Jump to content

Photo

TIGI

• Please log in to reply
3345 replies to this topic

#1601 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 10 September 2007 - 10:32 PM

Meni je čisto za vsaki izdelek, ki sem ga kupla od Tigija, žal!

Paketek Curls Rock (šampon, balzam, amplifier, ker nimajo nekih negovalnih učinkov in efekta. Pred letom so bli še dobri, zdaj jih pa naši lepa-si guruji, in dam jim prav, ocenjujejo povprečno. Za ta denar dobiš kaj kalitetnejšega.

Ta Amplifier je kot neke vrste silikon. Kodre malo bolj definira, a le dokler ne greš spat. Nasledjni dan ni več tega efekta. Lasje dišijo in so mehki, ne nudi pa ravno nekega dolgoročnega definiranja.

Še dobro, da sem dilemo poslušala in nisme maročla velikih pakung rolleyes.gif

Root Boost,, mi ne usterza. Ga ne rabim. Poleg tega me srbi lasišče po njem. Glavo si drugače perem na 7 dni, zaradi česar mi je blazno šlo na živce, da sem si jih mogla začet prat bolj pogosto.

Fashionista Smoth&shine sem edino letos uporabljala kot zaščito pred soncem. Tu se je res izkazal!
Kupila sem jo drugače za zaščito pred fenom, a se mi zdi, da mi obteži lase.

Tako. Če bom kaj še kupovala, bo to le še O&H regenerator!

CRNA, ne misliš slučajno pene v razpršilu? Ker ta Amplifier nardi drugače čisto mehke in voljne lase.
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#1602 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 10 September 2007 - 10:35 PM

Ne, mislim prav Amplifier. Koliko si ga pa daš na lase? Jst čisto malo, nekje za manjši lešnik. Bom danes probala še enkrat...
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#1603 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86049 posts

Posted 10 September 2007 - 10:39 PM

Jaz mam ful v spominu, da si kritizirala Curls Rock Booster, ne Amplifier. hmm.gif
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1604 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 10 September 2007 - 10:42 PM

Tisto je blo nekaj časa nazaj (sem imela lase komaj nekaj čez brado in so bli kar valoviti), Amplifier sem kupila pred tremi tedni (uporabila le dvakrat).
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#1605 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 10 September 2007 - 10:48 PM

Za en lešnik, ja. Še to dozo razdelim na več delov, ker če dam v enem šusu to na lase, ga na določenem delu preveč nanesem.

Toliko si devam, da si roke zmastim in pol koš mučkam.
  • 0

Bruce Lee

d035.gif

#1606 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15194 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 11 September 2007 - 08:55 AM

Meni je pa sam smotano, ker mi amplifier nardi take grde, trde kodre. Pa ga doziram zelo malo, pa še tist na mokre lase, z mokro dlanjo, da se malo ''razreči'', kk naj to opišem. In zadnje čase ga bolj poredko uporabljam. Sumum, da bi mi fajn naredil čupo, če bi jo imela za ene 20centi krajše, takrat mi je vse, kar sem dala na lase v smislu kodranja/volumna naredilo ful lepe kodrčke.

Rootboost pa malo da na volumnu, mi ne draži lasišča, čupco si pa lahko kak dan, dva kasneje perem. Jo uporabljam pri vsakem sušenju, samo spet; majhno količino.
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#1607 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86049 posts

Posted 11 September 2007 - 09:29 AM

QUOTE(Cvetka* @ 11. 9. 2007 - 9:55) View Post

Sumum, da bi mi fajn naredil čupo, če bi jo imela za ene 20centi krajše, takrat mi je vse, kar sem dala na lase v smislu kodranja/volumna naredilo ful lepe kodrčke.

Ja, meni se ful kodrajo, odkar sem se postrigla. smile.gif
  • 0

― V. Van Gogh

#1608 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 11 September 2007 - 09:30 AM

Adriane, ti si imela pa res nesrečo pri izbiri Tigi proizvodov. Itak ni nobena firma all good, so dobre in slabe stvari, ampak v splošnem se mi zdi Tigi kar visoko kvaliteten. Najbolj od vsega sta me sestavinsko verjetno razočarala ravno Curls Rock šampon in regenerator, ker sta za kodraste lase popolnoma neprimerna. Kodrasti lasje so že po naravi precej suhi in občutljivi, zato potrebujejo dobro hranljivo (naravna olja), proteinsko in vitaminsko nego, tale šampon in balzam pa sta popolnoma povprečna, ne pretirano vlažilna, hranljiva sploh ne, popolnoma kemična in brezvezna. Tle so res usekali mimo. Tudi pri frizerki vidim, da na (skodranih) strankah nikoli ne uporablja Curls Rock šampona in regeneratorja.

Fashionista Smooth & Shine pride do izraza res najbolj takrat, ko lase likamo, za to je tudi prvotno namenjen. Tle se krasno obnese, lase čudovito zaščiti, olajša likanje, lasje pa ostanejo dlje časa ravni in predvsem lepše stojijo. Pri uporabnicah, ki las ne ravnajo, nekak izgubi svojo primarno funkcijo, je pa še vedno dober kot zaščita pri feniranju, meni las čisto nič ne obteži (itak je ful voden) in lepo diši, vonj je tudi obstojen. Jaz sem porabila dve pakungi, tretja pa je romala v roke Dragici, ker las ne likam in tudi fenam ne več, ampak jih vedno posušim na zraku in proizvod zame nima več taprave vrednosti.

Glede Root Boosta , jaz sem ga porabila eno pakungo, se naveličala in sedaj mi druga pakunga skoraj popolnoma nedotaknjena stoji doma. Mislim, da je tole sicer ful učinkovita pena, zato je primerna bolj za tiste, ki imajo redkejše in vidno 'polizane' lase, kjer potem res pokaže svoj pravi učinek. Jaz s tem glih nimam problemov in zato sprememba ni tako očitna, da bi se mi jo dalo nanašat, sploh zato, ker las že nekaj časa sploh ne fenam. Je pa res, da se da drugače s to peno ob malo večjem nanosu naredit pravo levjo grivo, kar pride bolj prav ob kakšnih extra večernih izhodih (beri: žuri) kot pa za vsak dan.

Najbolj od vseh Tigi proizvodov sta name naredila vtis Oatmeal & Honey šampon in regenerator, ki sta za moje pojme še vedno ultimativna negovalna proizvoda za poškodovane, izsušene, lomljive, scepljene, skratka uničene lase. Tako dobrih sestavin nisem videla še nikjer drugje in glede na to, da je tudi dolgoročni učinek naravnost breath taking fenomenalen, sta po mojem mnenju vredna svoje sicer zelo zasoljene cene. Podobno menim tudi o dvojčku Dumb Blonde , ki ima enako sky high vsebnost proteinov kot O&H in se prav tako super obnese, pogrešam pa vsebnost naravnih ekstraktov in olj, kjer ga O&H dvojček gladko naščije.

Všeč mi je tudi Treat Me Right maska, ki ima super osvežilen vonj, je fajn gosta in mazljiva, tudi lepo vlažilna in hranljiva, lase naredi krasne, zamerim ji edino sumljivo majhno vsebnost proteinov in ceno. Tudi After Party krema za zgladitev, navlažitev in razelektritev las je super učinkovit in zelo dišeč proizvod, sestavinsko nič posebnega, ampak po učinku enkraten. Spet zamerim previsoko ceno, ki se mi zdi itak glavni problem pri Tigiju nasploh. Aja pa da ne pozabim Dream Drops negovalnega koncentrata za konice, gre pa za super silikon z visoko vsebnostjo avokadovega in jojobinega olja ter riževih proteinov. Za suhe in scepljene konice je to enkratna nega, a spet z zasoljeno ceno. Je pa res, da količina traja v nedogled. Jaz ga imam že ene pol leta in mi ga je ob precej redni uporabi uspelo porabit 1/3.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1609 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15194 posts

Posted 11 September 2007 - 09:34 AM

QUOTE(Jinadaze @ 11. 9. 2007 - 10:29) View Post

Ja, meni se ful kodrajo, odkar sem se postrigla. smile.gif

You did what???
ohmy.gif

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#1610 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86049 posts

Posted 11 September 2007 - 10:18 AM

Pa saj sem lepila fotko. oops.gif
  • 0

― V. Van Gogh

#1611 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 11 September 2007 - 10:20 AM

Why ,oh why, Jina?smile.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#1612 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86049 posts

Posted 11 September 2007 - 10:29 AM

Mi ni blo niti za sekundo žal, sem mela res suhe konice, težke lase, predolge. Zdaj si lahko naredim kar hočem, mi vse super stoji, pa ful volumna in kodrov imam, če si jih ne zravnam. In baje mi bolj paše. oops.gif
  • 0

― V. Van Gogh

#1613 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15194 posts

Posted 11 September 2007 - 10:30 AM

Kje, kam?!? ohmy.gif
  • 0

#1614 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86049 posts

Posted 11 September 2007 - 10:38 AM

Sem Uff, sem se namatrala poiskat. huh.gif
  • 0

― V. Van Gogh

#1615 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 11 September 2007 - 12:12 PM

O, Dilema, spet si se razpisala! Fino happy.gif

Moj Root Boost danes roma h Kami.
Kot si v redu napisala, ni primeren za vsak dan. Razen, če si že drugače človek pere glavo na 2 ali 3 dni. Mogoče taki sploh ne vejo, da bi jim znala dražit lasišče, ker sploh ne počekajo, da bi do tega prišlo. Povedat hočem, da tisitm, ki si glavo perejo 1x na teden (na 6, 7, 8 dni), Root Boost ne bo usterzal. Si boste morale jo začet prat bolj pogosto.

Drugače pa verjamem, da ima Tigi vrhunske proizvode. Jaz sem pač nabasala na take, ki mi ne odgovarjajo oz. niso nič posebnega oz. mi bolj ko ne, ležijo v omari (fashionista, ki čaka na morje smile.gif)

Jina, čudovito barvo las imaš! Na sliki deluje, kot da imaš zelo slamnate lase. Kar verjetno ni res, če si se fejst postrigla in si jih lepo neguješ.
Daj slikaj še kodre!!

• 0

Bruce Lee

d035.gif

#1616 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15194 posts

Posted 11 September 2007 - 12:26 PM

Čist je huda farba&čupa. huh.gif Bastard. biggrin.gif
  • 0

#1617 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86049 posts

Posted 11 September 2007 - 06:15 PM

Adriane, ko so sveže oprani so taki puhasti, se čez noč poležejo. smile.gif Tu še silikona ni gor. Bom enkrat še nezlikane slikala.

Pa hvala obema, enako! happy.gif
  • 0

― V. Van Gogh

#1618 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 17 September 2007 - 07:04 AM

Včeraj pridem domov, sva bla s fantom na vikendu, in stopim v kopalnico, mama se kopa. In se usedem na sekret (lulala sem, mi smo dost domači doma med sabo laugh.gif) in se pogovarjava, nakar ona men reče, da mi je zmešala skupaj dva šampona, ker je blo še vsakega prbližn pol. Že takrat se mi je mal zvrtelo v glavi, ker ona ful rada skupaj meša stvari in pol zmeša kakšen ful kvaliteten duschgel z nekim najbolj cheap shitom, kar pri meni povzroča totalne izbruhe ogorčenja - pa to kr naprej dela, ne vem kje je fora?! No in uglavnem ...

...notr v Tigi Brunette Goddess šampon mi je vmešala en šampon od Balee, sicer tudi za rjavolaske, ampak krneki, mislim sploh ni to enako kot Tigi, niti po sestavinah, niti po barvi in niti po vonju. cry.gif In zdej sploh nima več tega zakon karamelasto/mandljasto/smetanastega vonja, ampak krneki, sej še vseen diši, sam to ni to. Pa ni več lepe zlatorjave bleščičaste farbe, ampak je tak temno rjav, ko en zasušen drek.

Umrla bom, no. Zakaj to dela?! Pa tak dobra sm bla, da sm dala vseee moje drage šampone v skupno uporabo, da si jih ati veselo po buči zliva, pa mama in vsi, v zahvalo dobim pa tole. Sej vem, da pretiravam, pa da je neumno, sam res me to razpizdi.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1619 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 17 September 2007 - 07:12 AM

Iskreno sožalje, ker vem kak bi men pritisk dvignal console.gif .
  • 0

#1620 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 17 September 2007 - 08:04 AM

Mene pa zanima, če je katera že preizkusila Tigijev GIRL TOYS serum za konice? Pa kakšna je cena? hmm.gif

IPB Image

• 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users