vprašanja (zanima me, ...)
Posted 24 February 2010 - 09:16 AM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 24 February 2010 - 09:18 AM
Včasih pa niti sporočijo ne, se mi je tudi to že zgodilo.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 24 February 2010 - 09:21 AM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 24 February 2010 - 09:21 AM
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 24 February 2010 - 09:29 AM
Posted 24 February 2010 - 07:01 PM
Kater obrazec je potrebno izpolnit za napoved dohodnine??? Je za študente ta obrazec isti, kot za vse ostale občane, ali ne?
Je treba najprej počakat na informativni izračun, al lahko že zdaj vse izpolnit???
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 25 February 2010 - 03:45 PM
Ker se ne bi rada zaj** pa naročila neke fejke.
Ima OPI tudi kak dober, hranljiv podlak? Ker rabim nekaj nujno, da mi malo popravi nohte, čisto se mi lomijo...
vuelvo a vos,
Posted 25 February 2010 - 04:21 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 25 February 2010 - 04:41 PM
vuelvo a vos,
Posted 25 February 2010 - 04:54 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 25 February 2010 - 08:42 PM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 25 February 2010 - 08:43 PM
After all this time?
Always.
Posted 25 February 2010 - 08:49 PM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 25 February 2010 - 09:00 PM
After all this time?
Always.
Posted 25 February 2010 - 09:02 PM
Jaz sem naročila na TEJ strani.
Priporočam še čekiranje ostalih firm - Orly, Zoya, Misa.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 25 February 2010 - 09:06 PM
^ Kok plačaš poštnine, ker piše:
In kok časa traja, da pride?
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 25 February 2010 - 09:12 PM
Od zadnjega naročila je poteklo že kar nekaj časa, tako da nimam pojma o točni cifri.
Ampak ni bil visok znesek, je pa odvisen od zneska naročila.
Se pa npr. spomnim, da sem npr. dala za 4 CC lake s poštnino vred okoli 15€.
Pride v roku enega tedna.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 25 February 2010 - 09:14 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 25 February 2010 - 09:17 PM
Ja, s tem da sem se zdaj spomnila, da so trije bili normalne velikosti, en pa manjša različica.
Še vedno je zelo poceni. Res ni draga poštnina. Lahko pa prekličeš, ako se ne strinjaš z njo.
Pa PayPala ne rabiš. Sem pa 2x naročila iz te strani in je obakrat prišlo vse tak, kot treba.
Če boš kaj naročevala, bi se morda pridružila za en lak. Samega se mi ne splača naročevat. /blush/
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users