Jump to content

Photo

Kaj ste to noč sanjali?

• Please log in to reply
1724 replies to this topic

#1601 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27620 posts

Posted 17 October 2011 - 09:50 PM

Bwahahhaha ne me hecat, kaksen toaster!!
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#1602 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 18 October 2011 - 02:50 PM

^^ lol1.gif thumbup.gif
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#1603 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 19 October 2011 - 07:27 PM

QUOTE(Plain Jane @ 17. 10. 2011 - 15:34) View Post

Hahaha sej res, par dni nazaj pa, da je Fluffy tuki gor spraševala kje naj dobi tale toaster! lol1.gif
IPB Image

Komaj zdaj vidim, uh - lepa! laugh.gif
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1604 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 22 October 2011 - 11:05 AM

Sanjalo se mi je o Ani. Da sem bila v njeni sobi. Imela jo je na podstrešju, da so se trami vun videli, iz vsakega trama pa je dol visel iz papirja izrezan rozast Eifflov stolp laugh.gif . Pa povsod je bilo nekaj po francosko napisano. Sem si mislila... Ana je pa res nora na vse francosko biggrin.gif . To je blo to.
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#1605 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 22 October 2011 - 11:29 AM

thumbup.gif

Jaz sem sanjala, da smo vsi živeli na Kanarskih in da je teta začela pritiskat name, naj se že poročim in mi postavila datum 21.12., češ da je ona takrat fraj; jaz sem rekla ok, čeprav nisem bila ravno prepričana. In potem sem zbolela, mama me je vozila v Costo Teguise h zdravniku in vmes smo se borile z nekimi črnimi pumami, potem pa sem govorila z bratrancem in je rekel, da če nisem pripravljena na poroko, naj se ne silim, ker se iz tega ne bo izcimilo nič dobrega.

LOL. huh.gif laugh.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#1606 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15166 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 22 October 2011 - 11:30 AM

^ laugh.gif

Jaz sem imela spet grozne sanje - taksne, da se zbudis in ne ves, a si dejansko jokal ali samo v sanjah. Tekla sem po neki dolgi, siroki cesti, ampak ne z nogami, z nekaksnimi palckami sem se odrivala in to ful hitro. Za mano so tekli losi oz. neki kopitarji s tem velikim okovjem. Na koncu sem pritekla do cilja in tam ni bilo nikogar, kao kar naenkrat sem ostala sama, mame ni vec bilo in sem se ful jokala. cry.gif
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#1607 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 22 October 2011 - 11:38 AM

OMG, ko sem to prebrala, sem imela še en preblisk - tudi jaz sem nocoj v enih drugih sanjah bežala, ne vem pred kom/čim, spomnim se samo, da sem plavala skozi zrak. ohmy.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#1608 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 11 November 2011 - 05:25 PM

Zadnjič sem sanjala, da je Lo-Fi obešala na božično smreko tele kuglce in da izgleda lepš kot z navadnimi, kičastimi laugh.gif laugh.gif

danes pa da sem izpit za CPP pisala na list solate, nakar se je solata strgala in sem prosila če lahko dobim nov list z vprašanji laugh.gif
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#1609 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16954 posts

Posted 29 November 2011 - 03:01 PM

Sanjala sem, da mi je foter vzel likalnik za lase in šel na travnik ravnat travo. laugh.gif
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#1610 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85852 posts

Posted 29 November 2011 - 03:31 PM

laugh.gif
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1611 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46004 posts

Posted 29 November 2011 - 03:43 PM

lol1.gif lol1.gif
  • 0

#1612 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27305 posts

Posted 29 November 2011 - 03:53 PM

Jaz sem danes sanjala, da je poletje in sem nekje in mi je ful vroče, pa ful je hrupno. Res take psiho sanje!! Potem se prebudim, popolnoma stisnjena v kot, fant se je k meni stiskal in me pokrival, čisto sem bila premočena! Ropot pa je bila kuna, ki je očitno gnezdo naredila na podstrešju in zdaj nosi malim hrano al kaj jaz vem!!
  • 0

#1613 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 29 November 2011 - 06:05 PM

QUOTE(sade @ 22. 10. 2011 - 11:05) View Post

Sanjalo se mi je o Ani. Da sem bila v njeni sobi. Imela jo je na podstrešju, da so se trami vun videli, iz vsakega trama pa je dol visel iz papirja izrezan rozast Eifflov stolp laugh.gif . Pa povsod je bilo nekaj po francosko napisano. Sem si mislila... Ana je pa res nora na vse francosko biggrin.gif . To je blo to.

Komaj zdaj sem vidla. Kak lepo smile.gif.
  • 0
Viens, reste ici!

#1614 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85852 posts

Posted 16 December 2011 - 05:45 PM

Bila sem na enem manekenskem izboru, med tremi finalistkami. Obute sem imela 15 cm pete in na glavi neko gnezdo, tako da sem bila visoka čez dva metra, ostali dve finalistki pa ful manjši, kot dva škrata.
V komisiji je bil Mr. Bagola XD in sem na koncu zmagala. Potem sem se zbudila v pozi balerine. laugh.gif

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1615 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 19 January 2012 - 03:14 PM

Jaz sem pa danes sanjala, da mi je Sarah pripeljala (z rdečim Peugeot 107 cool1.gif ) v Ljubljano pol enega hialuronskega seruma Lucy Lu! lol1.gif Ona ga je vzela pol, jaz sem ji pa za svojo polovico plačala 11€. laugh.gif
  • 0

#1616 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 27 January 2012 - 11:23 AM

Da sem dobila ful sveč YC. cry.gif Zgleda me je Fluffyin post navdihnil. laugh.gif
Pa da sem mela na računu samo še 20€ in sem si hotla kupit balerinke za zumbo ( butl.gif ), ki so stale 12€ in mi gospa na blagajni ni verjela, da res kupujem samo tisto kar rabim in ne zapravljam brezveze, potem mi je pa iz denarnice potegnila vseh 150 kartic ugodnosti. cry.gif laugh.gif In sem lahko samo pograbila balerinke in bančno in sem šla.
  • 0

#1617 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 05 March 2012 - 09:07 AM

Sanjala sem, da sem si dala preluknjat popek. Nimam pojma zakaj, ker si tega niti pod razno ne želim, mogoče sem si v osmem razredu. :butl:
Bilo je pa ful grozno, prav čutila sem tisto bolečino, pa ful mi je dal debelo in zarjevelo palčko...bolelo me je, da se nisem mogla premaknit in sem kar ohromela tam na mizi....potem je rekel, da mi bi pasal še uhan v ušesu, tam pri hrustancu in je ena ženska tam rekla, da je to najhujša bolečina, jaz pa se nisem mogla premaknit in nič rečt...on je pa šel že proti meni z ogromno iglo....potem je bilo pa konec. :AJEBEŠ:
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#1618 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 06 March 2012 - 09:46 AM

S fantom sva bila v bližini BTC-ja in so 3 avioni mel crash :cry: Pol so se pa stavbe zrušile... Ful je bilo grozno, ko sem ga na hitro objela in mu rekla, da ga mam rada...

Še zdej mi gre na jok, ko se spomnim...
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#1619 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 06 March 2012 - 10:05 AM

Da sem bila pri neki svetovno znani frizerki/stilistki, ki mi je rekla, da mi bo popolnoma spremenila frizuro, da se bo bolj skladala z mojo postavo/obrazom.
Najprej me je postrigla, potem mi je dala podaljške, potem mi je pobarvala lase na neko rdečkasto-rjavo, ampak jaz se ves čas nisem smela pogledati v ogledalo. Ko sem bila konec, sem se pogledala v ogledalo... in imela takšno frizuro in barvo:

Posted Image

Vsa navdušena me je vprašala, kako se mi zdi, jaz pa sem komaj zadrževala solze... vse, kar sem lahko rekla, je bilo: ja... lasje so res bolj svetleči... :cry:

Potem sem se pa na srečo zbudila. :worthy1:
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#1620 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 06 March 2012 - 04:35 PM

:lol1: boga
  • 0

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila, 
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo. 
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene, 
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users