Jump to content

Photo

LUSH

• Please log in to reply
2636 replies to this topic

#1601 Hikoki

Hikoki

Na hitro si nekaj zmisli

• Člani
  • Pip
  • 181 posts

Posted 28 June 2008 - 05:32 PM

Jaz sem prejšnji teden spraševala v Lushu za Skin Sin in ga baje že pol leta ne delajo več, kar mi je čudno, saj se ga na Hrvaškem še dobi.
  • 0
Amen desu

#1602 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27683 posts

Posted 28 June 2008 - 06:43 PM

Hej! Spet nekaj iscem. smile.gif Dobro cistilno, vlazilno, naravno, nekomedogeno masko za mesano kozo na obrazu (ogrci na T predelu, mozolji tu in tam), ki pa ne sme biti agresivna. Forum sem prebrala po dolgem in pocez ter na koncu zakljucila, da bi bila Herbalism se najboljsa zame - mi lahko katera, ki jo je uporabila, zaupa svoje izkusnje?
Podobna Herbalismu je tudi Cosmetic Warrior, ampak, ker je sonchika Herbalism ocenila kot bolj vlazilen, se mi zdi slednji primernejsi.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#1603 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 28 June 2008 - 06:51 PM

Planet, kolikor jaz razumem, Herbalism ni ravno maska za obraz, ampak gre za čistilo v kosu.

IPB Image

Jaz imam zdej Love Lettuce masko, danes jo bom prvič sprobala in če želiš, ti potem napišem, kako se obnese. Je pa čistilna, ampak z dodatkom mandljevega olja in medu, tako da pomoje ne bi smela preveč izsušit in bi bila primerna tudi zate. Ko jo sprobam, bom napisala vtise.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1604 Klavdija27

Klavdija27

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 504 posts

Posted 28 June 2008 - 06:59 PM

Ja, Herbalism je čistilo za obraz. Ni v kosu, je gosta pasta, narezana na kockice, potem to zmočiš z vodo in se spremeni v nekako "pašteto". Deluje tudi kot rahel piling, ker je malo hrapava. Jaz sem ga uporabljala tudi kot masko, se lepo obnese, samo v roki raztopiš z vodo in debelejše naneseš. Verjetno pa namaz ni tako gladek kot original maske. Kožo pa zelo lepo očisti. A Vonj ni ravno najboljša točka evil.gif
  • 0

#1605 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 28 June 2008 - 07:01 PM

QUOTE(Schkamp @ 28. 6. 2008 - 18:32) View Post

Jaz sem prejšnji teden spraševala v Lushu za Skin Sin in ga baje že pol leta ne delajo več, kar mi je čudno, saj se ga na Hrvaškem še dobi.

Bv.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1606 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27683 posts

Posted 28 June 2008 - 07:05 PM

LOL jaz sem ze cisto zmesana od tega iskanja. oops.gif Imas prav DiLeMa, hvala za opozorilo. Pa se videla sem pri sonchikini oceni sestavin, da gre za vlazilno MASO pa si mislila, da se je zmotila in, da bi moralo pisati MASKA. biggrin.gif

Sem brala ja, da imas Love Lettuce, ce bos tako dobra, pa napisala svoje vtise, bom seveda zelo vesela. ;)

Aja kaj pa Cosmetic Warrior? To pa je maska a ne? smile.gif

EDIT: Klavdija27 hvala za info, morda si jo pa vseeno omislim, ce ne bo drugega. Bom prej prevohala. smile.gif
  • 0

#1607 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 28 June 2008 - 07:11 PM

Klavdija, meni je pa vonj Herbalisma zelo všeč, tak orto zeliščnat. In malce svež.

Tole bo poročilo za Frido:
Danes sem v Lushu lih nabasala na šefico in dve prodajalki. Tista, ki se je posvetila meni je bla boga reva k pšanc pred sokolom, prav trudila se je bit vljudna pa ful vse predstavit, da ne bi šefica kaj kritizirala, al pa not vskočla - pa je. Ker sem spraševala za kremo za telo z bleščicami, mi je predstavila puder, ki je edini s tem (sem že vmes omenla, da mi ploščice ne palijo). Pa da ga kao lahko namažem čez ploščico, ali pa kremo. Je najprej kazala na sebi, pol me je pa šefica vzela v roke biggrin.gif pa mazala s temi rečmi vsa slinasta 8po moje sta se pa globoko v sebi obe zgražali, ker imam roke popikane od komarjev, pa flekce odmozoljev, ker so se pore mičken zamašile zaradi Autana mad.gif ). Sem rekla, da bom še razmislila, pa vprašala za kreme kake kej majo, ker sem prišla po to. Na koncu sem po nasvetu prodajalke vzela Karmo.

Ta puder, ki mi je ostal na roki, je pa itak zginil, ko sem se parkrat preoblekla (šoping biggrin.gif), pa itak ga ne rabim. Zdaj če bi stal ene dva, tri evre maximalno, bi ga še vzela. Samo se ne slepim da je tako poceni.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#1608 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11861 posts

Posted 02 July 2008 - 08:41 PM

Crna, hvala za report smile.gif nisem prej videla. Kera krava je joj.

• 0

#1609 Izgubljena

Izgubljena

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2544 posts

Posted 11 July 2008 - 05:39 PM

Tole pa moram pokomentirati. Kakšen teden nazaj sem si kupila Herbalism in kasneje na škatlici zagledala, da piše Herbalism - piling za obraz. Je zelene barve, ampak nikakor ne narezan na koščke. Mene bolj spominja na zdrob in ni nič sprijet skupaj. Nato sem šla gledat v lushev časopis in opazila, da so spremenili tudi sestavine. Ta "novi" Herbalisem sploh ne vsebuje glicerina, ampak ima na prvem mestu glino. Najprej sem posumila, da na škatlici niso prave sestavine, ampak sem potem pogledala še za mamino Aqua marina čistilo - sestavine so bile iste. Ali sem le jaz naletela na tako pošiljko, ali se je čistilo res spremenilo v piling?
  • 0
Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno.

#1610 Klavdija27

Klavdija27

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 504 posts

Posted 11 July 2008 - 07:10 PM

No, jaz sem imela prav narezane trde kocke, ki so se spremenile v pasto ob mešanju z vodo. V katalogu pa res izgleda kot kaka rulada...Mogoče delajo različno? Ne vem.

Piling je pa že ves čas, bolj blagi. Meni se je zdel čisto primeren za vsak dan, ker moja različica ni bila preveč ostra.

Itak pa so veliko izdelkom v zadnjem času malo zamenjali sestavine ali vrstni red le teh...

• 0

#1611 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17294 posts

Posted 11 July 2008 - 09:53 PM

Moj je isti kot od Izgubljene. Nekakšen zdrob v lončku. Očitno so že večkrat spremenili njegovo obliko. Od velikega kosa do kock in sedaj ta v lončku. Je pa še vedno zelo blag in IMO primeren za vsak dan. Po potrebi tudi kot čistilna maska.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#1612 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27683 posts

Posted 11 July 2008 - 10:45 PM

QUOTE(DiLeMa @ 28. 6. 2008 - 19:51) View Post

Planet, kolikor jaz razumem, Herbalism ni ravno maska za obraz, ampak gre za čistilo v kosu.

IPB Image

Jaz imam zdej Love Lettuce masko, danes jo bom prvič sprobala in če želiš, ti potem napišem, kako se obnese. Je pa čistilna, ampak z dodatkom mandljevega olja in medu, tako da pomoje ne bi smela preveč izsušit in bi bila primerna tudi zate. Ko jo sprobam, bom napisala vtise.

DiLeMa kako se ti je potem zdela Love Lettuce? smile.gif
  • 0

#1613 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 13 July 2008 - 02:53 PM

Oprosti za pozen reply. Uglavnem, meni je LL zelo všeč. Vonj mi je naravnost božanski, tak pristno zeliščen, kot kakšni zeliščni bomboni, včasih jo vzamem iz hladilnika samo zato, da jo povoham. oops.gif Nanaša se lepo, jaz jo pustim 15 minut in v tem času se čisto strdi. Zelo, zelo temeljito razmasti kožo, a ob enem ni tistega zoprnega občutka izsušenosti. Jaz po uporabi nego zaključim samo s tonikom in je koža krasna, nič izsušena, čeprav nimam zelo mastne oz. je masten samo T predel, nanašam pa jo tudi po licih in je tudi tam vse OK. Posebej naj poudarim, da maska ful povleče umazanijo iz kože, jaz sem po prvih dveh uporabah čez noč dobila 4 ogromne gnojne mozolje, ampak se je potem vse spucalo v roku enga tedna in je zdej koža krasna. Uporabljam jo pa skoraj vsak drug dan, ker mi ful paše in po njej koža kar zadiha. Edino kar me moti je to, da se zelo težko spira, je pač treba malo drgnit po koži, ampak mi je po drugi strani to kul, ker naredim ob enem še piling in je potem koža res kot nova.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1614 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27683 posts

Posted 13 July 2008 - 06:17 PM

Ni panike. Sej se mi ne mudi. Hvala za info, bom ob prvem obisku Lusha nabavila in preizkusila (ceprav me je pri teh receh vedno strah, ce kdo napise, da je dobil napad mozoljev smile.gif.

• 0

#1615 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 17 July 2008 - 12:03 PM

Jooj, kok tale kroglica za kopel Think Pink lepo izgleda thumbup.gif oops.gif

IPB Image
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#1616 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 17 July 2008 - 12:56 PM

Jaz bi rabila eno dnevno čistilo za obraz (namesto gela). Imam mastno/mešano kožo z mozolji cry.gif pa me zanima a bi bil boljši ta Herbalism al Angels on Bare Skin? Tega sem že imela, samo sem ga po nasvetu nekaterih, da je to piling, nehala uporabljati vsakodnevno, čeprav se mi zdi da mi ni nobene škode naredil. huh.gif
  • 0

#1617 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 17 July 2008 - 02:06 PM

A si probala Fresh Farmacy? Jaz sem ga imela in je kar fajn. Drugih pa ne poznam, samo kolkr sem slišala, a ni tale Angels ful masten?
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1618 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 17 July 2008 - 02:13 PM

^^Prvič slišim, iz Lusha mam samo vazelin in mela AONBS. laugh.gif Men ni bil masten. huh.gif Bom šla vprašat zdele.
  • 0

#1619 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 17 July 2008 - 02:49 PM

Zdle sem naročala preko spletne stvari, sem vzela šampon Rehab (2x) in I Love Juicy, pa čist slučajno mamo vprašam če bi kej mela in je naročila za like 200€. wacko.gif ph34r.gif Bom jaz tudi sprobala potem stvari in poročam. Najbolj me zanimata Afterlife in Cosmetic Lad kremi, pa Tramp gel za prhanje in Mirror Mirror serum.
  • 0

#1620 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32327 posts

Posted 21 July 2008 - 06:09 PM

Prejšnji teden sem šla načrtno po gel Olive Branch v Lush in pridem tja, ga pa nimajo, ohmy.gif aaaaaaaaaa!
Oz. samo mini embalaže.
Tako da zdej ga bom pač morala po ineternetu naročt, ker neki časa verjetn ne bom hodila v Lj.

• 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Bing (1)