Katero oblačilo/modni dodatek ste nazadnje kupili?
Posted 20 July 2026 - 02:19 PM
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 21 July 2026 - 07:15 AM
2 modrca Lisca.
Posted 21 July 2026 - 09:26 AM
Posted 21 July 2026 - 09:41 AM
Zdaj imam take, model Laura, brez kosti, v vseh barvah Laura modrček s Soft penastimi košaricami brez opore | LISCA | emporium.si
zdaj sem pa naročila dva znižana za ceno enega, Modrček s penasto košarico »Sia« in Modrček z oporo »Stella«
če ne bosta OK, bom pač vrnila.
Posted 21 July 2026 - 12:46 PM
Meni pa ene kopalke ne grejo iz glave, so mi bile všeč že na začetku sezone in so zdaj znižane, ampak sem rekla, da letos ne bom novih (pa Calzedonia mi ima načeloma boljše kroje). Sicer imam pa 90 % perila Liscinega.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 22 July 2026 - 12:01 PM
https://www.lisca.si...n-020407da.html
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 22 July 2026 - 01:46 PM
Jaz sem prejsnji teden pddala narocilo na H&M za en kup jesenskih majic, nekaj prehodnih jaken, majic, obleke, pizamo, sportni top itd in bi si nekaj stvari rada vzela se po 1x, ker so tako fine in so VSE cene zvisali nazaj na polne. Znizane so bile pa 3x manj. Ni variante, da placam polno ceno.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 22 July 2026 - 02:06 PM
Pokaži!
― V. Van Gogh
Posted 22 July 2026 - 02:27 PM
Pablo Picasso
Posted 22 July 2026 - 03:21 PM
Ane! Jaz nisem za malega nič pametnega dobila, edino če bi za naslednje poletje že naročala, tega pa nisem.
https://postimg.cc/gallery/xzkvBGk
Ekola, sem sem gor uploadala. Ful so mi lepe stvari, želela bi si edino kakšne bolj tople jakne, to pa nič pametnega ne najdem. Reklc je komaj komaj velikost, ozki rokavi so, tega bi si želela številko večjega. A katera ve, če pošljem nazaj za menjavo cifre, ga moram doplačat na polno ceno? Bil je 12 eur, polna cena je pa x4 skoraj (:
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 22 July 2026 - 04:17 PM
Zihr polno ceno. Kosi pa ne bi mogli bit bolj v tvojem stilu. ![]()
― V. Van Gogh
Posted 22 July 2026 - 05:44 PM
Hvala, sem se kar nasla v teh barvah in krojih.
Aja, na novo imam se ene krasne 7/8 pohodne hlace iz Hoferja, super so za gor imet, spodaj na patent, pa brez zepov. So pa za bolj kratkonoge dame. (:
Posted 22 July 2026 - 06:29 PM
Jaz pa šparam za Milano, če vidim kaj pametnega.
― V. Van Gogh
Posted 22 July 2026 - 07:52 PM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users