Jump to content

Photo

LUSH

• Please log in to reply
2636 replies to this topic

#1621 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27975 posts

Posted 21 July 2008 - 06:16 PM

Preizkusila Love Lettuce. Vsec. Ravno prav ocisti, da ni premalo ali pa prevec. biggrin.gif Zaenkrat ni kaksnih hudih izbruhov mozoljev, morda tu in tam kaksen, ampak kar naj se koza ocisti. Verjetno tudi ni nakljucje, da lazje odstranim ogrce. Bom naredila enotedensko cistilno kuro (vsak drugi dan kot je tudi meni svetovala prodajalka). Je pa zelo podoben obcutek na kozi kot pri obicajnih glinenih maskah, ki sem si jih vcasih delala (foter se ukvarja s keramiko biggrin.gif. Mogoce me tudi zato ni prevec "pretreslo" zategovanje na kozi, ko se je maska posusila (sicer me je prodajalka svarila, da je zanjo maska cisto prehuda smile.gif. Pac. smile.gif

• 0
Rape of the mind is a social disorder...

#1622 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 21 July 2008 - 06:42 PM

QUOTE(_M_ @ 21. 7. 2008 - 19:09) View Post

Prejšnji teden sem šla načrtno po gel Olive Branch v Lush in pridem tja, ga pa nimajo, ohmy.gif aaaaaaaaaa!
Oz. samo mini embalaže.
Tako da zdej ga bom pač morala po ineternetu naročt, ker neki časa verjetn ne bom hodila v Lj.

Na netu ga tudi ni, očitno jim je zmanjkalo. Poleg tega tudi Sonic Death Monkeya ni že kak mesec za dobit, pa ga z mamo strašansko pogrešava.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1623 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27975 posts

Posted 21 July 2008 - 07:16 PM

^^

Ta male imajo ja, sem jo ravno v cetrtek kupila. Jaz imam Olive Branch samo za tu in tam. smile.gif
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#1624 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 22 July 2008 - 09:58 AM

Glih sem se po telefonu pogovarjala z gospo iz Lusha, dobili so novo pošiljko in med drugim tudi Sonic Death Monkey gel, sem kar rekla, da naj mi ga pošlje. Kent vejt!! thumbup.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1625 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 22 July 2008 - 10:06 AM

Tiste ki naročate, pride kar precej poštnine, ane ? Kolkr se spomnim sem enkrat brala, imajo oni kar visoko.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1626 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 22 July 2008 - 10:11 AM

Ja, samo tistim, ki živimo daleč se vsekakor bolj splača naročit, kot it do Lj.
  • 0

#1627 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 22 July 2008 - 10:13 AM

Imajo 4€ poštnine ne glede na težo pošiljke. Jaz ponavadi naročim za več denarja (najmanj za 50€, zadnjič sem za 200€, ampak je blo še za teto in sosedo zraven), drugače se ne splača, če bi recimo kupil samo en gel za prhanje. Se pa vsekakor strinjam tudi z Baby ...

Jaz sem danes dobila pošiljko:

Mirror Mirror 2x
Afterlife 3x
Rehab 3x
Cosmetic Lad
Tramp
Flying Fox
Happy Hippy
I Love Juicy
Honey Bee
Sex Bomb
Chocolate Whipstick

Čakam še pošiljko, v kateri bo Sonic Death Monkey, dve novi kopalni kugli in Mask Of Magnaminty. Zdej vsi doma uporabljamo skoraj izključno Lush, nas je ful zagrabla obsesija. oops.gif Afterlife krema diši booooožansko, je take barve, kot kremen lešnikov sladoled in ima vonj po kakavu, malo po vaniliji in z neko ful posebno primesjo. I Love Juicy tudi krasno diši, sadno/osvežilno, ravno prav sladko. Tramp je grozen, jaz ful vonjam špinačo, mami bo zihr strašno všeč. laugh.gif Meni je malodane srhljiv, sploh ko upoštevam še barvo ...
  • 0

#1628 Klavdija27

Klavdija27

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 504 posts

Posted 24 July 2008 - 12:29 PM

Wow, Dilema, pa ti si postala še večji obsedenec z Lushem, kot sem bila jaz biggrin.gif Mene pa zdaj že kar mineva, me nič kej več ne mika-preizkusila sem več ali manj že vse, kar me je zanimalo. Tista furija za Lushem je pa tudi že skoraj minila.

Bi te prosila za bolj natančno oceno šampona I love juicy...

p.s Glede Trampa sem te pa že prej opozorila, hihi laugh.gif

• 0

#1629 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 24 July 2008 - 12:47 PM

Ja, res si me opozorila glede Trampa. tongue.gif
Ga tudi nisem vzela zase, ampak za mamo, njej pa je blazno všeč. Totalno nora je tudi na Flying Fox gel za prhanje, meni tudi noro diši, ampak imam po njem rdeče izpuščaje. cry.gif
Pa končno sem se spet dokopala do sonične opice, čist sem blažena, ta vonj je nepopisno lep in zanimiv.

Đusija še nisem sprobala, mi pa izjemno lepo diši, res mnjam. Sumim, da so morali vonj malo spremenit, ker na KMM ni dobro ocenjen oz. je opisan čisto drugače, kot ga vonjam jaz. Meni namreč diši krasno sadno, osvežilno, a tudi prijetno sladko, z eno komponento, ki me spominja na Kiki bombone. wub2.gif Tekoči Lush šamponi rox, meni je Rehab fenomenalen, izredno mi je všeč, kako temeljito umije in ob enem ne razdraži lasišča, pa izjemno malo se ga porabi in naredi ful pene. če mu je Đusi podoben, pol pa itak super.

Glede sprobavanja zadev pa lahko rečem, da tud meni ne bo kmal več nič ostalo za sprobat. Za lase sem imela že vse regeneratorje in maske, pa vse tekoče šampone in tri trde. Ostali trdi me ne pikajo, tista dva v lončkih pa tudi ne. Aja, napaka - nisem še sprobala Daddyo šampona, to bom pol, ko bom bjonda.

Probala bi še Dream Cream za telo, kakšno masko za faco (do zdej sm mela Love Lettuce in Mask of Magnaminty) pa še kakšno kremo, zdej mam glih Afterlife in Cosmetic Lad pa serum Mirror Mirror, mela bi še Enzymon in Gorđs pa še kej. laugh.gif Ponovnega nakupa pa so preverjeno v mojih očeh vredni tekoči šamponi, Retread balzam, geli za prhanje, pa kakšne kopalne kugle še, ker ne morem več brez njih. Zdej sm lih kupla dve novi, White Wedding in English Countryside. Pa dve Honeybee (ta mi rula) in Sex Bomb.
  • 0

#1630 Klavdija27

Klavdija27

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 504 posts

Posted 24 July 2008 - 06:52 PM

Saj, okusi so itak različni....

Glede Daddy O, ne računaj na viola efekt učinke na blond lase. Ni to Keunejev viola šampon biggrin.gif Na laseh se spremeni v belo peno, in nič ne vpliva na barvo.

White Wedding in English Countryside- za tole pa še nisem slišala. Se vidi, da ne brskam več po njihovi strani vsak dan...

Da pa bi živela v Angliji, kjer imajo retro ponudbo, o mama mia, potem pa zopet uboga moja denarnica, kaj vse imajo...

• 0

#1631 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 24 July 2008 - 07:30 PM

Jaz tudi ne bi vedela, da imajo nove kugle (tri so, še ena vanilijeva), če se ne bi po telefonu pogovarjala z eno gospodično iz Lusha in mi je omenila, da bo dala na spletno stran v kratkem tri nove kugle.

Mirror Mirror kremica za vrat me je navdušila. Je kompaktna in kremasta, a prekrasno mazljiva in čudovitega vonja, ki pa ga ne znam definirat. Bi rekla, da je nekako toplo cvetličen, nekakšna mešanica rožic in kakavovega masla, zelo nevsiljivo izpade. Jaz sicer Mirror Mirror uporabljam za mazat joške, naredi ful lepo gladke, mehke in dišeče, pa hitro se vpije. tongue.gif

Mask Of Magnaminty odlično razmasti, ampak ne izsuši in ne potrebujem potem kakšne hardcore kreme, samo posprejam z novim Akamuti tonikom v spreju. Enako, kot Love Lettuce, tudi MOM potegne nečistoče iz kože, moram pa posebej omenit, da ne bo za občutljivo kožo. Ima namreč močno hladilni učinek, ki je meni sicer še prijeten, ampak samo zdej poleti, ker je občutek res zeeeeelo osvežilen. Pozimi mi bo preveč, na začetku prav malo žge, zadeva očitno vsebuje precejšnjo koncentracijo olja poprove mete.
  • 0

#1632 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 25 July 2008 - 08:27 AM

Jaz sem še čis sveža s tem Lushem. oops.gif Ponavadi si kje prebrem kaj bi bilo v redu in grem samo kupit, ker se mi ne da ubadat z nadležnimi prodajalkami pa tud tist vonj me ubije vsakič k not stopim (povohaš eno stvar, več pa že težko). Pa rada mam, če dobim za darilo kej. biggrin.gif
No, mela sem Angels on Bare Skin, Honey Trap (al kaj je že) labelo, par kugel, trenutno pa z velikim navdušenjem uporabljam Fresh Farmacy. Me pa izjemno motijo te grde , nepraktične, plastične embalaže. rolleyes.gif Čez dober teden odpotujem, kam bi lahko dala FF? Pa da je higienično, ne da se gor navleče vsega boga.
  • 0

#1633 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 25 July 2008 - 08:33 AM

zadnjič sem krožla po trgovini in me nobena od prodajalk ni niti povohala. tudi vljudnostni pozdrav in uno osnovno vprašanje sta spustili, v bistvu sta gledali čez mene. prevelika vsiljivost je čist grozna, ampak totalna ignoranca pa tudi
  • 0
"Freedom is just another word for nothing left to loose" (J. Joplin)

#1634 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12035 posts

Posted 25 July 2008 - 08:53 AM

Plani Jane - kupi si plastični etui za FF, jaz sem si jih nabavla v Leclercu, imajo več velikosti. Če ne bo šla cela žajfica notr, jo pa malenkost odreži.
Men je pr Lushu všeč, da je embalaža taka.

Pinga - blagor teb smile.gif
  • 0

#1635 Klavdija27

Klavdija27

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 504 posts

Posted 25 July 2008 - 12:16 PM

ohmy.gif Meni so pa njihove embalaže ful lepe, ravno zato ker so preproste- masivni črni lončki in prozorne plastenke. No, edino tiste posodice za tuš želeje mi res niso fajn. Plain Jane, ti si imela ravno tiste izdelke, kjer so embalaže minimalne ali pa švah plastika.

Dilema. če ti Mirror mirror lepo diši, potem pa ti bo ziher ful všeč tudi masažna tablica Fever (tista z rdečimi ustnicami). Imata enak vonj. Meni je pa ta vonj down.gif .

• 0

#1636 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 25 July 2008 - 12:55 PM

^^Vem, ja. biggrin.gif Bi še kakšno masko rada sprobala al pa tušgel.

Točno, Frida, si me spomnila na te posodice. Bom pogledala, če mamo kakšno mejhno od Tupperware. laugh.gif
  • 0

#1637 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 25 July 2008 - 01:58 PM

QUOTE(Klavdija27 @ 25. 7. 2008 - 13:16) View Post

Dilema. če ti Mirror mirror lepo diši, potem pa ti bo ziher ful všeč tudi masažna tablica Fever (tista z rdečimi ustnicami). Imata enak vonj. Meni je pa ta vonj down.gif .

Sem imela Fever in mi sicer diši, ampak mi je vonj ful premočen. Ravno zato mi je vonj Mirror Mirror kremce tako všeč - je namreč podoben kot pri Fever, ampak za moje pojme občutno nežnejši.

Glede embalaže se strinjam s predhodnicama - tudi meni so Lushevi črni lončki zelo lepi in fajn za uporabljat, krasno tesnijo, so kompaktni in meni res izredno simpatični na pogled. Tudi prozorne plastenke so super in fajn za uporabo, le želeji in maslene kreme so resnično nerodno pakirane, ampak se da preživet.
  • 0

#1638 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17680 posts

Posted 26 July 2008 - 07:07 AM

Meni so tudi embalaže ful všeč, pa še črne barve wub.gif
Imam pa vendarle pritožbo nad flašo TOB (saj so vse za tuš gele najbrž take) - nekomu doma je uspelo, da mu je pokrovček počil in se razpolovil na pol, nato je odpadla še druga polovica. ohmy.gif Očitno ne smem več puščati svojih gelov pod tušem. rolleyes.gif Flying Fox temple balm pa lepo diši, sam je predrag za tak denar.
Pa balzam Retread sem pozabila za kak mesec, pa ga znova odprem in je bil tekoč kot jogurt. ermm.gif Uporaben je najbrž še vedno.

Nujno si moram v naslednjih mesecih nabavit Love Lettuce, pa kak Happy Hippy gel za tuširanje in balzam za lase, npr. American Cream, če ne me bo razgnalo od firbca tongue.gif . Mila, toniki in kreme za obraz me ne zanimajo, mila bi mi ziher izsušila kožo, toniki imajo parabene, kreme pa kokosovo maslo (že vidim, kak bi mi zamašile vse pore po vrsti). Boh mi pomagaj, denar moram šparat za lap top. sad.gif
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#1639 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32530 posts

Posted 26 July 2008 - 08:13 AM

Men se je tud pokrovček zlomil pri Happy Hippy... Ta gel men ful ni všeč, me je razočaral, vonj mi ni prijeten, nekako preveč ostro grenak,
Olive Branch pa preprosto obožujem, kar kopala bi se v njem in si ga bom zdaj naročila po spletu in mi dol visi za poštnino, ker v Lj ziher ne bom hodila vsaj še kak teden, hočem ga pa takoj, tongue.gif

Aja, kar me pa najbolj moti pri hipiju je to, da je ful gost in tak zdrizast, da ga komaj iztisnem iz plastenke.
Zdaj ga moj uporablja, hvala bogu, drgač bi se pomoje pokvaril.
  • 0

#1640 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 26 July 2008 - 10:34 AM

Zdravo, moje ime je Nastja in obsedena sem z Lushevimi geli za prhanje.

Pozdravljena, Nastja!

Men se meša, like really. Popolni obsesiji z The Olive Branch gelom za prhanje se je pridružila še popolna obsesija nad Sonic Death Monkey. Umiram od orgazmične lepote, ki me obdaja, ko se tuširam s tema dvema čudežema - vonj je popizditično dober!! worship.gif Danes sem sprobala še Tramp in majkemi, da med tuširanjem sploh ne smrdi tako, kot iz plastenke. Izgledala sem pa tko, ko da se masiram z zeleno sluzjo, prav freeky. teehee.gif

Matilda, če nimaš občutljive kože, si namesto Love Lettuce raje vzemi Mask Of Magnaminty, ker je je količinsko neprimerljivo več, mislim da ene 4x več, cena pa je skor enaka in obe izredno dobro očistita, samo da MOM zraven še konkretno hladi in se veliko lažje spira z obraza.

Lusheve kreme niso vse zelo mastne, jaz imam Cosmetic Lad in Afterlife, pa se mi ne zdita težki. Sicer nista ultra lahki, a prav grozno težki pa tudi vsekakor nista.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users