Jump to content

Photo

Mozolji

• Please log in to reply
1813 replies to this topic

#1621 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 28 November 2012 - 07:10 PM

Tja kamor jaz hodim na nege imajo zdej 50% off na nego obraza, kar te pride potem 32€. Je za izkoristit.
  • 0

#1622 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 28 November 2012 - 07:12 PM

Do kdaj je akcija?
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#1623 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 28 November 2012 - 07:13 PM

Ne vem, mislim da cel december. A ti še zdej nisi šla?
  • 0

#1624 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 28 November 2012 - 07:19 PM

Ta teden. :)
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#1625 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14253 posts

Posted 28 November 2012 - 07:22 PM

PJ, ne vem, če si kam že pisala, ampak kam ti hodiš na nego? Tam kupiš PC izdelke?
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#1626 TASH

TASH

engaged to Brokoli

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4548 posts

Posted 28 November 2012 - 07:22 PM

Bom šla če mi rata. A to greš direkt tja, al je to kšna kuponko scena? :D
  • 0

Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha

#1627 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 28 November 2012 - 07:28 PM

Pokličeš pa se zmeniš. Jaz hodim sem http://www.studiolinia-bv.si/ , PC pa kupujem v Womanhattnu.
  • 0

#1628 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14253 posts

Posted 28 November 2012 - 07:31 PM

Hvala ti. Womanhatten je trgovina ali kakšna stran?
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#1629 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 28 November 2012 - 07:34 PM

Kozmetični salon, kjer uporabljajo in tudi prodajajo PC. http://www.womanhattan.si/ In so tudi nasploh ful prijazni in strokovni (vsaj tak je bil moj vtis).
  • 0

#1630 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14253 posts

Posted 28 November 2012 - 07:38 PM

HVala še enkrat.
Bom šla neki narest, najraj bi si slekla kožo dol. 29 sem stara, kdaj bo koneeeeeeeeeec tega??
Še slabš je, en mozolj se je naredu na vratu!
  • 0

#1631 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23265 posts

Posted 29 November 2012 - 02:37 AM

Men je tud ta AHA zakon, samo za ogrce je pa boljš salicilna. Ti bom dala svojega še AHA za probat. :)

Katerega imaš ti? Za občasne mozolje in pa za ogrce je torej boljši BHA s salicilno kislino? Koliko procentega pa imaš? Tisti 8% se mi zdi ful dosti. A recimo po 1% kisline se pozna kak učinek? Jaz se malo bojim uporabljat kislinske izdelke, ker se mi je vedno izsušila in luščila koža in sem potem nehala uporabljat. :( Koliko sploh stanejo ti izdelki? Se jih dobi tudi v kakšni spletni trgovini bolj ugodno?
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#1632 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 29 November 2012 - 09:59 AM

Jaz imam 8% AHA gel, primarno zaradi suhe kože in luskic, ki mi pozimi pogledajo na plano pri pudru in pa namesto pilinga. Dejansko pa odkar to uporabljam še nisem imela nobenega opaznejšega mozolja. Sicer sem se jaz rešila grozne kože in mozoljev, razen pred M kakšen ali če sem ful pod stresom, zdaj pa tud to ne.Posted Image Meni se na pogled koža nič ne lušči, je pa bolj sveža, lepša, žari. :D Luskic tudi nimam. Učinek torej je, čeprav po nanosu nisem nič rdeča, me ne peče, ščemi. Če bi te po nanosu zategovalo (kar mene tudi), lahko daš čez komot še svojo kremo. Jaz je ne.
100ml stane 23€, kar je zelo ugodno (Avene stane recimo 14€ pa ga je 40ml), embalaža je na pumpico :woot: (meni je to perfektna embalaža, obožujem vse kar je na pumpico, pa še pokrovček ima! :woot: :lol: ) Womanhattan je edini zastopnik za Paula's Choice pri nas in se je drugje sploh ne dobi. Še v Ameriki ne, samo online. Ker sem hotla še 2% BHA gel, tako ga bom pa pač pri nas kupila. Jaz sem se včasih ful bala kislin, dejansko jih pa lahko samo pohvalim. Ni noben bav bav. :)

Bo še Jina kej povedala. :D
  • 0

#1633 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17265 posts

Posted 29 November 2012 - 10:40 AM

Marmelada, AHA kislin manj od 6% nima smisla uporabljati. BHA kislin pa več od 3% niti ni pametno. 2% je optimalno imho. Bi pa na tvojem mestu BHA vzela za začetek.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#1634 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85840 posts

Posted 29 November 2012 - 12:47 PM

Stane sicer ok. 26, 27 € v Womanhattnu.
Jaz si moram obvezno še Cosmerbo čez namazat, ker me drugače zateguje, tak 'lifting' učinek je. :D Tudi peče me malo, ko namažem.
Jaz sem ga drugače nabavila zaradi tega, ker pilinga posebej ne uporabljam, ker mi pri suhi povrhnjici ne pomaga za več kot en dan, in zaradi flekov. Pri obojem pomaga.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1635 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14253 posts

Posted 29 November 2012 - 12:49 PM

Katero od PC priporočate za ogrce in podkožne mozolje?
Nimam suhe kože drugače, tudi ne pretirano občutljive.
  • 0

#1636 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 29 November 2012 - 12:54 PM

^^BHA 2%.

Stane sicer ok. 26, 27 € v Womanhattnu.

Jaz sem dala točno 23, 45€. Tud BHA je toliko. :huh:
  • 0

#1637 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14253 posts

Posted 29 November 2012 - 12:55 PM

Bom tekla ponjo, v kratkem. Hvala!
  • 0

#1638 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 29 November 2012 - 12:56 PM

Vprašaj še tam kaj ti svetujejo. :D
  • 0

#1639 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85840 posts

Posted 29 November 2012 - 12:59 PM

Jaz sem dala točno 23, 45€. Tud BHA je toliko. :huh:

Kdaj pa si ga kupila? Mogoče so podražili.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1640 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14253 posts

Posted 29 November 2012 - 12:59 PM

Ja, ja, saj bom :D rada sem oborožena z malo predzanja :D
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users