Jump to content

Photo

Big Brother

• Please log in to reply
3009 replies to this topic

#1601 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 04 April 2008 - 09:38 PM

Kako je ogaben.
Taki perverzen, smrdljiv stari prdec.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1602 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15787 posts

Posted 04 April 2008 - 09:46 PM

Mater ma vlko glavo.

laugh.gif laugh.gif laugh.gif

IPB Image

Polulala se bom. laugh.gif laugh.gif laugh.gif

KLIKNI ME:

http://www.triera.ne...c_0321_show.jpg

Pa še ena opasna:

IPB Image
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#1603 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86481 posts

Posted 04 April 2008 - 09:47 PM

Dragica, poscala se bom! laugh.gif
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1604 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 04 April 2008 - 09:48 PM

IPB Image

TA ZMAGAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! laugh.gif laugh.gif laugh.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#1605 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 04 April 2008 - 10:06 PM

Dragica, ti si zakon!! thumbup.gif laugh.gif

• 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#1606 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15787 posts

Posted 04 April 2008 - 10:10 PM

cool.gif
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#1607 Katrin

Katrin

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 836 posts

Posted 04 April 2008 - 11:45 PM

Meni ima pa Gačanovič noro dobre komentarje, bi ju dala naslednje leto kar z Nino skupaj vodit. Za razliko od Tine, ki mi je čisto odveč tam na tisti zofi...
  • 0

#1608 veselasmrketa

veselasmrketa

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 168 posts

Posted 05 April 2008 - 10:20 AM

ta gačanovič je mogoče res peder, pa rep nosi na glavi,to je za moškega zelo grdo,tista slika ko ma neko čudno krilo oblečeno je glih za v temo najgrše oblečeni estradniki

al pa k ma en kozarec pred sabo je vidt kot da je zadrogiran,al pa kot da je enga moškega u rit gledal
  • 0

#1609 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 05 April 2008 - 10:22 AM

Meni dol visi (pa njemu najbrž tudi whistling.gif ) če je peder ali ne, meni je namreč totalno antipatičen. Organsko ga ne prenašam, njegovega načina izražanja sploh ne (vsaka 3 beseda v angleščini - joj, sem đek). blink.gif

Da pa ne bom samo kritizirala - sori, Milan:

sem enkrat videla njegov foto blog - je precej nadarjen fotograf, slikal je pa same fantke, tako da.... huh.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#1610 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12053 posts

Posted 05 April 2008 - 10:45 AM

Dragica, aplavz. Kva si faca ej! laugh.gif laugh.gif laugh.gif thumbup.gif

Jaz letos BB ne gledam, edino prejšnji teden sem z enim učom gledala petkovo oddajo in pri Gačanoviču me ful motijo vsi njegovi komentarji, k je kao ful hudomušen in pol še Nina, k se mi zdi, da se mu smeje sam zato, da se mu vsaj nekdo smeje.
  • 0

#1611 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46110 posts

Posted 05 April 2008 - 01:03 PM

Gačanovič je tak... beseda ogaben je premila. Meni gre ful na živce. Sploh tisti njegov smeh in to, da VSE obrne na seks. down.gif

No kar se tiče včerajšnje oddaje, nisem mogla verjet, da so punce gospodarjev tam skakale v bundah in tangicah. Neokusno. down.gif

No kar se tiče Damjane in Sandija. Meni je bilo prav vseeno kdo gre ven. Nisem spremljala oddaj in zato nisem vedla sploh kaj so morali počet ta teden. So mi pa bila smešna poročila, ki so jih posneli podložniki. Sara je bila smešna, ko so jo "intervijuvali" o NLP-ju.
  • 0

#1612 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29895 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 05 April 2008 - 02:15 PM

QUOTE(Frida @ 5. 4. 2008 - 11:45) View Post

Nina, k se mi zdi, da se mu smeje sam zato, da se mu vsaj nekdo smeje.

predvidevam, da se mu more smejat - sej vsi vemo, da dnar ne smrdi ... laugh.gif mi je tip sicer oduren, ampak povsem primeren nivoju oddaje, katero komentira.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#1613 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 06 April 2008 - 11:54 AM

Podložnike in gospodarje čaka nova bitka za privilegije luksuznega stanovanja v prihajajočem tednu šova. Že danes okoli 14. ure se bodo stanovalci že začeli pripravljati na novo tedensko nalogo. Big Brother opozarja vse s preveč občutljivimi želodci, da bo naloga na trenutke grozljiva!

Jaz samo upam, da ne bo ta naloga vključevala kakšnih živali. sad.gif
Ker vem, da so imeli v enih tujih Big Brotherjih nalogo, da so pobijali kokoši, pa žabe...
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

• Guests

Posted 06 April 2008 - 11:56 AM

Močno upam, da jim ni kej takega prišlo na misel.
  • 0

#1615 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 06 April 2008 - 12:11 PM

Upam, da si ne bojo upali.

IPB Image Ful lepe kopalke.
  • 0
Viens, reste ici!

#1616 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 06 April 2008 - 02:52 PM

upam da res ne bo kakšnega pobijanja živali.

men pa take kopalke niso lepe, mislm so, za 40. leta, ful so mi neuporabne.
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

• Guests

Posted 06 April 2008 - 03:14 PM

Si lahko oddahnemo, naloga nima veze z živalmi, vsaj, kolikor sem do sedaj zvedela podrobnosti.

Naloga je nekaj v zvezi z Adams družino. Godpodarji bodo predstavljali člane te družine, baje bodo spali v krstah, podložniki bodo njihovi služabniki, ki jih morajo ubogati vse, lahko pa se jim tudi skrivajo. Pa vse, kar Adamsovi pripravijo za jesti, morajo podložniki pojest. Nekaj v takem smislu. To sem pobrala na forumu, ni pa mus, da vse drži.
  • 0

#1618 PiiKa*

PiiKa*

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 431 posts

Posted 06 April 2008 - 03:30 PM

ja jaz vem samo da bodo spali v krstah. men je to mal preveč kruto down.gif
  • 0

• Guests

Posted 06 April 2008 - 04:02 PM

Zakaj? Meni je pa bolj kruto, da morajo podložniki jesti svinjarijo, pa da je morala Tjaša glihkar iz škatle polne belih miišk sir z usti pobirat.
  • 0

#1620 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4274 posts

Posted 06 April 2008 - 06:35 PM

Dokler so še bele miške je vse ql..če bi bile pa podgane pa ne vem, če bi šla not. brrrrr
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users