Jump to content

Photo

vprašanja (zanima me, ...)

• Please log in to reply
36431 replies to this topic

#16421 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 24 February 2010 - 09:16 AM

Ok hvala punce. laugh.gif A ponavadi je tako da takoj zveš če si sprejet ali sporočijo naknadno.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#16422 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 24 February 2010 - 09:18 AM

Naknadno.

Včasih pa niti sporočijo ne, se mi je tudi to že zgodilo. hmm.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#16423 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 24 February 2010 - 09:21 AM

yes.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#16424 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12196 posts

Posted 24 February 2010 - 09:21 AM

Ja, meni sploh nikoli niso sporočili, ko me niso vzeli.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#16425 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 24 February 2010 - 09:29 AM

"izpostavi dobre kvalitete" to vedno vsi svetujejo, sam jst ne bi šla na razgovor pa se tm hvalila na veliko kaj vse obvladam, to se mi zdi grozno. Če me vpraša kaj znam na tistem področju, povem, da bi pa zdej kr vsepovprek se hvalila se mi zdi pa mal čudno. No sej vem da ni to mišljen tko, ampak sigurno kdo to vzame dobesedno in gre in se hvali na razgovoru vse od tega kar se tiče dela do tega kako dobro pinkponk nabija.
  • 0

#16426 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 24 February 2010 - 07:01 PM

Ok, DOHODNINA S.O.S.

Kater obrazec je potrebno izpolnit za napoved dohodnine??? Je za študente ta obrazec isti, kot za vse ostale občane, ali ne?

Je treba najprej počakat na informativni izračun, al lahko že zdaj vse izpolnit???

• 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#16427 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 24 February 2010 - 08:00 PM

QUOTE(Olivija @ 23. 2. 2010 - 20:34) View Post

Zanima me, če ima katera v familiji zavarovalniškega agenta/ kogarkoli, ki se ukvarja z zavarovalnicami.

Imamo. biggrin.gif
  • 0

#16428 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 25 February 2010 - 03:45 PM

Ok še eno vprašanje - kje vi naročate OPIje? Ok, vem da na eBayju doooh, sam pri katerem prodajalcu?

Ker se ne bi rada zaj** pa naročila neke fejke.

Ima OPI tudi kak dober, hranljiv podlak? Ker rabim nekaj nujno, da mi malo popravi nohte, čisto se mi lomijo...
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#16429 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 25 February 2010 - 04:21 PM

Jaz če naročam, naročam pri tisti ki dobiš 4 + 1 FREE, ne moreš je faliti, ji piše že v nalovu, zraven vsakega lakca.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#16430 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 25 February 2010 - 04:41 PM

Jah imeee??? biggrin.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#16431 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 25 February 2010 - 04:54 PM

Nevem, vpiši v Ebay ime laka ki ga želiš in pol na seznamu najdeš tistega ki mu tole zraven piše.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#16432 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14563 posts

Posted 25 February 2010 - 08:42 PM

Bo res v kratkem parkiranje v Trnovem, Prulah... za plačat?
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#16433 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19002 posts

Posted 25 February 2010 - 08:43 PM

Pomojem sploh ne bo več možno, vsaj za Trnovo vem, da bojo pred parkinge od blokov postavil rampe.
  • 0

After all this time?

Always.

#16434 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14563 posts

Posted 25 February 2010 - 08:49 PM

Mogoče ne vem prave soseske, mislila sem ob Ljubljanici, tam kjer je Pizzeria Pod Trto pa ob Gradaščici, pri trnovski cerkvi
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#16435 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19002 posts

Posted 25 February 2010 - 09:00 PM

Aja, za tam pa nevem. Jst mislim za tiste parkinge ob blokih za Trto pa Saloonom.
  • 0

After all this time?

Always.

#16436 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 25 February 2010 - 09:02 PM

QUOTE(Braunkopf @ 25. 2. 2010 - 15:45) View Post
Ok še eno vprašanje - kje vi naročate OPIje? Ok, vem da na eBayju doooh, sam pri katerem prodajalcu?

Jaz sem naročila na TEJ strani.
Priporočam še čekiranje ostalih firm - Orly, Zoya, Misa. twisted.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#16437 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 90045 posts

Posted 25 February 2010 - 09:06 PM

^ Kok plačaš poštnine, ker piše:

Shipping and handling charges (NOT calculated online) will be added later after your checkout. For first-time buyer, we will email you the shipping options and costs first before shipping your order.

In kok časa traja, da pride?

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#16438 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 25 February 2010 - 09:12 PM

Od zadnjega naročila je poteklo že kar nekaj časa, tako da nimam pojma o točni cifri. butl.gif
Ampak ni bil visok znesek, je pa odvisen od zneska naročila.
Se pa npr. spomnim, da sem npr. dala za 4 CC lake s poštnino vred okoli 15€.
Pride v roku enega tedna.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#16439 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 90045 posts

Posted 25 February 2010 - 09:14 PM

woot.gif Đabe, hvala! *

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#16440 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 25 February 2010 - 09:17 PM

Ja, s tem da sem se zdaj spomnila, da so trije bili normalne velikosti, en pa manjša različica.
Še vedno je zelo poceni. Res ni draga poštnina. Lahko pa prekličeš, ako se ne strinjaš z njo.
Pa PayPala ne rabiš. Sem pa 2x naročila iz te strani in je obakrat prišlo vse tak, kot treba.
Če boš kaj naročevala, bi se morda pridružila za en lak. Samega se mi ne splača naročevat. /blush/

• 0

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users