Jump to content

Photo

Pudri

• Please log in to reply
3354 replies to this topic

• Guests

Posted 07 January 2008 - 06:57 PM

Kako to misliš za lica? Za puder v kamnu ali prahu, ali tekoči puder?
  • 0

#1622 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 07 January 2008 - 07:33 PM

QUOTE(vrana @ 7. 1. 2008 - 10:59) View Post

Danes sem v katalogu Lepota + zdravje videla reklamo za nov puder oz. kremno podlago Max Factor Miracle Touh Liquid Illusion. Zgleda zelo zanimivo in obetavno smile.gif. Ve morda katera kaj več o tem? Po internetu sem iskala sestavine, a nisem načla nič uporabnega...

"Kremna podlaga, ki se ob stiku s kožo spremeni v tekočo podlago. Čahkotna podlaga za do dvakrat naravnejši videz kot pri drugih podlagah."

IPB Image
IPB Image

LP

V DM ga prodajajo, stane malo nad 13 EUR. Ko se ga dotakneš, se res lepo stopi. Na sestavine se pa žal ne spoznam.
  • 0

• Guests

Posted 08 January 2008 - 09:01 PM

QUOTE(sonchika @ 4. 1. 2008 - 19:33) View Post

Lisasta. Ne morem enakomerno nanesti pudra s čopičem. Jaz si puder ulijem direkt na čopič (morda je tu napaka), potem z njim natapkam na obraz - pač napackam na par točk na obrazu. Potem pa mažem. In nikoli ne morem tako razmazati, da ne bi bila lisasta. Poleg tega pa čopič pušča za sabo lise od dlakic in se jih ne morem rešiti.
Itak bom še sprobavala, morda sem samo nerodna, pa ne gre.

Sonchika, glih malo prej sem na youtubu gledala, ko en tip svetuje glede make upa. Btw, tip obvlada v nulo in ful dobre nasvete daje. In je govoril o nanašanju tekočega pudra s čopičem...pravi, da je treba nanašati s kratkimi potegi, da se ne poznajo sledi dlakic.
Upam, da ti bo nasvet kaj pomagal smile.gif
  • 0

#1624 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 09 January 2008 - 07:39 AM

Zdaj sem se dva dni zapored namazala s čopičem. In je kar uspevalo.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

• Guests

Posted 09 January 2008 - 08:37 AM

Vaja po moje največ pomaga. Čez čas boš profesionalka smile.gif

Jaz tudi komaj čakam, da nabavim čopič.
  • 0

#1626 BusyBee

BusyBee

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1401 posts

Posted 09 January 2008 - 10:56 AM

QUOTE(BlackPerla @ 7. 1. 2008 - 19:33) View Post

V DM ga prodajajo, stane malo nad 13 EUR. Ko se ga dotakneš, se res lepo stopi. Na sestavine se pa žal ne spoznam.

Punce, a ima katera ta puder mogoče že doma, da bi prepisala sestavine in dala ocenit? Jaž že sto let iščem na netu, pa ni uspeha smile.gif
  • 0
Strength is the capacity to break a chocolate bar into four pieces with your bare hands -- and then eat just one of the pieces. (Judith Viorst)

#1627 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 09 January 2008 - 08:05 PM

QUOTE(Suzyka @ 9. 1. 2008 - 10:56) View Post

Punce, a ima katera ta puder mogoče že doma, da bi prepisala sestavine in dala ocenit? Jaž že sto let iščem na netu, pa ni uspeha smile.gif

Grem jutr v Celje pa skočim v DM slikat pa pogledat, ker imam čas wink.gif .
  • 0

#1628 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 09 January 2008 - 08:40 PM

Js sm ga dans gledala in ne vem a sm slepa al kaj, ampak js na embalaži nism vidla sestavin sploh nikjer.
Sm ga pa sprobala in mi deluje enkraten, prekrasno mazljiv.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1629 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 09 January 2008 - 08:47 PM

Ojej, to ni fer. Men se tut zdi tk fajn mazljiv, ma grem pogledat stane me nič ne. Pa na nekem nemškem forumu je pisal, kao da tut ni sestavin oz. so se osebi, ki ga je kupla zbrisale.

Mene ful mika nakup tega oops.gif .
  • 0

#1630 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 10 January 2008 - 01:14 PM

Mogoče so pa sestavine "skrite" spodaj, tako da moraš najprej eno etiketo odlepit, pa se potem prikažejo. Tako ima tudi npr. Dream Matte Mouse, če se spomnite.

Dilema kaki pa so kaj odtenki? Tudi kak fajn svetel?
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1631 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 10 January 2008 - 08:34 PM

Evo me, sem najdla sesatvine, ki so bile skrite na reklami in ne na izdelku. Sem jih lepo odlepla(ukradla) oops.gif . Bom dala ocenit med sesatvine.

Obstajajo 4 odtenki men je všeč Warm Almond 45. Za enkrat sem samo ugotovila, da zelo dobro prekriva nepravilnosti

V Limoniju je cena 13.40, v DM že celo čez 14 eur down.gif buuuuu in pa v Parfumeriji Iris je 13.50.
Upam, da so sestavine ok.
  • 0

#1632 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 10 January 2008 - 08:38 PM

Kakšni pa so kej odtenki? Tudi kak za sneguljčice? smile.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1633 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 10 January 2008 - 09:24 PM

Pri nas sem vidla v Mullerju le dva odtenka, al sem pa jst slepa. huh.gif En svetel in en bolj temen. Kolikor se spomnim, je bil tale svetel kar lep odtenek, mislim, da tud za ful svetle polti. Zgleda pa ful fajn puder. thumbup.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#1634 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 10 January 2008 - 09:25 PM

Ja mislim, da je prvi odtenek ful svetel, zame je preveč, pa nisem neki temne polti. Zato sem uzela drugega. Tretji in četrti pa sta res čisto pretemna.
Pa ta prvi se mi ne zdi, da bi kaj vlekel na rumeno ali rožnato. Jaz samo upam, da bo vredu in da ni K.
  • 0

#1635 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 10 January 2008 - 09:27 PM

Perla, poročaj, kako se puder obnese. biggrin.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#1636 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 10 January 2008 - 09:32 PM

Seveda bom wink.gif .

• 0

#1637 BusyBee

BusyBee

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1401 posts

Posted 11 January 2008 - 01:46 PM

QUOTE(BlackPerla @ 10. 1. 2008 - 20:34) View Post

Evo me, sem najdla sesatvine, ki so bile skrite na reklami in ne na izdelku. Sem jih lepo odlepla(ukradla) oops.gif . Bom dala ocenit med sesatvine.

Obstajajo 4 odtenki men je všeč Warm Almond 45. Za enkrat sem samo ugotovila, da zelo dobro prekriva nepravilnosti

V Limoniju je cena 13.40, v DM že celo čez 14 eur down.gif buuuuu in pa v Parfumeriji Iris je 13.50.
Upam, da so sestavine ok.

V drogeriji Lepota in zdravje je 13 EUR. PA meni se tudi zdi, da kar dobro prekriva nepravilnosti. Glede odtenkov pa se mi zdi, da majo enega fajnega za sneguljčice, ker sem jaz bela ko sir, pa mi najsvetlejši super ustreza.

Zanima me, če se tudi ta tako hitro stopi kot DMM od Maybeline ... ker mam mastno kožo.
  • 0
Strength is the capacity to break a chocolate bar into four pieces with your bare hands -- and then eat just one of the pieces. (Judith Viorst)

#1638 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 11 January 2008 - 02:37 PM

Opazila sem, da ko sem na sončku ima ta puder čisto majhne bleščice. Ampka mislim, da to ne bo vsak opazil, saj ponavadi ljudje en od drugega stojimo vsaj en meter narazen. Seveda, se mi to tudi zdi normlano saj more bit za Illusion efekt.
Prekrivnost je nekaj srednjega, žal ni to to. Za kakšne majhne nepravilnosti je vsekakor vredu, ampak za kaj večjega pa žal ne bo ok. Pri tem se mora še vedno uporabit korektor.
Obstojnost je tudi srednja. Nisem opazila, da bi se na koži hitro stopil, ali pa da bi se svetila.
Embalaža je kul in čisto nekaj posebnega. Pri tem moram omenit, da ko sem ga nanašala z gobico sem bila čisto lisasta, tako mi je bolje, da to naredim s prsti, saj je rezultat nato bolj naraven.
Kar se tiče narvanega videza, pa sem zelo kritična do vseh pudrov in za enkrat še nisem našla takšenga , ki bi to dosegel. Ne daje čisto naraven videz,je pa bolj med bolšimi kar se tega tiče. Tukaj se mora pazit, da se ne nanese preveč.
  • 0

#1639 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 11 January 2008 - 02:44 PM

Pa kakšne teksture je sploh tale zadeva? A je kot penica DMM ali ne? smile.gif A matira?
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1640 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 11 January 2008 - 02:49 PM

Ni penica, ampak gre za kremasti kompaktni puder. Se pa zelo lepo stopi pod prsti, če podrgnemo po njem, tko da ni težav z nanašanjem.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users