Big Brother
Posted 06 April 2008 - 08:42 PM
Posted 06 April 2008 - 09:01 PM
Posted 06 April 2008 - 09:40 PM
Posted 07 April 2008 - 07:46 AM

Se opravičujem za izpad.

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 07 April 2008 - 01:06 PM

Pobiranje sira z usti iz posode z mišmi (in mišjimi iztrebki)

Bikova jajca za večerjo

Krvavice s krvavo polento
Sestavine:
-4 krvavice
-4 večji krompirji
-1 l svinjske krvi
-koruzna moka
-svinjska mast
-čebula

...sick

Posted 07 April 2008 - 01:09 PM

Posted 07 April 2008 - 01:43 PM
Posted 07 April 2008 - 01:43 PM
Kaj imajo to? Kvazi vampirski teden?
Tega sploh ne gledam, v petek sem malo na začetku in so kazali posnetke za nazaj. Sploh nisem vedela da tako radi v gatah okol skačejo... Ma kakor hočejo, meni celoten šov ni ne vem kaj.
you are not found in the sins of hell,
but only in heavenly concord;
you alone fortify the feeble heart.
Contented rest, beloved heart's desire,
therefore none but the gifts of virtue
shall have their abode in my heart.
(Simon Jones)
Posted 07 April 2008 - 01:55 PM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 07 April 2008 - 02:04 PM

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 07 April 2008 - 02:06 PM

Posted 07 April 2008 - 02:15 PM
Ma, se strinjam s Kinky. Nimajo domišljije.
Aja, glede skakanja naokrog v gatah. Večkrat imajo taka navodila od BB. Sicer tega ne morem trditi za primer, ki si ga ti navedla, ampak se večkrat zgodi, da imajo takšno navodilo.
Posted 07 April 2008 - 02:17 PM

Gospodarji (Addams family) kuhajo, podložniki morjo pa vse pojest. Ni važno kdo poje, samo da se poje.
Naske je musliman in ni hotu jest (tudi jaz ne bi, no way

edit: me je ciara prehitela

Posted 07 April 2008 - 02:20 PM
Posted 07 April 2008 - 05:31 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 07 April 2008 - 08:07 PM
matkonina je napisal:
DANES SEM PISALA PRECEDNIKU STRANKE SNS-(Sloenska nacionala stranka) in sem ga prosila in naprošala za pomoč da zaustavimo to nagnusno dejanje.
Nihče ne brani BB da dela s svojimi stanovalni kar hoče saj so podpisali preden so stopili v hišo, ampka moj sin gleda popldan tv in take nagnusnosti kopanje v krvi in iskanje človekovih organov pa ne more sprejet. že pol ure se joka zakaj mora Dejan plavati v krvi....
Mislim halooooooooooooo, kaj si mediji vse dovolijo, če se že imate za najboljšto televizijo kako dovolite da se take packarije pojavljajo na tv zaslonih ob urah ko so mladoletni otroc pokonc.
Zato pa brišejo naše poste o Človekovih pravicah ker ne želijo da im očitamo da zelo grešijo.
Sramota!!!!!!!!!!!!
Sori, sam men je smešno vse skupaj že.
Posted 07 April 2008 - 08:19 PM
To mi je šele huronsko smešno. Starši se tako pogosto sklicujejo na svoje otroke (ne samo pri BB), kot da imajo njihovi podmladki monopol nad njimi in jim ni dovoljeno ugasnit televizije/računalnika.
Ko je naš ati rekel: "Spat", sma šla z btratom lepo spat ali se v sobo igrat. Dandanes pa zgleda razsajajo neka mutirani mulci, ki predstavljajo strah in trepet staršem, da le-ti ne morejo uveljavit svoje volje.

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 07 April 2008 - 08:27 PM

Sicer so pa fukjeni, ni jim pomoči, prizadetki debilni. Mene je sram namesto njih. BB nism itak še niti eno minuto gledala, pa še žal mi je, da občasno preberem kaj v tej temi, vsak stik s tem sranjem je odveč.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users