Jump to content

Photo

NOROST DNEVA

• Please log in to reply
3653 replies to this topic

#1621 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26187 posts

Posted 08 October 2009 - 04:18 PM

Danes sem bila pri šivilji, sva delali zadnje popravke za ene zadeve in uleti not ena 30-letnica in reče: lepa boš, boš mela to za birmo? Pa jo jst gledam k budala huh.gif...pa rečem "ne". Pa tko ona: ja ... kolk si pa stara? pa jst - 26. Ona pa....dobr, za 10 let sem te pomlajšala lol1.gif
  • 0

#1622 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28093 posts

Posted 08 October 2009 - 04:25 PM

QUOTE(Dragica @ 8. 10. 2009 - 16:51) View Post

Ma kake ma folk, sej ne morm verjet.

Glede čevljev pa ja, mam malo nogo, včasih sem mela 36, zdej pa vedno večje št. delajo, mi je 36 vse preveliko. Te 34 so čist enako velike, kot pa prejšnje moje 36.

Denar sveta vladar, premnogim se ze kar malo mraci um ob misli na cekine. Zalost, zalost.... cry.gif

Dragica si tudi po visini med manjsimi? ;)
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#1623 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 08 October 2009 - 05:52 PM

Kupla sem si srajco za 70€. slap.gif
  • 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#1624 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86856 posts

Posted 08 October 2009 - 08:55 PM

^^Thats my girl. cool.gif Belo svileno iz Zare?

Zjutraj sem z roko sklatila budilko in lučko z nočne omarce, pridem v kopalnico lulat, se usedem na pokrov od školjke, med zajtrkom se 5X polijem z jogurtom, pol 2X po tleh zlijem kavo, bus mi je ušel pred nosom, ker so se mi vezalke zapletle, na busu pa ugotovim, da sem brez modrca. Faks mi škodi. butl.gif

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1625 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30000 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 08 October 2009 - 08:56 PM

LOL, Jina, ti si pa dons res z levo nogo vstala. sleep.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#1626 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28093 posts

Posted 08 October 2009 - 09:08 PM

Jina biggrin.gif
  • 0

#1627 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20007 posts

Posted 08 October 2009 - 09:38 PM

OMG, Jina, hahahahhaha laugh.gif laugh.gif !!!!
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#1628 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27606 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 08 October 2009 - 09:43 PM

Jaz sem tudi že bila v šoli brez modrca. In sploh nisem opazila, dokler se doma nisem slekla, lol. Hvala bogu sem bila v črni majci, čez pa imela šal, tako da res ni bilo opazno. Sem pa pred dvemi tedni šla v šolo namesto v modrcu v nekem najstarejšem možnem topu za treninge, ki ga premorem (tolko je znucan, da je že elastika razpadla), čisto sem pozabila na modrc. In najhujše je, da sem imela oprijeto belo majčko. Pol sem morala cel dan bit v sošolkini debeli zimski majici (ki pa tudi ni zakila stanja). Obupppp. wacko.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#1629 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30000 posts

Posted 08 October 2009 - 09:56 PM

• malo zrnc mi je med pilingiranjem obraza zašlo v levo oko in zdej prav killersko zgleda, vse rdeče in bogo. boli ali peče k sreči nič.
  • ura bo 11 zvečer, jaz pijem kavo - spet bo veselo ponoči. butl.gif laugh.gif

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

#1630 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28093 posts

Posted 08 October 2009 - 09:58 PM

Špela, au! ;)

Haha sem se ze zadnjic sprasevala, kako spis, ko si ob vecerni uri napisala, da si gres kavo skuhat. smile.gif
  • 0

#1631 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30000 posts

Posted 08 October 2009 - 10:02 PM

včeraj sem spila pol šalce kave okoli osmih in zaspala čez pol ure. smile.gif čudna so moja pota pitja kave & spanja. kofe pijem res samo, ko mi zapaše, npr. zdajle, posledice pa .... mogoče bom čez pol ure že spala ali pa mi bo špilalo celo noč. k sreči se jutri začne vikend.
p.s.: sej me oko (fak, spet sem se spomnila ene fore z bivšim na temo oka, zvija me od smeha ..... ) nič ne boli, samo izgled je ubogi.

• 0

#1632 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 08 October 2009 - 10:28 PM

QUOTE(Jinadaze @ 8. 10. 2009 - 21:55) View Post

^^Thats my girl. cool.gif Belo svileno iz Zare?

Zjutraj sem z roko sklatila budilko in lučko z nočne omarce, pridem v kopalnico lulat, se usedem na pokrov od školjke, med zajtrkom se 5X polijem z jogurtom, pol 2X po tleh zlijem kavo, bus mi je ušel pred nosom, ker so se mi vezalke zapletle, na busu pa ugotovim, da sem brez modrca. Faks mi škodi. butl.gif

Mhm. closedeyes.gif
Ojoj, res ni bil tvoj dan. biggrin.gif

• 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#1633 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30000 posts

Posted 08 October 2009 - 10:53 PM

men jih dons tut ne zmanjka, laugh.gif.
  • prejle kliče mati, da je na Eipprovi (to je 3 minute od bloka, kjer živim), če lahko pride. ni v njeni navadi, da bi bla zunaj tko kasno. sta šla s fotrom na koncert, parkirala tam in hop! lisice dobila na avto. gre foter peš kao plačat, zve, da se ponoč plača 100 namest 50 ojrov, kliče mat, naj gre s taxijem do Roške, kjer bosta še njega pobrala. LOLish.
  • unLOL pa to, da je K. še zmeri v službi. od zjutri, ja. rolleyes.gif

• 0

#1634 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 09 October 2009 - 12:23 AM

No, pa grem jz zmagat tole dons:

Faza 1:
po jobu grem na bus domov... se na busu vsedm in ... na naslednji postaji se vsede nasprot mene en čičo južnjak s fuuul punkli, še potovalko je mel... pa cel prešvican ata.
in začne neki OGABNO OGABNO smrdet, prav po gnilem, po razpadajočem dreku.
... si mislm, pizda ej, kok smrdi, fak a ne ... in grem na srečo pr naslednji postaji dol.

Faza 2:
doma pojem kosilo, se obujem in grem spet ven na bus, se vsedm, spet začne ISTO smrdet... si mislm ja kako je lahko isti vonj na drugem busu, z različnimi ljudmi?! OGAAABNO

Faza 3:
stopm dol pr nami, se dobim s prjatlco in ji rečm, ej stara sori, sam jz mam filing da FUL SMRDIM ( in ji povem to o busih ) in da pač sm posumla da lah da to jz smrdim, in da nej me celo prevoha ( LOL ).
mi reče ona, dvign nogo, pokaž podplat- POLNO DREKA !!!

Faza 4:
mele sva sam še pol ure, da prideva iz mesta v moste in se nama je ful mudil, ker smo bli zmenjeni za en sestank, zato greva direkt na bus in k prideva v moste, grem jz v en kafič drgnt ta drek iz podplata ... IN, ker ITAK ni šou drek dol... sm bla jz vsa obupana kok bom smrdela po dreku, ker vonj je bil nadpovprečno OGBEN, res... prou... fak a ne, sam še 2 minuti do sestanka...

Faza 5:
zagledam drogerijo!!! w00t2.gif
pridem not in rečm: gospa, nenormalno me je sram, sam tkole mam... drek mam na podplatu, ful smrdim in zamujam na sestank... a bi mi lah dal en testr parfuma da si našpricam podplate, ker res ne vem kaj nej zdj nrdim...

Ona men itak spusti taka obraza blink.gif laugh.gif in mi porine testr, jz se ful špricam, se zahvalm in s prjatlco odlaufava tja...

Faza 6:
prideva tja, SESTANK ODPADE oz. se nama ga ni blo treba udeležit, k bomo kao drgač porihtal laugh.gif

MUAHAHAHAHA.

- to o modrcu ko ste pisale, da ga pozabte, jz sm pozabla dol dat etikete majce in pulovrja in šla taka v šolo! hahaha
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#1635 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28093 posts

Posted 09 October 2009 - 12:43 AM

Rea...u rock my world! lol1.gif lol1.gif
  • 0

#1636 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 09 October 2009 - 07:38 AM

Rea, ti si...eh... I love you! laugh.gif thumbup.gif
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#1637 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 09 October 2009 - 08:03 AM

butl.gif butl.gif HAHA, only possible in REA world. cool.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#1638 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4322 posts

Posted 09 October 2009 - 08:53 AM

hura za reo! laugh.gif Hvala za smeh.
  • 0

#1639 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 09 October 2009 - 10:36 AM

OMFG, Rea! laugh.gif laugh.gif
  • 0

#1640 Limona

Limona

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 899 posts

Posted 09 October 2009 - 11:32 AM

Mene bo pobral lol1.gif lol1.gif
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users