Anti-aging nega
Posted 15 January 2021 - 11:46 AM
Posted 16 January 2021 - 03:08 AM
Enako.
Posted 23 January 2021 - 08:08 PM
Jaz zdaj že kar nekaj časa uporabljam TO c vitamin in mlečno kislino, pa sem še vedno vsa v mozoljih.
Posted 23 January 2021 - 11:53 PM
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 24 January 2021 - 12:30 PM

Posted 30 January 2021 - 05:48 PM
Najboljša je L-ascorbic acid oblika. Je pa fajn tudi da ne nanašaš preveč in prepogosto, res samo par kapljic dnevno recimo. Jaz, če sem nanašala preveč kapljic naenkrat mi je tudi mašilo, ni pa žal pravila za vse. Najboljše je poskusit in spoznaš svojo kožo čez čas kaj ji najbolj paše. Pa mogoče preveri tudi, da tvoji serumi ne vsebujejo še kakšnih drugih sestavin, ki po možnosti mašijo pore.
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 03 February 2021 - 10:02 AM
Kakšen nov nasvet za jutranji serum za pod kremo?
Trenutno imam Cosrx Snail 96 mucin power essence, mi gre h koncu, ampak ne bom več kupila, ker mi ni nič posebnega. Vitamin C serum uporabljam zvečer, zjutraj bi kaj drugega. Je kakšna nova popularna zadeva? Če ne sem mislila it spet na The ordinary Niacinamid ali Buffet.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 03 February 2021 - 10:17 AM
Posted 03 February 2021 - 10:33 AM
Ampak tole je za nožnico?
Posted 03 February 2021 - 10:35 AM
Posted 03 February 2021 - 10:39 AM
Haha, Marmelada jaz tudi iščem nek novi serum, ker mi tega Cosrx zmanjkuje. Tega Viderage ful vse hvalijo pri ADP, ker ima neke rastne faktorje in baje super bledi flekce od aken in krepi bariero. Tako da razmišljam, da bi ga nabavila, malo se mi mogoče zdi visoka cena, ker ne vem za kako dolgo ga imaš. Pa takoj je razprodan.
Če ima pa katera še kak drug predlog za serum, pa kar na dan z besedo.
[Napoleon]
Posted 03 February 2021 - 10:40 AM
Posted 03 February 2021 - 10:48 AM
Enkrat sem zasledila, da je bila ena ful navdušena tudi nad Durex lubrikantom z aloe vero, da ga uporablja kot serum, da ima fajn sestavine.
[Napoleon]
Posted 03 February 2021 - 10:53 AM
Ja, Tina - misses_bond.
Posted 03 February 2021 - 11:39 AM
Posted 03 February 2021 - 11:59 AM
Koliko pa stane?
Ja. A kje piše, da ne smeš drugje uporabljat?
Ne, ampak vsaj v tem opisu tudi ne piše, da je lahko za obraz. ADP pa ne spremljam redno, da bi vse to zasledila.
Posted 03 February 2021 - 12:06 PM

To je kot krema za 40+.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 03 February 2021 - 12:19 PM
Jaz ga imam in fleki res hitreje bledijo. Ga pa ne mažem povsod, da bo za dlje.
Pa saj ga imajo še v kakšni drugi spletni lekarni.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 03 February 2021 - 12:23 PM
Povsod je razprodan.
Posted 03 February 2021 - 12:31 PM
Potem so pa ta teden navalile, prejšnji teden ej bil na par lekarnah še čisto ok na zalogi.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users