Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#16241 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 09 June 2010 - 08:10 PM

Orbiterk bi si kupla in dejansko nekaj tudi delala na njem ˇ-ˇ
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#16242 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 09 June 2010 - 08:27 PM

Adriane, jaz isto. Pa ni €. cry.gif
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#16243 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 09 June 2010 - 08:30 PM

men je orbi beden, ga mam doma, jst šparam za tekalno stezo.
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#16244 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 09 June 2010 - 08:42 PM

Se ti da napisat v ustrezni temi, zakaj ti je beden? Še nikoli nisem bla na njem, a doma mamo kolo in se mi zdi taka fajna "potrata" časa, ko gledaš recimo TV. Tu v LJ nimam ničesar takega in če že lahko izbiram, pol bi raje nekaj za celo telo.
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#16245 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 09 June 2010 - 10:29 PM

Tist tip, k je bil enkrat na najinem zagrajenem vrtu in naju opazoval je bil dons spet tam cry.gif Sem mislna, da se je prvič ustrašu pa očitno ne. hmm.gif
  • 0

#16246 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18617 posts

Posted 09 June 2010 - 10:30 PM

Mojo najboljšo prijateljico isto nekdo tkole zasleduje- že večkrat ga je slišala pred oknom, pa tut vidl so ga že, pa noben nima pojma kdo je, sama si itak nič ne upa narest, policijo so že klical, ampak dokler ga ne ujamejo itak nimajo kej za narest... Kriza no wacko.gif ohmy.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#16247 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 09 June 2010 - 10:54 PM

Tok sm zmatrana po celem dnevu dela... zdej pa še pozno v noč za faks delat in jutri spet delat. Utrujenaaaa.
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#16248 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 10 June 2010 - 12:05 AM

Levck, Ninča - baaaaaaaaaad, mene take stvari ful strašijo. Že tko ne maram neke pozornosti, da me folk gleda al pa tko, tudi sama ful umikam pogled med pogovorom, ker mi je pač neprijetno (nima pa to bveze s samzavestjo, kot folk občasno zmotno povezuje). Plus - malo sem paranoik po naravi. Ziher bi se mi utrgalo, da bi me nekdo zasledoval. cry.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#16249 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 10 June 2010 - 08:48 AM

Ja sej je scary, ampak po drugi strani pa mi je ful odleglo, ker vem, da ni bil vlomilec, ker pol bi mela spet en kup stroškov z alarmi pa tko k greš na dopust pol nisi nikol sproščen. Je pa grozn ja, sam ne vem kaj temu tipu dogaja, vedno mava čez ene take žaluzuje skozi katere se nič ne vid razn če bi zamižu na eno oko pa skozi une male luknice gledu, pol se kr dobr vid ja, ampak vseen. Morm rečt da ne sexava glih ful pogosto, da bi lahka mel kej od tega gledanja laugh.gif Pa to je en stari k je včeri spet skoču čez visoko ograjo pa padu sosedi na paradajze in ji cel vrt razkopu in pol je steku stran 5 metrov in se zadihu...če bi hotla bi ga takoj ujela, sam k sva bla oba že v pižami, k sva se oblekla ga pa ni blo več. verymad.gif
  • 0

#16250 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts

Posted 10 June 2010 - 10:29 AM

Joj, mene bi bla tud cela groza ob taki stvari. Pa zdaj ko gledam na Investigation Discovery resnične zgodbe... Najhujše so oddaje I Escaped Death. cry1.gif Ko žrtve povejo kaj in kako je blo. Res grozljivo. Zadnjič je bila zgodba ženske, ki sta jo dva ugrabila za spolno sužnjo. Kaj vse je doživljala... Pa kako je potem ušla ohmy.gif: Res te groza, ko vidiš kaj vse so spodobni ljudje nardit. ermm.gif Ok, dobr, ne bom vam zdej panike delala. Hehe smile.gif
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#16251 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 10 June 2010 - 11:37 AM

Ja no, tale, če bi hotel, bi verjetno že ugrabil, oz. napadel njiju, al bilokaj že. Čeprav nikoli ne veš, kaj mu dejansko špila in kdaj bo hotel kaj več. ermm.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#16252 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 10 June 2010 - 01:40 PM

QUOTE(Adriane @ 9. 6. 2010 - 21:42) View Post

Se ti da napisat v ustrezni temi, zakaj ti je beden? Še nikoli nisem bla na njem, a doma mamo kolo in se mi zdi taka fajna "potrata" časa, ko gledaš recimo TV. Tu v LJ nimam ničesar takega in če že lahko izbiram, pol bi raje nekaj za celo telo.

meni je Orbitrek zakon
si pa moraš kupit onega "pravega"takega kot ga majo v fitnesu

QUOTE(Nincha @ 9. 6. 2010 - 23:30) View Post

Mojo najboljšo prijateljico isto nekdo tkole zasleduje- že večkrat ga je slišala pred oknom, pa tut vidl so ga že, pa noben nima pojma kdo je, sama si itak nič ne upa narest, policijo so že klical, ampak dokler ga ne ujamejo itak nimajo kej za narest... Kriza no wacko.gif ohmy.gif

ka pa če bi mu nekaj napisali , kak list kao vemo kaj počneš,kdo si...pa bi mu tam dali ko vejo kje stoji...
ali pa kupite lažno kamero(za zunaj, cca 15eurpv stane)pa oni napis objekt je pod video nadzorom...lahk bi palilo
jaz bi ziher naredila vse(pa moji starši,fant9 da se do konča, ne vem kak to da njeni starši nič ne ukrepajo...
LOL rajši sploh ne pomislim kaj bi mu naredil moj fant, če bi bla njenem mestu biggrin.gif
enkrat sem imela nenega bolanega , ki me je v službo na skrivaj hodil slikat
po nekaj tednih sem ugotovila kaj dela,,,,,mu v obraz povedala svoje in nikoli več ga ni bilo
čez nekaj časa, sva ga s fantom videla v enem drugem mestu kako šeta z roko v roki z svojo puncoali ženo
pa rečem fantu to je ta
in je dobil svoje.....
  • 0

#16253 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 10 June 2010 - 03:48 PM

Glava me je ful začela bolet pa ravno sem se hotela učit cry.gif
  • 0
"Raje bi imela en cvet in lepo besedo od prijatelja dokler sem živa, kot pa polni tovornjak cvetja ko umrem!"

#16254 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 10 June 2010 - 05:10 PM

Eni profesorci bi gobec razbila. Gobec, pa še kaj.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#16255 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts

Posted 10 June 2010 - 05:12 PM

V glavi imam živčno vojno... cry1.gif
  • 0

(taoistična modrost)

#16256 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15193 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 10 June 2010 - 05:30 PM

Smotana sem, ker se ne znam postavit zase in včasih kaj več rečt, kot premalo. Namesto tega sem tiho in se vljudno smehljam, ker si ne upam pripomnit ali komentirat, pa bi bilo v mojo veliko korist, če bi. cry.gif

Jao.

Lahko bi dobila 10ko, pa sem 9, ker nisem rekla, naj mi upošteva še en kolokvij, kot je vsem drugim. Zdej mam pa že vpisano. cry.gif
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#16257 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 10 June 2010 - 05:36 PM

ja pa pejt nazaj pa mu reč, al pa pošl mail, da si pozabila rečt kot vsi ostali, da naj ti upošteva kolokvij!
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#16258 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 10 June 2010 - 05:42 PM

QUOTE(Lo-Fi @ 10. 6. 2010 - 14:40) View Post

in je dobil svoje.....

Kaj pa? A ga je nabunku? laugh.gif
  • 0

#16259 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15193 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 10 June 2010 - 06:15 PM

QUOTE(farha @ 10. 6. 2010 - 18:36) View Post

ja pa pejt nazaj pa mu reč, al pa pošl mail, da si pozabila rečt kot vsi ostali, da naj ti upošteva kolokvij!

Sem poslala mejl, sicer asistentki, pa bo ona naprej posredovala. V glavnem počutim se kot en bučman neumen. oops.gif
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#16260 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 10 June 2010 - 07:28 PM

QUOTE(Lo-Fi @ 10. 6. 2010 - 14:40) View Post

in je dobil svoje.....

Ja, pa saj a ti je dal potem mir, ko si mu ti zatežila?

Če ti je, potem mi ni jasno, zakaj jih je naknadno še od tvojega fanta dobil. ermm.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users