Jump to content

Photo

L'occitane

• Please log in to reply
1766 replies to this topic

#1621 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 18 July 2011 - 09:46 PM

Tuš gel me ne mika, svečka mi je predraga, tole meglico pa bi imela še kakšno. smile.gif Bom tudi jaz malo povohljala okoli.
  • 0
Viens, reste ici!

#1622 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 18 July 2011 - 09:51 PM

Aja, jaz sem pogledala na njihovo SLO stran, pa je ni (ali pa sem čorava) in sem sklepala, da je
nasploh ni. Je tudi že nekaj časa nisem iskala v trgovini. Koliko že stane?

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1623 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11860 posts

Posted 18 July 2011 - 09:53 PM

Khm khm, ne se zanašat na našo spletno stran, ker ima še poporodne krče... ful ni up to date.
Meglica stane 17,50€.
  • 0

#1624 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 18 July 2011 - 11:29 PM

Jaz sem meglico kupila v BTCju 2m nazaj, se mi zdi! S sivko. Božanska, moj ritual.
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#1625 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 19 July 2011 - 12:00 AM

Jaz pa upam stavit glavo da sem sivkino meglico pred kratkim gledala na naši spletni strani!
  • 0
Memento mori.

#1626 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11860 posts

Posted 19 July 2011 - 06:26 AM

Sivkine meglice ni več, je šla ven iz prodaje.
  • 0

#1627 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11860 posts

Posted 19 July 2011 - 09:27 PM

Imajo še po trgovinah, tko da vama ni treba naročat iz tujine. V kateri trgovini pa kupujeta? Na željo se pošlje izdelek iz ene v drugo trgovino brez problema.
  • 0

#1628 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 20 July 2011 - 04:20 PM

Jaz sem bila včeraj v trgovini, pa pozabila pogledati. :s
Zadnje čase kupujem v MB. A itak trenutno nimam tega v načrtu za nakup v bližnji prihodnosti ... morda
čez kak mesec ali dva. Hvala za pojasnila, Frida!

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#1629 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85921 posts

Posted 20 July 2011 - 04:30 PM

Kakšen vonj pa ima ta meglica? ph34r.gif Jaz že nekaj časa razmišljam, da bi kupila kaj podobnega, za pomiritev (pa mi sivka smrdi).

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1630 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11860 posts

Posted 20 July 2011 - 04:44 PM

Fluffy, np. smile.gif

Vonj je istikot cela ta modra kolekcija, sivke se glih ne more izpostavt, je pa hladen vonj, ful lep pa men je to vonj po čistem.
  • 0

#1631 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 30 July 2011 - 12:17 PM

Jaz sem meglico kupila na letališču v Sloveniji. Imajo nov Loccitane shop (prav za sebe je trgovina) in je bila megliva 15eur, potem pa dobiš še 10% popust, če kupiš karkoli iz starega duty free shopa, tako da sem na koncu plačala okoli 13eur. smile.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#1632 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 30 July 2011 - 05:04 PM

Moram povedat, da sem pred nedavnim bila v trgovini, malo mazala in ovohavala losjone (sivka,češnjev cvet,...) in me noben ni niti prilbližno fasciniral za 23€. Sem prav srečna, da ne čutim več hude potrebe po zapravljanju na teh zadevah. biggrin.gif
  • 0
Memento mori.

#1633 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 02 August 2011 - 06:51 PM

Včeraj sem šla v L'occitan malo pogledat ker nisem bila že mesece, predvsem pa povohat novo slivovo linijo.
Kot pričakovano - mi je parfum fenomenalen, a po uri ali še manj od njega ne ostane več nič - kot vsi njihovi parfumi. Škoda, ker meni so skoraj vsi fenomenalni. Tudi nova citronka je zakon.

Sem pa videla da je kolekija Mandelj & Jabolko na razprodaji, sem hotela vzeti čistilno olje a ga ni več bilo. Samo še piling in tista žametna krema - tudi njo bi imela, a se mi zdi 20% znižanje ful malo, glede na to da gre iz prodaje. Itak so jih imeli še ogromno, bom počakala če še kaj znižajo, ta krema mi je fenomenalna, a ne za 40€.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1634 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 03 August 2011 - 04:45 PM

Nova citronka je super. Fant si je kupil mleko za telo. laugh.gif

Vprašanje, če bodo mandljevo kremo za telo kaj bolj znižali, žal. Jaz sem si zadnjič ogledovala za 50%
znižano suho olje, sem ga enkrat že imela. Vendar mi je v tistem trenutku cena še vedno bila previsoka,
čeprav božansko diši, ampak ne rabim oz. ne želim si ga tako strašno. Olje za umivanje obraza sem zdaj
itak zamenjala s TBS Cocoa kremnim gelom, sem celo bolj zadovoljna z efektom na koži.

Naslednjič, ko grem, kupim tisto sproščujočo meglico, nujno.

• 0

#1635 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85921 posts

Posted 03 August 2011 - 05:52 PM

Meni je nov citronkin gloss zakon, zelo negovalen, čisto nelepljiv, ravno prav se sveti in ima osvežilen vonj in okus.

IPB Image
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1636 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 03 August 2011 - 06:08 PM

Meni je kar ok, nisem pa ravno navdušena.
Predvsem se mi zdi zelo neobstojen. Diši pa res super osvežilno.
Pa še škodljivi UV filter vsebuje.

• 0

#1637 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 27 August 2011 - 04:45 PM

Jaz pa razmišljam, da bi si šla po Amande - Pomme kremo. To je ta linija ki je šla iz prodaje, ampak sem zadnjič videla da jih imajo še nekaj, znižanih. Znižanih sicer samo 20%, in pride vseeno 30€, ampak vseeno. cry.gif Sem imela testerčke in mi je bila fenomenalna, ampak si je nisem nikoli privoščila.

IPB Image
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1638 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 27 August 2011 - 04:58 PM

Čudovita je. Moja mama jo redno uporablja že kar precej časa. Sicer je prvotna cena 50eur, ampak je res odlična krema.
  • 0
Viens, reste ici!

#1639 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 27 August 2011 - 05:03 PM

Polna cena je 40€. Natančneje 40,50€.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1640 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 27 August 2011 - 05:24 PM

Aja, potem pa sem se za 10eur zmotila. Vedela sem, da je ful visoka cena. smile.gif
  • 0
Viens, reste ici!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users