Jump to content

Photo

Restavracije/lokali - dobre in slabe kritike

• Please log in to reply
2878 replies to this topic

#1601 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 13 August 2012 - 07:06 PM

Jaz sem danes po vseh teh hvalospevih peljala fanta v Tandoori, njemu je bilo dobro, meni pa niti ne. Oba sva jedla piščančja sendviča (mislim, da je bila razlika v omakah in priloženi zelenjavi, ne spomnim se točno tistih imen), še vedno mi ne potegne ta njihov miks začimb in sladkih sestavin (sej ne vem, zakaj sem mislila, da bo Tandoori to spremenil). Tisti del sendviča, kjer sta bila samo zelenjava in kruh, je bil dober (preostanek sem skušala vsiliti fantu). :oops: Zaposleni so pa fuuul luškani in simpatični, take pikice, haha. ^^
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#1602 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 13 August 2012 - 09:11 PM

Jaz drugače ne maram pekoče, zadnjič mi je z nosa teklo, tok me je peklo, in sem danes prav rekla, da se ne dam. Pol pa tako luškano vpraša u like chilli? pa ne morem rečt ne. :cry: :lol: :cry: No, pa potem ni bilo tok hudo.
  • 0

#1603 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27620 posts

Posted 14 August 2012 - 01:10 AM

Jaz tudi ne maram fotografiranja hrane v restavracijah, PJ, tako da se ni treba nic skrivati. : )
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#1604 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts

Posted 20 August 2012 - 09:23 AM

Iščem dobro restavracijo na obali (po možnosti nekje blizu morja?), ki ni predraga (če bi imela dovolj denarja, že vem kam bi šla, ampak nimam 100e).
Primavera mi ima dobre njoke, ampak sta oba ambienta malo tako, sploh tisti v Merkatorju, Gušt je bil tudi vedno ful dober, a je zdaj nov lastnik in sem nekje slišala, da je zdaj ful fensi.
  • 0
Pablo Picasso

#1605 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32265 posts

Posted 20 August 2012 - 09:35 AM

Midva sva jedla v Guštu pred enim mesecem in se mi res ni zdelo neki fensi?
  • 0

#1606 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts

Posted 20 August 2012 - 09:39 AM

Res? Zdaj prav razmišljam, kdo mi je to rekel.
Kakšne so pa cene, a so iste kot prej?
  • 0
Pablo Picasso

#1607 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32265 posts

Posted 20 August 2012 - 09:42 AM

ne vem, kakšne so bile prej, ker sem bila prvič tam, pa tud zdej se ne spomnim, ampak pomoje da je bilo okrog 20 € - jaz sem jedla fuže s škampi, fant pa pico in pač nekaj sva še spila...
  • 0

#1608 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts

Posted 20 August 2012 - 09:44 AM

Aha, kul! Hvala!
  • 0
Pablo Picasso

#1609 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 22 August 2012 - 07:56 AM

Včeraj sem jedla curry v tajski restavraciji za Filo Faksom.

Naročila sem zelenjavnega, malo pekočega (en feferon, najbolj pekoče jedi imajo 3).

Kmalu sem UMRLA, prisežem, pa sem navajena jestu pekoče stvari, ampak to ni bilo normalno. Potila sem se bolj kot kadarkoli v savni. :o
Jed ni bila slaba, ampak mi je uničila ves užitek ob hrani, da ne govorim da mi je skurila jezik. GROZA!!!!

Kot največji obupanec sem potem curry mešala z rižem, in poleg spila enormne količine vode in jabolčnika, ampak ni pomagalo.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#1610 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24513 posts

Posted 22 August 2012 - 08:11 AM

to so se pa zmotili (po moje). Če misliš Thai Pub, jaz tam lahko jem "en feferon", pa nisem navajena na pekoče. Me sicer peče, ampak pojem pa lahko. Moj je bil enkrat prepogumen in je naročil dva. Not good.
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#1611 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 22 August 2012 - 08:12 AM

Pa a si jedla že kdaj curry?
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#1612 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24513 posts

Posted 22 August 2012 - 08:36 AM

jaz samo poskusila, moj je jedel. Meni je prepekoče
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#1613 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 22 August 2012 - 08:37 AM

Jaz sem curry jedla prvič, drugače jem vedno in rezance in vse ostalo z enim ali dvema feferonoma, tako da poznam njihovo hrano in vem kaj naročiti.
Ampak ta curry je bil pa res od hudiča, grozno, ker sem full pustila, škoda in nikoli več.
  • 0

#1614 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 23 August 2012 - 04:11 PM

Ali je še katera All you can eat poleg Bangkog Street in Running Sushi v Ljubljani ki bi jo bilo kul poskusiti?
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1615 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 26 August 2012 - 08:26 PM

En velik minus za Zvezdo v centru LJ. Prejšnji teden en večer sva šla s fantom na sladoled, pred nama je bilo kakih 5 ljudi - zunaj, ko imajo pač tisto stojnico s sladoledom, delale so 4 natakarice (dve sta bili se mi zdi za drugo stojnico z naravnim sladoledom, tam je bila druga vrsta) in sva čakala ene 15 minut na vrsto, prav absurdno dolgo (HALO, kaj če bi bilo pred nama kake 10 ljudi, kot se to rado zgodi poleti v priljubljenih slaščičarnah?). Meni se je totalno zamerilo in me ne vidijo več, vsaj ne za sladoled, da ne omenjam, da ni bil preveč okusen.
  • 0

#1616 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29703 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 28 August 2012 - 04:51 PM

Kot največji obupanec sem potem curry mešala z rižem

kako pa sicer ješ curry, kar brez riža? js pojem na porcijo curryja povprečno pol porcije riža. nazadnje sem na letališču samo 'župco' zelenega curryja naročila, brez zelenjave, ki mi je samo odvečna.

eto, dans sem bila pa končno v Tandooriju, vzela sem čapati vege sendvič in masala čaj. oboje mi je blo sicer dobro, lahko bi blo pa tut full boljše. zakon mi je, ker vse zadeve pripravljajo sproti, me za sveže pripravljen obrok čakanje ne moti. nekje srednje lačna sem bila pa mi je bila porcija ravno prav. vzela sem srednje pekoče pa mi sploh ni blo pekoče, bom naslednjič rekla, če lahko pojača. :) plačala sem 4.30€ in ker niso imeli drobiža, sem obljubila, da naslednjič za čaj plačam 1.10 namesto 0.80. :) dečki so full posrečeni in prijazni, sem jim pomagala pri ostalih gostih kot posrednica, smo se fajn nasmejal vsi skup.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#1617 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18453 posts

Posted 30 August 2012 - 03:05 PM

Danes sem bil v Paninoteki na Jurčičevem trgu. Tam sem bil že večkrat, še predno so povečali in preuredili lokal. Vedno naročim sendvič "kmet" in kaj za popiti. Danes sem sedel notri in mi je prav všeč, kako je urejeno. Vse je svetlo, postrežba je mladostna in prijazna, očitno imajo zdaj večjo izbiro hrane. Poleg sendviča sem naročil še kozarec belega vina. Okusno in prijetno.
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#1618 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14253 posts

Posted 31 August 2012 - 06:43 AM

Priporočam sendvič Popaj za naslednjič :)

Mi lahko svetujete dobro pizzo za dostavo na dom? Katera je tista pizzeria, ki nosi tudi hamburgerje, mislim, da je Piket delal tam nekaj časa?
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#1619 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 31 August 2012 - 07:08 AM

Dobra vila. Ampak imajo zelo omejeno območje dostave po Ljubljani.
  • 0

#1620 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14253 posts

Posted 31 August 2012 - 07:09 AM

Točno, to je ta! Ful ti hvala!
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users