Kaj ste to noč sanjali?
Posted 17 October 2011 - 09:50 PM
Posted 19 October 2011 - 07:27 PM
Hahaha sej res, par dni nazaj pa, da je Fluffy tuki gor spraševala kje naj dobi tale toaster!

Komaj zdaj vidim, uh - lepa!

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 22 October 2011 - 11:05 AM

pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 22 October 2011 - 11:29 AM

Jaz sem sanjala, da smo vsi živeli na Kanarskih in da je teta začela pritiskat name, naj se že poročim in mi postavila datum 21.12., češ da je ona takrat fraj; jaz sem rekla ok, čeprav nisem bila ravno prepričana. In potem sem zbolela, mama me je vozila v Costo Teguise h zdravniku in vmes smo se borile z nekimi črnimi pumami, potem pa sem govorila z bratrancem in je rekel, da če nisem pripravljena na poroko, naj se ne silim, ker se iz tega ne bo izcimilo nič dobrega.
LOL.

Pablo Picasso
Posted 22 October 2011 - 11:30 AM

Jaz sem imela spet grozne sanje - taksne, da se zbudis in ne ves, a si dejansko jokal ali samo v sanjah. Tekla sem po neki dolgi, siroki cesti, ampak ne z nogami, z nekaksnimi palckami sem se odrivala in to ful hitro. Za mano so tekli losi oz. neki kopitarji s tem velikim okovjem. Na koncu sem pritekla do cilja in tam ni bilo nikogar, kao kar naenkrat sem ostala sama, mame ni vec bilo in sem se ful jokala.

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 22 October 2011 - 11:38 AM

Pablo Picasso
Posted 11 November 2011 - 05:25 PM

danes pa da sem izpit za CPP pisala na list solate, nakar se je solata strgala in sem prosila če lahko dobim nov list z vprašanji

Posted 29 November 2011 - 03:01 PM

[Napoleon]
Posted 29 November 2011 - 03:31 PM

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 29 November 2011 - 03:43 PM

Posted 29 November 2011 - 03:53 PM
Posted 29 November 2011 - 06:05 PM
Sanjalo se mi je o Ani. Da sem bila v njeni sobi. Imela jo je na podstrešju, da so se trami vun videli, iz vsakega trama pa je dol visel iz papirja izrezan rozast Eifflov stolp

Komaj zdaj sem vidla. Kak lepo

Posted 16 December 2011 - 05:45 PM
Bila sem na enem manekenskem izboru, med tremi finalistkami. Obute sem imela 15 cm pete in na glavi neko gnezdo, tako da sem bila visoka čez dva metra, ostali dve finalistki pa ful manjši, kot dva škrata.
V komisiji je bil Mr. Bagola XD in sem na koncu zmagala. Potem sem se zbudila v pozi balerine.

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 19 January 2012 - 03:14 PM

Posted 27 January 2012 - 11:23 AM

Pa da sem mela na računu samo še 20€ in sem si hotla kupit balerinke za zumbo (

Posted 05 March 2012 - 09:07 AM

Bilo je pa ful grozno, prav čutila sem tisto bolečino, pa ful mi je dal debelo in zarjevelo palčko...bolelo me je, da se nisem mogla premaknit in sem kar ohromela tam na mizi....potem je rekel, da mi bi pasal še uhan v ušesu, tam pri hrustancu in je ena ženska tam rekla, da je to najhujša bolečina, jaz pa se nisem mogla premaknit in nič rečt...on je pa šel že proti meni z ogromno iglo....potem je bilo pa konec.

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 06 March 2012 - 09:46 AM

Še zdej mi gre na jok, ko se spomnim...
Posted 06 March 2012 - 10:05 AM
Najprej me je postrigla, potem mi je dala podaljške, potem mi je pobarvala lase na neko rdečkasto-rjavo, ampak jaz se ves čas nisem smela pogledati v ogledalo. Ko sem bila konec, sem se pogledala v ogledalo... in imela takšno frizuro in barvo:

Vsa navdušena me je vprašala, kako se mi zdi, jaz pa sem komaj zadrževala solze... vse, kar sem lahko rekla, je bilo: ja... lasje so res bolj svetleči...

Potem sem se pa na srečo zbudila.

ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 06 March 2012 - 04:35 PM

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila,
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo.
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene,
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users