Jump to content

Photo

piercing

• Please log in to reply
3040 replies to this topic

#1621 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19991 posts

Posted 13 October 2006 - 05:34 AM

QUOTE(pinkystar @ 12. 10. 2006 - 22:15) View Post

fajn zgleda!! js mam tud taksnga! biggrin.gif

hval hvala thumbup.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#1622 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 13 October 2006 - 04:35 PM

Tko je; šla sem v Kulta in tam pokazala popek. Ker sem ga nekoč že imela, so mi svetovali naj pridem takrat, ko bo John tam. On se bo na podlagi videnega odločil, ali mi bo naredil pirs ali ne. Baje pa izgleda obetavno
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#1623 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 14 October 2006 - 08:46 AM

John v Kultu?? hmm.gif
  • 0
I'll place my bets and hope I'll always win
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#1624 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 14 October 2006 - 10:19 AM

Ma ne vem kdo točno, mogoče sem pa kaj zamešala.
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#1625 metal*girl

metal*girl

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1389 posts
  • Interests:muska

Posted 17 October 2006 - 02:35 PM

hy...js bi si dala uhan u jezik.a je to res najbol občutliv mest za pirsanje?k eni praujo d jih je ful bolel drugi spet ne...

pa a mogoče ve če to kdo dela kje u novem mestu?
  • 0
...they say I'm good...but I hope some day I'll find someone who is better than me...

#1626 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 17 October 2006 - 05:00 PM

Sama sicer nimam piercinga v jeziku, mi je pa Andreja iz Culta povedala, da je jezik najmanj boleč za piercanje. Nč se bat zarad bolečine!
Za piercarja boš morala pa koga iz NM konca vprašat.
  • 0
I'll place my bets and hope I'll always win
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#1627 metal*girl

metal*girl

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1389 posts

Posted 17 October 2006 - 06:32 PM

oki doki tenx....
  • 0
...they say I'm good...but I hope some day I'll find someone who is better than me...

#1628 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 17 October 2006 - 07:04 PM

QUOTE(MLadoLetNa @ 12. 10. 2006 - 19:31) View Post

no, zdej sm pa končno dobila sliko svojga pirsa/uhančka, slika je drgač od berme biggrin.gif ...je lep ane? thumbup.gif
[attachmentid=124]

kulj ja, jst ga mam mal drugač... mičken niži. Če bom kej slikala, bom nalepla. Drgač je pa men reku, da morm met 2 mesca medicinskega notr, pol šele lahko zamenam. Mi pa ni čist nič zatekl pa nič me ne boli. Ok razn, če se po nesreč kej prbijem not. blink.gif
  • 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#1629 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26109 posts

Posted 17 October 2006 - 10:51 PM

QUOTE(metal*girl @ 17. 10. 2006 - 15:35) View Post
pa a mogoče ve če to kdo dela kje u novem mestu?

V Novem mestu boš našla
Ink Fusion Tatoo Novo mesto (delajo tudi tatooje)
Roku 18, 8000 Novo mesto
telefon: 041577057 (Bojan)
email: tatoonm@email.si

• 0

#1630 powerpuff

powerpuff

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 323 posts

Posted 17 October 2006 - 10:58 PM

nop, pomoje u jeziku najman boli.
  • 0

#1631 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19991 posts

Posted 18 October 2006 - 05:37 AM

QUOTE(Miss*69 @ 17. 10. 2006 - 20:04) View Post

kulj ja, jst ga mam mal drugač... mičken niži. Če bom kej slikala, bom nalepla. Drgač je pa men reku, da morm met 2 mesca medicinskega notr, pol šele lahko zamenam. Mi pa ni čist nič zatekl pa nič me ne boli. Ok razn, če se po nesreč kej prbijem not. blink.gif

sej prov da maš medicinskega dolg not, jz sm si dala umes za tri dni druzga, in ni blo dobr, tko da bom kr s tem še kr dolg nadaljevala zdej smile.gif
sam me je pa kr mal strah, k mi tko ena učer reče, pa ma uhan že kšne 4 mesce, da se ji še vedno gnoji ermm.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#1632 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5816 posts

Posted 18 October 2006 - 10:19 AM

Malo v premislek! cry.gif hmm.gif

Nevarni piercingi Čikago | 18.10.2006 | I.K.
Zdravniki so odkrili, da lahko piercing v jeziku na obrazu povzroči neznosne bolečine. Tiskaj
Poslji
Piercing
Jezik zaupajte le profesionalcem (Foto: Reuters) Neka italijanska najstnica je več mesecev hodila od zdravnika do zdravnika, ker je trpela za neznosnimi bolečinami na obrazu. "Bolečine so bile podobne elektro šokom. Trajale so približno 30 sekund, pojavljale pa so se 20- do 30-krat na dan," je svoje bolečine opisala Stefania Fraccalvieri. Zdravniki so ugotovili, da najstnica boleha za "nepojasnjeno kronično orofacialno bolečino", ki ji pravijo tudi trigeminal neuralgia ali 'samomorilska bolezen', saj bolečine, ki so zelo močne, vplivajo tudi na posameznikovo psiho. Stefanii so predpisali več različnih zdravil proti bolečini, a žal ni nič pomagalo. Nekega dne pa je dekle iz svojega jezika odstranilo piercing in bolečina je čez dva dni izginila.Kot je pokazala raziskava, je nakit dražil živec, ki se nahaja pod jezikom. Ta živec je povezan s trigeminalnim živcem, ki je največji v glavi. Ameriška zdravstvena organizacija je v svoji zadnji dokumentaciji opisala še več nevarnosti, ki jih lahko povzroči piercing. Med drugim lahko uhanček povzroči infekcije na srcu, tetanus, tvore na možganih in poškodbe na zobeh.Jezik je za piercinge zelo nevarno mesto, saj je v tej mišici veliko krvnih žilic, ki lahko bakterije prenesejo v vse večje organe. Strokovnjaki zato svetujejo, da ljubitelji piercingov svoj jezik zaupajo le profesionalcem. Poleg tega priporočajo redno ustno higieno.

vir: 24ur.com

• 0

#1633 pinkystar

pinkystar

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 803 posts
  • Interests:kozmetika,muzika,prijatelji,...

Posted 18 October 2006 - 11:57 AM

@ supergirl : ja ok,te je ze hudo,sam morm pa rect da je tud sama kriva ce se tam mesce matra namest da bi enostaven pirs odstranla. men je piercer takrat reku, ce me bo nasledne dni oziroma dokler se bo cist zacelil karkol bolel,al pa da nebi vec okusa mela ,morm takoj pirs ven dat.
seveda vsak telo drgac reagira na to ampak js nebi rekla da to velja za vse.
  • 0
whoever said money can't buy happiness doesn't know where to shop

#1634 powerpuff

powerpuff

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 323 posts

Posted 18 October 2006 - 12:01 PM

eh to je tok mala moznost da se komu dejansko zgodi... ce si ga misls dat, si ga pac dej, js mislm da ti ne bo zou.
  • 0

#1635 metal*girl

metal*girl

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1389 posts

Posted 18 October 2006 - 02:54 PM

ja hvala za naslov...glede tega pa me je mau strah ja...sam bol ka mi bo mat rekla k odkrije...k ona je ful proti temu pa ne zarat tega k ne zgleda lepo ampak k se lahko okužim....upam d bom dobr skrila..usaj za encajt
  • 0

#1636 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 18 October 2006 - 03:10 PM

Moj bivši si ga je zj dal v jezik in odkar ga ima (ene 3 mesce) si je odkrušu že 2 zoba, ne more normaln izgovarjat R,S,Š in podobne kao zajebane črke... pa še vid se ga non stop k govori, ker mu kar opleta gor pa dol in morm rečt, da mi nič sexy ne zgleda, prej mal retardirano. laugh.gif

No pa še to lahk povem, da je en mesec govoru tko k bi mel tiča u ustih k je mel tok zatečen laugh.gif
  • 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#1637 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5816 posts

Posted 18 October 2006 - 08:35 PM

jaz ne zagovarjam, ampak tudi ne nasprotujem piercingu. sama nimam nič, ker sem tako alergična, da tudi uhanov ne nosim, ker moje telo enostavno ne prenese. ker pač vem kako je, če se ti navadne klasične luknje v ušesih zagnojijo, da letaš okoli zdravnikov in jemlješ antibiotike verjamem v to, da je piercing pač poseg v telo in da se lahko kaj zakomplicira. zato sem tudi objavila zgornji post, da lahko vsaka vidi, da obstajajo težave okoli tega. moram pa povedat, da mi je drugače piercing všeč in naj pač vsak dela kar mu paše!
  • 0

#1638 _Sončica_

_Sončica_

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 288 posts

Posted 23 October 2006 - 08:52 PM

Jaz ga mam pa v popku...zdejle bo že dobrih 5 let biggrin.gif Sem si ga šla delat kr tko by the way...k sem šla z eno kolegico na kavo, pa me je pregovorila...ma no, saj ni blo treba dost biggrin.gif Vglavnem...bolel me ni nič....zagnojil se mi tud ni nič do 3 mesecev, ko sem šla na morje na slo obalo....folk reno vam govorim ne se kopat v tej juhi!!!! pol se mi je zadeva vnela....po 14 dneh mazanja s Bepanthenom in spiranja s fiziološko raztopino se je zdeva umirila..... Nikoli več nisem imela težav.... zgleda pa precej sexy....še posebno na mal toniranem fitness trebuščku builder.gif
  • 0
Sončen pozdrav od _Sončice_

WARNING: I Have An Attitude And I Know How To Use It!

#1639 powerpuff

powerpuff

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 323 posts

Posted 23 October 2006 - 09:54 PM

QUOTE(Miss*69 @ 18. 10. 2006 - 16:10) View Post

Moj bivši si ga je zj dal v jezik in odkar ga ima (ene 3 mesce) si je odkrušu že 2 zoba, ne more normaln izgovarjat R,S,Š in podobne kao zajebane črke... pa še vid se ga non stop k govori, ker mu kar opleta gor pa dol in morm rečt, da mi nič sexy ne zgleda, prej mal retardirano. laugh.gif

No pa še to lahk povem, da je en mesec govoru tko k bi mel tiča u ustih k je mel tok zatečen laugh.gif

ahaha:)

vesh ka je fora pomoje ane, nej si kup normalno ozeroma primerno dougo palcko. Frendica je mela tut predolgo pa jo je skos neki mahal po zobovju, govorla mau nerazlocno pa zvezke sm mela use popluvane ermm.gif js mam eno krajso pa nimam teh problemou smile.gif
  • 0

#1640 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 23 October 2006 - 10:00 PM

QUOTE(Miss*69 @ 18. 10. 2006 - 16:10) View Post

O mater, skoraj sem se zadušla od smeha... tole je pa res posrečeno napisano. IPB ImageIPB ImageIPB Image

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users