Jump to content

Photo

Pudri

• Please log in to reply
3354 replies to this topic

#1601 Pupa20

Pupa20

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 604 posts

Posted 05 January 2008 - 09:57 AM

Mene pa zanima če Revlon Colorstx with Softlex za suho kožo tudi maši pore? Ker tisti za mešano kožo mi jih je mašil.aja,pa bi bila ta različica za suho kožo zame primerna?trenutno imam tako bolj izsušeno povrhnjico kože.

• 0

#1602 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 05 January 2008 - 10:00 AM

Lahko ti rečem, da ne maši por, zagotovo ne, so tudi druge uporabnice isto povedale. wink.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#1603 Pupa20

Pupa20

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 604 posts

Posted 05 January 2008 - 11:17 AM

Hvala Kinky
  • 0

#1604 Anya

Anya

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2582 posts

Posted 05 January 2008 - 12:50 PM

Jaz imam mac 187 čopič wub.gif . Drugače naj ne bi bil namenjen samo za puder(bolj neki multiuse), ampak meni odlično služi. Res pa da ni za težke, matirajoče pudre kot npr. colorstay with softlex, ker se ga preprosto ne da razmazati.
Uporabljam ga z Lancovim teint idole in tukaj izpolni vsa moja pričakovanja. Je pa ta puder za suho/normalno kožo in veliko lažje razmazljiv.

IPB Image

• 0
I`m not afraid of happy endings.
I`m just afraid my life won`t work that way.

#1605 kristy

kristy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1643 posts

Posted 05 January 2008 - 01:40 PM

je že imela katera puder deborah colour copy mešano/mastno kožo??
zadnjič sem ga vidla pa nisem mogla se odločit ali naj vzamem tega ali l'oreal infallible.
  • 0
It's often just enough to be with someone.
I don't need to touch them.
Not even talk.
A feeling passes between you both.
You're not alone.

#1606 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 05 January 2008 - 06:24 PM

Jaz sem šla danes mimogrede v DM še malo pudre sprobat. Probala sem tistega od Nivee (z rižom or smth), True Match, Age Renew pa še enega od L'Oreala. True Match mi je bil nekak najboljši samo so se mi pri vseh take luskice poznale. huh.gif Drugače imam ful mastno kožo po T predelu, zdaj pa imam še tam suho. Kaj to lahko rešim, če spodaj namažem Garnier TF ali moram kupit kaki bolj ''hranljiv'' puder ?

Mogoče bi vzela Revlon Colorstay samo pač tistega sa suho kožo. Tisti za mastno mi je malo preveč ''maskast'' ne znam razložit.
  • 0

#1607 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 05 January 2008 - 07:24 PM

Če imaš suho kožo, to rešuj s kremo, ne s pudrom. wink.gif Če ti TF ni dovolj pa menjaj kremo mogoče.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1608 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 05 January 2008 - 07:54 PM

Imaš kaki predlog na kaj naj menjam ? oops.gif
  • 0

#1609 babsi

babsi

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 105 posts

Posted 06 January 2008 - 09:18 AM

QUOTE(Anya @ 5. 1. 2008 - 12:50) View Post

Jaz imam mac 187 čopič wub.gif . Drugače naj ne bi bil namenjen samo za puder(bolj neki multiuse), ampak meni odlično služi. Res pa da ni za težke, matirajoče pudre kot npr. colorstay with softlex, ker se ga preprosto ne da razmazati.
Uporabljam ga z Lancovim teint idole in tukaj izpolni vsa moja pričakovanja. Je pa ta puder za suho/normalno kožo in veliko lažje razmazljiv.

IPB Image

Tudi jaz delam z "njim" thumbup.gif
  • 0

• Guests

Posted 06 January 2008 - 09:30 AM

Pol si ga bom pa kupila maja, ko grem tja. Babsi, katerega bi pa do takrat priporočala? Pa da je cenovno ugoden, ker ga bom itak menjala potem.
  • 0

#1611 babsi

babsi

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 105 posts

Posted 06 January 2008 - 10:43 AM

QUOTE(ciara @ 6. 1. 2008 - 9:30) View Post

Pol si ga bom pa kupila maja, ko grem tja. Babsi, katerega bi pa do takrat priporočala? Pa da je cenovno ugoden, ker ga bom itak menjala potem.

Na žalost ti ne morem svetovati, ker jaz uporabljam čopiče od M.A.C.-a, vendar so mi tudi od Art Deco-ja
zadovoljivi, ne vem pa če imajo čopič za nanos tekočega pudra (ta je namreč poseben).
Če greš pa maja v nakupe, ti vsekakor svetujem, da do takrat nanašaš podlago s prsti in ne zapravljaš po nepotrebnem!
Ima pa M.A.C. tudi ploščate čopiče za nanos tekoče podlage, ki so pa tudi fajn, recimo za nanos okrog oči,
nosa, ustnic. No ja, to je stvar navade, jaz recimo še vedno veliko delam z prsti, potem me za zagrabi pa delam nekaj časa samo z čopiči.
  • 0

#1612 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 06 January 2008 - 07:14 PM

QUOTE(laLa° @ 5. 1. 2008 - 19:54) View Post

Mogoče poskusi še Nivein Ideal Finsih. Meni zelo ustreza.
  • 0

• Guests

Posted 06 January 2008 - 07:23 PM

Hvala Babsi. Bom prečekirala, če ima Artdeco tak čopič. Gre se za to, da bi prej probala, če mi sploh odgovarja nanašanje s čopičem. Da ne bom nazadnje MAC kupila, pa mi bo smotano s čopičem nanašat.
A tale 187 ni ploščat? Sej je za tekoče podlage ane?
  • 0

#1614 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 06 January 2008 - 09:28 PM

QUOTE(laLa° @ 5. 1. 2008 - 19:54) View Post

A to misliš kremo? Hm, po pravici povedano ne bi vedla. Če praviš da imaš ponekod mastno, drugje pa suho kožo, bi bilo morda bolje če bi uporabljala 2 različni?
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1615 Anya

Anya

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2582 posts

Posted 06 January 2008 - 09:49 PM

Ne, 187 je okrogel. Je pa iz nekega posebnega mehkega materiala, s katerim je užitek nanašati puder.
Ampak kot sem že rekla s tem čopičem ne moreš nanašati pudra za mastno kožo.

Artdeco čopič za puder sem pa nekoč že gledala in se mi je zdel kar dober. Ampak cene pa nisem videla.

• 0
I`m not afraid of happy endings.
I`m just afraid my life won`t work that way.

#1616 babsi

babsi

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 105 posts

Posted 07 January 2008 - 08:47 AM

QUOTE(ciara @ 6. 1. 2008 - 19:23) View Post

Hvala Babsi. Bom prečekirala, če ima Artdeco tak čopič. Gre se za to, da bi prej probala, če mi sploh odgovarja nanašanje s čopičem. Da ne bom nazadnje MAC kupila, pa mi bo smotano s čopičem nanašat.
A tale 187 ni ploščat? Sej je za tekoče podlage ane?

Ne ciara, 187 ni ploščat je ogrogel in je dober za nanašanje "večjih" površin,
jaz imam še 190 in 217, ki sta pa "ploščata", 190 je večji, 217 pa manjši za nanos okrog oči, nosu... wink.gif
  • 0

#1617 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 07 January 2008 - 10:59 AM

Danes sem v katalogu Lepota + zdravje videla reklamo za nov puder oz. kremno podlago Max Factor Miracle Touh Liquid Illusion. Zgleda zelo zanimivo in obetavno smile.gif. Ve morda katera kaj več o tem? Po internetu sem iskala sestavine, a nisem načla nič uporabnega...

"Kremna podlaga, ki se ob stiku s kožo spremeni v tekočo podlago. Čahkotna podlaga za do dvakrat naravnejši videz kot pri drugih podlagah."

IPB Image
IPB Image

LP
  • 0

• Guests

Posted 07 January 2008 - 11:07 AM

Hvala Anya. Sej jaz imam itak suho kožo, tko da bo ta čopič kar pravšenje zame.

Babsi, a bi lahko okoli nosa, pa na bolj precizno nanašala kar s čopičem za korektor, ali je boljše, da kupim še enega ploščatega za tekoči puder?
  • 0

#1619 babsi

babsi

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 105 posts

Posted 07 January 2008 - 01:00 PM

QUOTE(ciara @ 7. 1. 2008 - 11:07) View Post

Hvala Anya. Sej jaz imam itak suho kožo, tko da bo ta čopič kar pravšenje zame.

Babsi, a bi lahko okoli nosa, pa na bolj precizno nanašala kar s čopičem za korektor, ali je boljše, da kupim še enega ploščatega za tekoči puder?

Ma ciara, ni nobenih "pravil" kako in s čim, s tistim kar ti bolj ustreza in dobiš zadovoljiv rezultat.
Če misliš da boš lahko nanesla puder z čopičem od korektorja (probaj), ga pa daj !
Kot sem omenila, jaz delam nekaj časa s prsti, nekaj časa s čopiči, včasih kombiniram...
Res pa je da z gobicami pa nikoli down.gif !
  • 0

#1620 Asja87

Asja87

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 342 posts

Posted 07 January 2008 - 06:47 PM

js imam čopičm za lica od chanela in mi je fullll uredu
  • 0
♥ Face To Face...Like I Am Imagining...That You're The One I'M Waiting For...Will You Be...Unmistakable ♥

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users