Jump to content

Photo

Najgrše oblečeni estradniki ...

• Please log in to reply
1939 replies to this topic

#1601 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 25 November 2007 - 10:32 PM

Meni na njeno rit vsekakor paše, čeprav morda ni glih primerno za kakšno prireditev. Čeprav glede na to, na kakšni prireditvi je bla, je kar vmesno. Pa tale izrez ji krivico dela - se mi zdi, da nakazuje, kot, da ma čudno rit. Kar seveda nima.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1602 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15733 posts

Posted 25 November 2007 - 10:42 PM

Pa dej, men se pa zdi totalno neprimerno, da takole guzo razkazuje. Mamica je, no! down.gif
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#1603 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 25 November 2007 - 11:12 PM

QUOTE(Dragica @ 25. 11. 2007 - 22:42) View Post
Mamica je, no! down.gif

A če je rodila, pa ne sme? Kero debilno nenapisano pravilo je pa to? =) Naj se vidi, da so nekateri po porodu še skos seksi. =)
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#1604 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 26 November 2007 - 08:16 PM

Jenna se strinjam! wink.gif
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#1605 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 28 November 2007 - 05:35 PM

Buaaahaaha lol1.gif
Marsovčki napadajooooo
IPB Image

Vem, da moški nima bokov, ampak ful čudn zgleda k jih nima laugh.gif

• 0

#1606 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 28 November 2007 - 05:51 PM

Popis biggrin.gif .
Okoli Heidi bi sam rekla, da je njena obleka na nivoju najstnic ki jih hlače stiskajo na pol riti, da se vidi dekolte in tangice. Amerika ji je stopla v glavo.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#1607 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 28 November 2007 - 06:09 PM

Meni je pa tale zgoraj čist ok. Vsaj ni dolgočasen.
  • 0

#1608 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 28 November 2007 - 06:29 PM

Jaz pa se podpišem pod Crno. Obupna mi je Heidi in res mi je prav ogabno, kako razkazuje rit. Bljak!

Pa nima mi to nobene veze s seksipilom, tle apeliram na to, da kao če je mamica, naj ne bi bila več sexy. Seveda je lahko, ampak med sexy in neokusnim je neka meja ... sej ima ja ful kratko obleko in še gol hrbet, zakaj potem pokazat še rit? Mi ni všeč, če je vse tak razgaljeno, bolje samo ena stvar, ostalo pa zavito v tančico skrivnosti - to mi ima veliko večji draž.

Pa še tole ... morda bom izpadla staromodna (don't care), ampak se mi zdi, da ko imaš enkrat familijo (moža, otroka), se pač moraš malo bolj primerno oblačit, torej ne ravno na nivoju nedoraslih najstnic, ki z razgaljanjem iščejo pozornost. Pa ne mislim, da je treba hodit naokoli v pošvedranih čevljih brez petke, trenirkah in razvlečenih majicah + z viklerji v laseh, lahko je seveda ozka oblekica in lep dekolte ali pa recimo razgaljene dolge noge, lahko je odkrit hrbet, ne pa vse naenkrat, sploh pa ne naga rit.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1609 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 28 November 2007 - 06:35 PM

Meni je pa vseeno, a ma dolgo obleko, zapeto od vratu do stopal, riti se ne kaže pa pika. Razen če si Marilyn Manson, ali pa Let 3. Glupo no, da se prepričaš kako je to kul rolleyes.gif .
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#1610 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 28 November 2007 - 06:40 PM

QUOTE(crna @ 28. 11. 2007 - 18:35) View Post

riti se ne kaže pa pika.

Agree. mellow.gif Pa češpljic tudi ne (hobi celebrity wannabe lepotic, sicer).
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1611 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16987 posts

Posted 03 December 2007 - 03:54 PM

Se popolnoma strinjam z crno in dilemo.

Beyonce

IPB Image
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#1612 saska

saska

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 388 posts

Posted 03 December 2007 - 09:10 PM

beyonce je pa prav nadarjena za izbiranje grdih oblek
  • 0
Popijem štirideset kav na dan, da sem lahko buden in mislim, mislim, mislim, kako premagati tirane in idiote.
Voltaire

#1613 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15733 posts

Posted 03 December 2007 - 11:16 PM

Jezus, kaki sta res. laugh.gif
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#1614 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 04 December 2007 - 01:46 AM

Pa skos izbira neke obleke ala morska deklica.

• 0

#1615 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 04 December 2007 - 09:17 AM

Grozna je. Obleka itak poči, ko se vsede. ohmy.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#1616 roxy

roxy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1348 posts

Posted 04 December 2007 - 09:36 AM

^samo res, a si predstavljate biggrin.gif mogoče ima pa vse iz elastana tongue.gif
  • 0
IPB Image Smo del vesolja - vse v vesolju pa poteka natančno tako kot je treba. IPB Image

#1617 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 04 December 2007 - 11:30 AM

QUOTE(Jenna @ 4. 12. 2007 - 1:46) View Post

Pa skos izbira neke obleke ala morska deklica.

Ja, katerih kroj ji niti najmanj ne paše na njeno postavo. Obupna je v teh oblekah.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1618 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 04 December 2007 - 11:48 AM

A ni njena mati njena stilistka ? Mogoče pa je dedno laugh.gif
  • 0
Once you go Mac, you never go back
IPB Image

#1619 roxy

roxy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1348 posts

Posted 04 December 2007 - 01:55 PM

Hmnja, če je njena stilistka - moja ne bi bla pod nobenim pogojem biggrin.gif
Sicer pa a nimata neke svoje kolekcije?? smile.gif
  • 0
IPB Image Smo del vesolja - vse v vesolju pa poteka natančno tako kot je treba. IPB Image

#1620 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 15 December 2007 - 10:25 PM

IPB Image

IPB Image
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!