Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#1621 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 28 August 2007 - 07:08 PM

jaz tudi nočem iti v šolo:( zdj grem naprej na faks ampak me čisto nič ne vleče, tak mi je muka..spet spoznavat folk..pa še na vpisu sem videla da je polno ljudi iz moje sredne šole(polomija)
vse bi dala da mi ni treba it.
pa čeprav s emi začne pouk čez mesec dni, se mi že sedaj obrača želodec ob misli na šolo yucky.gif
  • 0
"Raje bi imela en cvet in lepo besedo od prijatelja dokler sem živa, kot pa polni tovornjak cvetja ko umrem!"

#1622 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 28 August 2007 - 07:10 PM

Kam si se pa vpisala, če ni skrivnost?
Drugače pa veliko ljudi, z mano na čelu ne mara na novo spoznavat ljudi, js to že od nekdaj sovražm, vse tiste formalnosti, ipd. shit! Sam jebat ga, na cajte je tud to treba in na cajte se zgodi, da koga zlo vredu spoznaš:=)
  • 0

#1623 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 28 August 2007 - 09:33 PM

raje grem spoznavat nove ljudi kot pa da grem med te ki jih že poznam
  • 0

#1624 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 29 August 2007 - 08:40 AM

vpisala sm se na visoko šolo za upravljanje in poslovanje NM...
vsak dan se bolj obremenjujem zaradi šole! sad.gif
  • 0
"Raje bi imela en cvet in lepo besedo od prijatelja dokler sem živa, kot pa polni tovornjak cvetja ko umrem!"

#1625 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 29 August 2007 - 08:53 AM

QUOTE(žabica @ 29. 8. 2007 - 9:40) View Post

vpisala sm se na visoko šolo za upravljanje in poslovanje NM...
vsak dan se bolj obremenjujem zaradi šole! sad.gif

Čim manj se poskušaj obremenjevati s tem, lahko je to sam trenuten strah pred še neznanim. Tko je blo mene tut oz. sem še celo zbolela prvi teden na faxu, sošolci so bli glupi v nulo. down.gif Prvi mesec sem misla kaka katastrofa! Kaj delam tu, kak bedn folk!!? Trajalo je polleta, da sem si našla neko družbo, ker tut jaz nisem neki družaben tip in rabim čas, da se navadim na nove ljudi. Ne maram pa unih osebkov, ko kr skačejo okol kot opice in iščejo pozornost. Tko vsiljivi so mi.

Drgače pa glavo pokonci, vrjem da ni tko hudo, kot ti je trenutno. Vrjetn boš spoznala koga prijetnega ter vredu delala izpite. Pa ne pust se potolčit od okolice. smile.gif
  • 0

#1626 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 29 August 2007 - 10:48 AM

Čist sem na robu obupa glede tega kurčevega faksa (pa še česa). Sploh nimam motivacije, vsa neka otopela sem. Na qrac mi gre, ker se skos ista zgodba ponavlja, ker ne znam ven iz tega, ker se ne morem povlečti iz tega faking mazohizma, ker sem že nekako ratala kar "domača" v njem. Na qrac mi gre zimzeleno visenje slabe vesti in nasploh "črnega oblaka" nad mano. Na qrac mi gre, ker sem toliko ljudi s svojim luzeraškim obnašanjem razočarala. Grozno sem sita sama sebe in ne bi mela prav nič proti, če bi kar crknila.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1627 Hsul

Hsul

Modern Love

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1647 posts

Posted 29 August 2007 - 10:53 AM

Be careful what you wish for!
  • 0
Moj cheap-healthy-cooking blog

Evey Hammond: Who are you?
V: Who? Who is but the form following the function of what and what I am is a man in a mask.
Evey Hammond: Well I can see that.
V: Of course you can. I'm not questioning your powers of observation I'm merely remarking upon the paradox of asking a masked man who he is.

#1628 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 29 August 2007 - 10:54 AM

Tuki se lahko podpiševa še dve zraven, ker zlo podobne če ne popolnoma iste občutke deliva s tabo, pa še za ene par folka vem, so na istem! Slaba tolažba, a vseeno nisi alone:) Baje, da bo nekoč bolje, js se s tem tolažm!
  • 0

#1629 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 29 August 2007 - 11:00 AM

QUOTE(Hsul @ 29. 8. 2007 - 11:53) View Post
Be careful what you wish for!

Sem, sem, brez skrbi. wink.gif
Pa saj to ni nič takega, se mi itak zdi, da se dela preveč haloja, če si kdo želi crknit. =)

Mah, jaz sem s temi, da bo nekoč bolje, že zdavnaj nehala... ker nikoli ni. Začaran krog. Ko bi vsaj vedla ven iz njega. Sumim, da sem bolnik. Tako masiranje samega sebe in delanje pekel iz svojega lajfa ni več normalno.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#1630 Hsul

Hsul

Modern Love

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1647 posts

Posted 29 August 2007 - 11:03 AM

Kakšen bolnik pa sumiš da si? Mentalni?
  • 0
Moj cheap-healthy-cooking blog

Evey Hammond: Who are you?
V: Who? Who is but the form following the function of what and what I am is a man in a mask.
Evey Hammond: Well I can see that.
V: Of course you can. I'm not questioning your powers of observation I'm merely remarking upon the paradox of asking a masked man who he is.

#1631 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 29 August 2007 - 11:10 AM

Mislim, da tudi. laugh.gif

• 0

#1632 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 29 August 2007 - 11:10 AM

QUOTE(Hsul @ 29. 8. 2007 - 12:03) View Post

Kakšen bolnik pa sumiš da si? Mentalni?

Ja no, js bi se na cajte kar lahko med te uvrstila, očitno nas je dost takih, k uživamo v tem, da sami sebe jebemo v glavo ali še huje dopuščamo, da nas drugi, mamo pač mazohistična nagnenja al kaj vem!
  • 0

#1633 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26107 posts

Posted 29 August 2007 - 11:14 AM

Ah dejte ženske, pull yourself togeher. Nehite sam jamrat pa naredte neki, da se bo premaknil v nasprotno smer.

(sori, če sem katero užalila, sam sem mal natakjena danes, ne odstopam pa od tega, kar sem napisala)
  • 0

#1634 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 29 August 2007 - 11:16 AM

QUOTE(Ancka Pomarancka @ 29. 8. 2007 - 12:14) View Post
Ah dejte ženske, pull yourself togeher. Nehite sam jamrat pa naredte neki, da se bo premaknil v nasprotno smer.

To si jaz vsak dan govorim.
Mah, pa dosti o tem. =)
Ma pa vsak svojo zgodbo.
  • 0

#1635 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 29 August 2007 - 11:30 AM

Se strinjam, nič js pa grem na eno kavico do sestrične in dat svoje živčke mal na pašo. Potrudla se bom pa z vsem skupi čim manj obremenjevat in samo še uživat, in delat stvari v svojo korist in veselje, če pa drugim ni kaj prav, nej se pa obrnejo stran in gredo nekam v tri... To bo moj plana za v bodoče, bomo vidl kaj se bo izcimilo iz tega:)
  • 0

#1636 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26107 posts

Posted 29 August 2007 - 11:31 AM

Now you're talkin' biggrin.gif
  • 0

• Guests

Posted 29 August 2007 - 11:40 AM

Preveč dela imam in vedno dajem prednost drugim, nase in na svoje prioritete pa pogosto pozabim. sad.gif Po petku bo vse drugače. Postavila se bom zase, zahtevala ustrezno priznanje za svoje delo in odšla novim izzivom naproti. smile.gif
  • 0

#1638 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 29 August 2007 - 11:41 AM

Ne učim se, potem pa bo spet ista pesem- učenje zadnji dan do jutranjih ur verymad.gif rolleyes.gif
  • 0

#1639 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4170 posts

Posted 29 August 2007 - 12:09 PM

Jaz pa se učim pa ne zastopim!! To je večja groza kot samo lenarjenje. Če nem teh davkov nekam poslala.... Zakaj hudiča morem jaz vedet o intrakomunitarnem DDV-ju in vseh postopkih okoli. rolleyes.gif
  • 0

#1640 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26107 posts

Posted 29 August 2007 - 12:11 PM

zakaj pa jaz o vseh smotanih bakterijah in toksinih ter toksinih gob in bakterijskih ter virusnih boleznih rastlin? biggrin.gif

• 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users