NOROST DNEVA
Posted 08 October 2009 - 04:18 PM
Posted 08 October 2009 - 04:25 PM
Ma kake ma folk, sej ne morm verjet.
Glede čevljev pa ja, mam malo nogo, včasih sem mela 36, zdej pa vedno večje št. delajo, mi je 36 vse preveliko. Te 34 so čist enako velike, kot pa prejšnje moje 36.
Denar sveta vladar, premnogim se ze kar malo mraci um ob misli na cekine. Zalost, zalost....
Dragica si tudi po visini med manjsimi?
Posted 08 October 2009 - 05:52 PM
Posted 08 October 2009 - 08:55 PM
Zjutraj sem z roko sklatila budilko in lučko z nočne omarce, pridem v kopalnico lulat, se usedem na pokrov od školjke, med zajtrkom se 5X polijem z jogurtom, pol 2X po tleh zlijem kavo, bus mi je ušel pred nosom, ker so se mi vezalke zapletle, na busu pa ugotovim, da sem brez modrca. Faks mi škodi.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 08 October 2009 - 08:56 PM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 08 October 2009 - 09:08 PM
Posted 08 October 2009 - 09:38 PM
Posted 08 October 2009 - 09:43 PM
Pablo Picasso
Posted 08 October 2009 - 09:56 PM
- malo zrnc mi je med pilingiranjem obraza zašlo v levo oko in zdej prav killersko zgleda, vse rdeče in bogo. boli ali peče k sreči nič.
- ura bo 11 zvečer, jaz pijem kavo - spet bo veselo ponoči.

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
Posted 08 October 2009 - 09:58 PM
Haha sem se ze zadnjic sprasevala, kako spis, ko si ob vecerni uri napisala, da si gres kavo skuhat.
Posted 08 October 2009 - 10:02 PM
p.s.: sej me oko (fak, spet sem se spomnila ene fore z bivšim na temo oka, zvija me od smeha ..... ) nič ne boli, samo izgled je ubogi.
Posted 08 October 2009 - 10:28 PM
^^Thats my girl.
Zjutraj sem z roko sklatila budilko in lučko z nočne omarce, pridem v kopalnico lulat, se usedem na pokrov od školjke, med zajtrkom se 5X polijem z jogurtom, pol 2X po tleh zlijem kavo, bus mi je ušel pred nosom, ker so se mi vezalke zapletle, na busu pa ugotovim, da sem brez modrca. Faks mi škodi.
Mhm.
Ojoj, res ni bil tvoj dan.
Posted 08 October 2009 - 10:53 PM
- prejle kliče mati, da je na Eipprovi (to je 3 minute od bloka, kjer živim), če lahko pride. ni v njeni navadi, da bi bla zunaj tko kasno. sta šla s fotrom na koncert, parkirala tam in hop! lisice dobila na avto. gre foter peš kao plačat, zve, da se ponoč plača 100 namest 50 ojrov, kliče mat, naj gre s taxijem do Roške, kjer bosta še njega pobrala. LOLish.
- unLOL pa to, da je K. še zmeri v službi. od zjutri, ja.

Posted 09 October 2009 - 12:23 AM
Faza 1:
po jobu grem na bus domov... se na busu vsedm in ... na naslednji postaji se vsede nasprot mene en čičo južnjak s fuuul punkli, še potovalko je mel... pa cel prešvican ata.
in začne neki OGABNO OGABNO smrdet, prav po gnilem, po razpadajočem dreku.
... si mislm, pizda ej, kok smrdi, fak a ne ... in grem na srečo pr naslednji postaji dol.
Faza 2:
doma pojem kosilo, se obujem in grem spet ven na bus, se vsedm, spet začne ISTO smrdet... si mislm ja kako je lahko isti vonj na drugem busu, z različnimi ljudmi?! OGAAABNO
Faza 3:
stopm dol pr nami, se dobim s prjatlco in ji rečm, ej stara sori, sam jz mam filing da FUL SMRDIM ( in ji povem to o busih ) in da pač sm posumla da lah da to jz smrdim, in da nej me celo prevoha ( LOL ).
mi reče ona, dvign nogo, pokaž podplat- POLNO DREKA !!!
Faza 4:
mele sva sam še pol ure, da prideva iz mesta v moste in se nama je ful mudil, ker smo bli zmenjeni za en sestank, zato greva direkt na bus in k prideva v moste, grem jz v en kafič drgnt ta drek iz podplata ... IN, ker ITAK ni šou drek dol... sm bla jz vsa obupana kok bom smrdela po dreku, ker vonj je bil nadpovprečno OGBEN, res... prou... fak a ne, sam še 2 minuti do sestanka...
Faza 5:
zagledam drogerijo!!!
pridem not in rečm: gospa, nenormalno me je sram, sam tkole mam... drek mam na podplatu, ful smrdim in zamujam na sestank... a bi mi lah dal en testr parfuma da si našpricam podplate, ker res ne vem kaj nej zdj nrdim...
Ona men itak spusti taka obraza
Faza 6:
prideva tja, SESTANK ODPADE oz. se nama ga ni blo treba udeležit, k bomo kao drgač porihtal
MUAHAHAHAHA.
- to o modrcu ko ste pisale, da ga pozabte, jz sm pozabla dol dat etikete majce in pulovrja in šla taka v šolo! hahaha
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 09 October 2009 - 12:43 AM
Posted 09 October 2009 - 08:03 AM
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 09 October 2009 - 08:53 AM
Posted 09 October 2009 - 10:36 AM
Posted 09 October 2009 - 11:32 AM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users