Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10323 replies to this topic

#1621 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17685 posts

Posted 27 August 2009 - 04:25 PM

Na živce mi gre, ko mi kdo ne odpiše 1-2 dni. Ker to je res veliko. Pol dne ali par uric mi je še navadno, ker tudi jaz ne odpišem vedno v brzini nazaj. Pač ne verjamem, da nekdo cel dan ni imel 5 minut časa odpisat, telefon imajo več ali manj vsi skos pri sebi.
Izredno na živce mi gredo tudi nekateri znanci ali pa samo navidez poznani, ki SKOS pijančujejo. Pa kaj jim je taka majka ga vlivat vsak teden ali celo vsak dan?! In potem pišejo na facebook v stanje: ulivam <3 (no, to je samo primer ene luftarske punce). Preprosto ne predstavljam si, kaj bo takšen folk počel v življenju. Najraje bi jih zbrcala, pa čeprav meni osebno niso nič naredili.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#1622 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86483 posts

Posted 28 August 2009 - 02:05 PM

QUOTE(_Planet_ @ 26. 8. 2009 - 18:38) View Post
Mladoletna, preden umrem, bi rada ugotovila, kaj se taksnim ljudem plete po glavi. A so res tako zavrti, da ne zmorejo nicesar spraviti iz sebe ali nocejo ali nekaj tretjega. Sej, razumem, morda pac komu ni z mano za deliti osebnih stvari, samo...hm..zakaj potem kao nekaj prijateljujeva?! Vremenske pogovore se lahko grem s prodajalkami pri kruhu. Vsak dan, veckrat.

I feel you.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1623 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 28 August 2009 - 02:13 PM

SOVRAŽIM NESPOSOBNE LJUDI, KI NE ZNAJO OPRAVLJAT SVOJEGA DELA! Jebemti ježa!
Že pred več enim tednom (prejšnjo sredo) sem dala v čistilnico 2 obleki in eno jakno in mi model reče, da bo mogoče v petek, da za zihr pa v ponedeljek. Valda v petek ni bilo, v ponedljek tudi ne in DANES (petek!) tud ne! A so normalni no. Pa da mi še kej uničjo, vse je višjega cenovnega razreda in je bilo dost drago. cry.gif rolleyes.gif
  • 0

#1624 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 28 August 2009 - 03:35 PM

Možno da si je kdo ven vzel, me ne bi presenečalo, da bi nosili oblačila strank. jaz bi na tvojem mestu zahtevala nazaj in nesla v drugo čistilnico, ali pa zahtevala neko logično pojasnilo.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#1625 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12164 posts

Posted 28 August 2009 - 03:43 PM

Pa plačala ne bi.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#1626 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 28 August 2009 - 03:45 PM

V bistvu res ne bom. huh.gif Samo kaj nej pa rečem, a zato ker se roka niso držali?
(Sem že bla prej tam in pizdila da mi slučajno ne bi kej uničl in da nej se zresnejo, samo una Jerica itak pojma ni mela, ker ona "samo dela tam" .)
  • 0

#1627 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17437 posts

Posted 28 August 2009 - 04:15 PM

Nič ne rabiš rečt. Je stvar ja tvoja. Pač nisi zadovoljna z njihovimi storitvami.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#1628 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 28 August 2009 - 06:15 PM

Sem šla še 1x tja, popizdila, ji rekla nej takoj pokliče šefa in da so obleke čez pol ure pri meni. Po 20 minutah so me poklicali. laugh.gif In dobila sem celo očiščene. rolleyes.gif Mislim, samo zatežit je treba al kaj.
  • 0

#1629 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 28 August 2009 - 06:16 PM

thumbup.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#1630 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 28 August 2009 - 06:27 PM

To je blo v enem deli Seinfelda, ko so oni iz čistilnice nosli njegov plašč in mu govorli, da še ni uštiman laugh.gif
Za pogledat del. Že pozabla, kako točno je blo...

• 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#1631 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 29 August 2009 - 08:19 PM

Sem gledala ta del ja smile.gif .
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#1632 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6799 posts

Posted 09 September 2009 - 07:37 PM

Primitiven folk, ki ne premore niti ščepec kulture in se vtika v zadeve, ki se ga najmanj tičejo. Mrš.
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#1633 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 09 September 2009 - 07:47 PM

Farmville rolleyes.gif
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#1634 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 09 September 2009 - 07:55 PM

^ laugh.gif
  • 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#1635 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27997 posts

Posted 09 September 2009 - 08:19 PM

Haha se dobro, da me je Adriane v Prostem cveku pravkar poucila o kmetovanju na FB, drugace se mi ne bi sanjalo, kaj Farmville sploh je. smile.gif
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#1636 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 09 September 2009 - 08:25 PM

...
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1637 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46111 posts

Posted 09 September 2009 - 08:32 PM

To meni gre tud na jetra. Sploh na izpitih, pa tudi drugod me nič manj ne razjezi.
Tak me je enkrat na občini ena razpizdla, ko je gospodična prišla in kar lepo smuknila takoj ko se je prižgala lučka. Smo se vsi zdrli za njo, pa se je naredila francoza in zaprla vrata. Je pol en tip šel za njo v pisarno in je damica z dolgim nosom mogla počakat, da je prišla na vrsto. laugh.gif Kak se mi je takrat to fajn zdelo. laugh.gif
  • 0

#1638 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 09 September 2009 - 08:36 PM

...
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#1639 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27997 posts

Posted 09 September 2009 - 08:50 PM

QUOTE(Kalypso @ 9. 9. 2009 - 21:32) View Post

Je pol en tip šel za njo v pisarno in je damica z dolgim nosom mogla počakat, da je prišla na vrsto. laugh.gif Kak se mi je takrat to fajn zdelo. laugh.gif

thumbup.gif

A zakaj to pocnejo - because they can. Manire, morala ipd. niso faktor. Poskusi, izgubiti nima kaj. Ppl suck!
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#1640 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6799 posts

Posted 10 September 2009 - 01:33 PM

Na živce mi grejo neka banalna pravila, ki ti moraja grenit življenje.

Npr. v Ljubljano moram osebno v knjižnico na EF, da mi dajo potrdilo, da nimam sposojene nobene knjige, da lahko oddam diplomsko laugh.gif
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users