No jaz sem trenutno pri -7 kg, kar sem dosegla tako, da sem se odrekla sladkemu, vse "belo" zamenjala za polnozrnato (recimo polnozrnat kruh, polnozrnate testenine, rafineriran riž...), izogibala sem se krompirju, pila sem zelo veliko vode in sem bila tako tudi manj lačna, skušala sem jesti več obrokov na dan (tudi če nisem bila tako lačna), da ni bilo kakšnih napadov volčje lakote.. Aja pa dopoldne sem si ponavadi privoščila par oreškov (za eno do dve pesti lešnikov, orehov, mandeljnov...), ker pospešujejo presnovo.. in izgleda da deluje. Zahvala gre bratcu, ki mi je mal svetoval kaj je dobro, kaj ne..

Aja pa najpomembneje - kilogrami se mi po parih mesecih niso povrnili; pa sem jedla vse - sladkarije, krompir, itd..
Sedaj pa sem na hitri dieti z zelenjavno juho, ki se je držim že 3. dan - nameravam pa zdržati en teden (več ne, ker kljub temu, da se je same zdrave stvari, se mi zdi da bi blo več kot en teden pretirano). No, za kakšen kilogramček dol zbit pred morjem bo zihr vredu.. Po morju pa zoper prva varjanta, ki je bolj dolgoročna..

Gre za tole dieto: http://www.mojrecept...zelenjavno_juho
No, malo na dolgo sem vse skupaj napisala, ampak morda pa komu prav pride. Pri meni je problem le še rekreacija, moja kondicija je namreč na nuli.. nekaj sicer delam preko enega programa "Fitnes Yourself", super zadeva, samo bi rada še laufat začela, pa vedno najdem nek izgovor

Eno vprašanje: a se vam med menstruacijo teža kaj poveča? Meni se zdi, da mi je šel zaradi tega kilogram gor, če ne celo več, glede na to, da sem v fazi hujšanja..