Jump to content

Photo

L'occitane

• Please log in to reply
1766 replies to this topic

#1601 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 18 July 2011 - 01:19 PM

Vonj sam po sebi ti ni všeč ali vonj v EDT?
  • 0
Memento mori.

#1602 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85923 posts

Posted 18 July 2011 - 01:20 PM

Meni so pa prav nenormalno dosadni že s tem lansiranjem linije z enakim vonjem (v drugačnih embalažah) vsako leto.
Imam sicer citronkin gloss s SPF-jem, ker so mi njihovi glossi/balzami res dobri.

Slivov cvet mi pa ful diši, ampak je sigurno ful neobstojen.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1603 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 18 July 2011 - 01:36 PM

Ta slivov cvet v obliki EDT meni ne diši po ničemer, prav zares. Razočaranje.
Ostali izdelki iz te linije pa kar solidno dišijo.

Meni so predvsem brezvezni s cenami, ki jih čedalje bolj napihujejo.

Na moji WL je TA izdelek, ampak cena je pa tudi bedasta že. Ker gre za moje pojme za nekakšen balzam na šprico.
Mika me tudi tisti balzam s SPF, zadnjič je že skoraj šel z mano, pa sem si premislila in kupila nekaj drugega.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1604 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts

Posted 18 July 2011 - 01:50 PM

Jaz že nekaj časa simpatiziram z izdelki češnjev cvet (gel za tuširanje, losjon, krema za roke) in pa s skoraj vsemi izdelki iz sivkine linije. Ampak so cene res nenormalno oderuške.

Če bi recimo hotela nabavit sivkin al pa češnjev duo, se pravi gel za tuširanje + losjon, ker bi le tako imela dejansko kaj od vonja bi dala skoraj 40€ kar se mi zdi prav smešno. Pa sploh ni naravna kozmetika! Sej ne da mi to igra kakšno vlogo ampak ne moremo zanikat, da njihovo kozmetiko oglašujejo kot bolj ja kot ne naravno.

Saj se da dobit slične izdelke odlične kvalitete pri drugih blagovnih znamkah kot npr. Kneipp, Avalon Organics, ampak pri L'occitane me privlačijo krasne embalaže in nasploh celoten koncept njihove znamke.
  • 0
Memento mori.

#1605 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 18 July 2011 - 02:07 PM

Jaz sem zadnjič zasledila pogovor med eno stranko in zaposleno v trgovini in je zaposlena tej stranki
čist direktno rekla, da njihovi izdelki niso naravni.
Meni je tudi L'Occitane všeč, imam dobre izkušnje z veliko njihovimi izdelki, zato pač, ako lahko, pljunem
nekoliko več denarja, kar se mi kasneje obrestuje v užitku ob uporabi in pozitivnih efektih na koži.

Od sivkine linije imam lotion za roke, je krasen in fino lahek ... iz linije češnjev cvet pa trenutno uporabljam
lepotilno mleko, ki je tudi super. Glih prav hranljivo in primernega vonja za poletje.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#1606 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85923 posts

Posted 18 July 2011 - 02:21 PM

Meni so njihovi geli za tuširanje in mleka čisto predraga, sploh ker (razen vonja) niso čisto nič posebnega. Odličen mi je samo Shea butter BB.

• 0

― V. Van Gogh

#1607 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 18 July 2011 - 02:26 PM

Ja, to je res, geli niso nič posebnega, zato jih jaz ne kupujem.
Mleka pa so večinoma sestavinsko kar precej ok, a vseeno predraga.

Meni je odličnih / nadpovprečnih kar nekaj izdelkov ...

• 0

#1608 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts

Posted 18 July 2011 - 03:06 PM

No, zagotovo si bom vzela na znanje glede gelov za tuširanje. Tako da sem nekak prišla do zaključka, da bom za tuširanje vzela recimo Kneipp (v istem vonju), ki stane 4€ in si pol lahko z malo bolj čisto vestjo privoščim L'occitanovo mleko za telo.

Fluffy, glede na to ta imaš ti tale losjon za roke me nekaj zanima. Ali misliš da bi bil primeren za mazanje po celem telesu? Namreč, količina tega in onega ki je kao "uradno" za telo, je enaka. Cena pa odstopa za vsaj 6€. Tak da, če ni neke jake razlike (sestavine so ok, predvidevam?) bi si jaz mogoče tega vzela. Itak sta oba na pumpico, smz.

Jina, še vedno se strinjam, da so predragi, pa če so vredu sestavine ali ne. Ker, sej pravim, komot najdeš izdelke z takorekoč bombastičnimi sestavinami in tudi efektom na koži, pa so cene vsaj polovične. Kateri izdelki za telo so pa tebi všeč? Zanima me, če imaš kakšno drugo znamko, da si zadovoljna z razmerjem kvalitete in cene?
  • 0
Memento mori.

#1609 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 18 July 2011 - 03:09 PM

Meni so tudi geli za tuširanje predragi, dobero oz. moje itak no.1 je samo madljevo olje za tuširanje!
  • 0
Viens, reste ici!

#1610 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85923 posts

Posted 18 July 2011 - 03:36 PM

QUOTE(nutella` @ 18. 7. 2011 - 16:06) View Post

Jina, še vedno se strinjam, da so predragi, pa če so vredu sestavine ali ne. Ker, sej pravim, komot najdeš izdelke z takorekoč bombastičnimi sestavinami in tudi efektom na koži, pa so cene vsaj polovične. Kateri izdelki za telo so pa tebi všeč? Zanima me, če imaš kakšno drugo znamko, da si zadovoljna z razmerjem kvalitete in cene?

Večinoma uporabljam Kneipp kreme za tuširanje, super so mi tudi njihova mleka in pa Garnier-jeva Body Intensive 7 Days, vsi vonji.

• 0

― V. Van Gogh

#1611 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 18 July 2011 - 04:01 PM

QUOTE(Ana @ 18. 7. 2011 - 16:09) View Post

Meni so tudi geli za tuširanje predragi, dobero oz. moje itak no.1 je samo madljevo olje za tuširanje!

Ja, se strinjam! Jst tega kupujem od njih, včasih si pa privoščim še kakega za dušo.

Ful mi je všeč njihova krema za roke npr., pa ta mandelj in cela linija rdeči riž-gel, tonik, krema, edino masko si raje sama zmešam. Všeč so mi tudi njihove dišave za dom in posteljnino.
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#1612 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts

Posted 18 July 2011 - 04:13 PM

Take dišave za dom si lahko narediš sama za đabe. Eterična olja + destilirana voda.
  • 0
Memento mori.

#1613 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 18 July 2011 - 04:21 PM

nutella, jaz ga občasno uporabim tudi za celo telo. Sestavine se ne razlikujejo kaj precej, če tako od oka
ocenim. Diši pa res lepo in hitro se vpije (kar je še posebej ugodno za roke, dvomim, da kdo rad z mastnimi
hodi naokoli), a fino navlaži.

Ana, ja, ta je tudi meni med top tremi njihovimi izdelki, ampak je pa res, da opažam, da ni glih najbolj hranljiv.
So Kneipp oljne kopeli bistveno bolj. Samo treba upoštevati, da je moja koža izjemno občutljiva in da je za
uporabnika s povprečno občutljivo / suho kožo čisto dovolj.

Tudi jaz se že nekaj časa poigravam z mislijo o nakupu ene izmed njihovih dišav za posteljnino.

• 0

#1614 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 18 July 2011 - 05:00 PM

Dišava za posteljnino?
Jaz sem imela pred časom en sprej za popršit po pojštru. Ve katera mogoče, če to še prodajajo? Meni noro diši, pa ga imam še čisto malo.
  • 0
Viens, reste ici!

#1615 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 18 July 2011 - 05:05 PM

Ja, za povšter no ... neka meglica. Tisto mi je noro dišalo, a vedno sem našla kak razlog, ki ni upravičil nakupa.
Na SLO strani ne najdem tega, najbrž res nimajo več. So pa ene dišave za dom res zanimive, pa niti ne tako
grozno drage, če primerjaš cene z raznimi cheap / zadušljivimi vonji teh običnih dišav za dom.

• 0

#1616 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 18 July 2011 - 05:07 PM

Ja ta meglica!
To moreš met, to je BOŽANSKO!!!

Če nimajo več v Slo, pa bom iz neta naročila. Sem imela zdaj več kot 2 leti to, ..
  • 0
Viens, reste ici!

#1617 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 18 July 2011 - 06:48 PM

Če najdeš kje v tujini za naročiti, sporoči!

• 0

#1618 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11860 posts

Posted 18 July 2011 - 08:20 PM

Sej še obstaja. Vama jutri sporočim. Lahko se pogleda zaloga po trgovinah in če imata željo, se pač pošlje izdelek iz ene v drugo štacuno.
  • 0

#1619 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 18 July 2011 - 09:32 PM

Je več vonjev mogoče? woot.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#1620 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11860 posts

Posted 18 July 2011 - 09:37 PM

Ah ne, samo ta je. Jst tud obožujem ta vonj, sploh sveča pa gel za tuširanje...
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users