Spovednica
Posted 28 August 2007 - 12:05 PM

Posted 28 August 2007 - 12:36 PM
Tolk sm jezna na njega. Kako je lahko uničil in izničil vsa ta leta...kako mi je lahko govoril da me ima rad in da me nobenemu ne da, naredil pa ravno obratno. Tolk sem jezna, ker je tak bedak, ker se ne more soočit niti z najmanjšim problemom, ker mu je lažje obrnit se stran, ker mu ne bom mogla nikol več zaupat, ker jokam zarad njega, ker ga imam rada, ker ga sovražim, ker se ne zaveda kaj je imel, ker je emocionalno mrtev. Sovražim ga in upam, da ga nikol več ne vidim. Boli me, ker sem več kot 4 leta mislila da je on "tisti", ker mi je dajal občutek, da sem jaz "tista", ker sedaj nisem več sigurna, da me je sploh kdaj imel iskreno rad. Žal mi je, da sem ga sploh kdaj spoznala. Žal mi je, da sem ga po pol leta spet poiskala.
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can
Posted 28 August 2007 - 12:46 PM

Razmišljam o nečem kar sem se zaklela da ne bom nikoli storila. In gre za kako malo zadevo ampak veliiiiiiiko življensko odločitev. Ne morem verjeti! Graz mi je vedo bolj všeč in razmišljam da bi ostala tukaj. Ne zdaj, ampak ko končam faks. Ampak, kaj pa vsi moji? Zmedena sem ful.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 28 August 2007 - 12:51 PM
oh, NIhrida ne vem kaj naj rečem

Razmišljam o nečem kar sem se zaklela da ne bom nikoli storila. In gre za kako malo zadevo ampak veliiiiiiiko življensko odločitev. Ne morem verjeti! Graz mi je vedo bolj všeč in razmišljam da bi ostala tukaj. Ne zdaj, ampak ko končam faks. Ampak, kaj pa vsi moji? Zmedena sem ful.
Frčica, Graz zna bit ql. Pa saj ni daleč od doma. Go for it, da ti ne bo pol žal. Saj domov se lahko vedno vrneš.
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 28 August 2007 - 12:54 PM
Evey Hammond: Who are you?
V: Who? Who is but the form following the function of what and what I am is a man in a mask.
Evey Hammond: Well I can see that.
V: Of course you can. I'm not questioning your powers of observation I'm merely remarking upon the paradox of asking a masked man who he is.
Posted 28 August 2007 - 01:26 PM

Vem, da se lahko vrnem, ampak tukaj nimam razen fanta praktično nikogar. Verjetno se to pozna ker mi ni bilo treba se preseliti, ko sem študirala in sem bolj vajena domačega okolja.
Tudi glede službe ne vem, verjetno jih pa ravno manj kot v Ljubljani ni. Pa če bi hoteli vzet ker nisem avstrijka, da ne govorim o tem da se moram nemško praktično naučiti še, ker zaenkrat je moje znanje zelo skopo.
Sicer imam pa še čas za odločitev, več kot eno leto.
Da je pa Graz super pa res! več ponudbe kot Ljubljana, mesto je bolj živo in to na večim punktih, raznoliko, lepo ohranjen stari del mesta,....
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 28 August 2007 - 01:36 PM

Še 3 izpiti, pa magistrska me čaka namreč.
V: Who? Who is but the form following the function of what and what I am is a man in a mask.
V: Of course you can. I'm not questioning your powers of observation I'm merely remarking upon the paradox of asking a masked man who he is.
Posted 28 August 2007 - 01:39 PM
tako kot je oktobrska, novembrska, silvestrska...brez E
Posted 28 August 2007 - 01:41 PM

Pa delam se, kot da mi je vseeno za neko reč, dejansko se pa glodam zaradi nje že celo večnost. Samo ne, jst se mam sama prav fajn in uživam sto na uri&mi nič ne manjka..

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 28 August 2007 - 01:49 PM
Posted 28 August 2007 - 02:26 PM

Drgač pa kar kontaktiri ko boš v Grazu, mi je blo zelo žal da nisem imela časa da se dobimo ko sta bila s Špelo v Grazu. Pa drugič, mogoče se celo prikažen na kakem srečanju v Ljubljani.
Drugače pa pohvale, priden! Kaj pa študiraš?
Posted 28 August 2007 - 02:30 PM
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 28 August 2007 - 02:34 PM

Ja tole univerzico pa poznam ja, lep okoliš, lepa knjižnica.
Posted 28 August 2007 - 02:38 PM
Frčica, ne zajebavat Errola, hrana je zelo važna stvar

Posted 28 August 2007 - 02:41 PM
Pri tebi Errol pa res drži, ljubezen gre skozi želodec.

Bemti, res. In to z vso hrano in pijačo.

P.S. Bomo moral met še srečanja v Grazu. Absorbiramo še une iz Mb pa smo iz ta hudega ven.

ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 28 August 2007 - 03:15 PM
Posted 28 August 2007 - 03:18 PM
Hehe, saj sta samo 2 univerzi v Grazu. KF in TUG (tehnična univerza). Študiram pa Space Sciences in sem bil mobilen me obema univerzama, a veliko bolj na KF.
Frčica, ne zajebavat Errola, hrana je zelo važna stvar

Tudi to univerzo poznam ne boš verjel, mislm tehnično, grem mimo nje v mesto

Nazaj k topic: ČE TEH PREKLETIH KREM NE BO KMALU BOM ZNORELA!!!

Posted 28 August 2007 - 03:19 PM
Posted 28 August 2007 - 06:07 PM
Bliža se šola in jaz nočem tja ravno zaradi ljudi ki so tam-
Ah ne sekirej se, sej bo... Js morm na faksu izpit nardit po tem, k so me dobl pri goljufanju, plus ustni zagovor, pred nosilko predmeta:)
Js pa nimam več želje po duženju z ljudmi, najbolj mi je bit kr sama, nekje v naravi ali v takih neobljudenih krajih:) S folkom se mi pa enostavno ne da več ukvarjat, niti pogovarjat se mi ne da!
ups, že spet pod napačnim profilom pišem:)
Posted 28 August 2007 - 06:08 PM

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users