Jump to content

Photo

Mozolji

• Please log in to reply
1813 replies to this topic

#1601 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26097 posts

Posted 22 November 2012 - 04:35 PM

Have you seen me lately??? :)
  • 0

#1602 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 22 November 2012 - 05:37 PM

Riddle jaz imam tudi to na bradi. Ampak ful manj, imam pa in me tudi moti. Začelo se mi je pa avgusta. Zdaj sem se odločila, da omejim mleko, čokolado pa že itak manj jem. Nočem pa nič prckat več tam. Pustim, če že kakšen dozori, ga stisnem, drugače pa roke stran. Upam, da bo kmalu šlo stran! Pa na KT sem. Nočem vedeti, kaj bo, ko bom nehala. NOČEM!
  • 0

#1603 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 22 November 2012 - 06:02 PM

Meni se je tudi ful to začelo delat. Pa uporabljam enako kremo kot sem jo lani tak čas, pa takrat nisem mela tega :/.
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#1604 kim3

kim3

sramežljivec

• Člani
  • 12 posts

Posted 22 November 2012 - 11:09 PM

riddle: meni murad ni nič pomagu, škoda dnarja. nevem no poznam par ljudi ki so vztrajali na muradu pa ni blo učinka, tako da... nevem, boš vidla ;) meni trenutno pomaga Justova krema tea tree in kapljice tea tree. pa valda da je treba redno čistit, drugače po nikakršni kremi pa naj bo še tako dobra, ne bo učinka ;)
  • 0

#1605 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85840 posts

Posted 22 November 2012 - 11:32 PM

meni trenutno pomaga Justova krema tea tree

drugače po nikakršni kremi pa naj bo še tako dobra, ne bo učinka ;)

Huh?
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1606 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 22 November 2012 - 11:45 PM

Mislim da je želela povedati, da njej ta krema trenutno pomaga, ampak če ne bi redno čistila kože ji ne bi.
  • 0
Viens, reste ici!

#1607 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26097 posts

Posted 23 November 2012 - 05:58 AM

Plus to, da če je vzrok hormonski, je potrebno delovati od znotraj (sprememba prehrane...).
  • 0

#1608 riddle

riddle

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 355 posts
  • Interests:vse po malem :)

Posted 23 November 2012 - 10:36 AM

ja seveda da je treba čistit, jaz hodim na 3 tedne na čiščenje...imela sem že tea tree oil, ampak je pomagal do neke mere (posušil mi je vnet mozolj, hitreje se je zacelilo, ampak to je bilo to, ni recimo preprečil nastanka novega)...glede prehrane sem že mariskaj spremenila, mlečne stvari sem čist črtala (razen občasno kak košček sira, ker mi je res dober), svinjine in govedine sploh ne jem, skušam čimveč zelenjave in sadja in pa pit veliko...čokolada je še moja šibka točka, ampak sem jo pa precej omejila. bom vidla kako bo z muradom, potem pa ne vem, verjetno sledi obisk dermatologa...
  • 0

#1609 kim3

kim3

sramežljivec

• Člani
  • 12 posts

Posted 23 November 2012 - 11:06 PM

kaj pa dermoabrazija ali pa ipl? si že probala?
  • 0

#1610 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26097 posts

Posted 23 November 2012 - 11:21 PM

to vse bi znalo delovat, ampak samo začasno, ker je to korekcija od zunaj, problem pa izvira znotraj telesa (hormoni).
  • 0

#1611 kim3

kim3

sramežljivec

• Člani
  • 12 posts

Posted 25 November 2012 - 08:47 AM

ja pol je treba pa od notr delat na to a ne ;) mogoče kakšna homeopatska zdravila, nekaterim odlično pomagajo, jaz sicer še nisem probala, mi je pa tudi moja kozmetičarka rekla naj se malo pozanimam in moram rečt da je rezultat odličen, so mi punce rekle ki so poizkusile to metodo :D
  • 0

#1612 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26097 posts

Posted 25 November 2012 - 09:17 AM

kakšna homeopatska zdravila? lahko kaj več poveš?
  • 0

#1613 riddle

riddle

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 355 posts
  • Interests:vse po malem :)

Posted 26 November 2012 - 10:12 AM

dermoabrazije in ipl nisem še preizkusila, ampak tako kot je rekla Ančka, to je samo od zunaj :)
tudi mene zanima to glede homeopatskih zdravil...
  • 0

#1614 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 26 November 2012 - 10:23 AM

Jaz sem jemala hometopatska zdravila po posvetu s svojo zdravnico, ki mi jih je tudi pripravila. Ne delujejo vsa na vse. Ampak največ so pa pri meni naredile redne nege in BeautyTek.
  • 0

#1615 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23265 posts

Posted 26 November 2012 - 06:12 PM

Jaz sem pa danes dobila Grandma`s acne bar milo, me prav zanima, kako bo, čeprav imam zadnje čase presenetljivo dobro kožo.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#1616 TASH

TASH

engaged to Brokoli

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4548 posts

Posted 28 November 2012 - 06:56 PM

Haha, še ena tuki. Meni ej dons babica rekla, da kaj se je z mano zgodil, da takšne kože pa še nikol nisem imela. Ful neki podkožnih mozoljem, ogrcev, sploh ne bom omenjala, skos neki stiskam, pa itak ne gre vn in sem grozno. Kraško površje na obrazu.

Jst že en mesec uporabljam Cleanance k, pa mi nič ne pomaga, prvič mi je, zdaj pa sploh ne več. Ful sem nesrečna, nikakor ne morem spravit kože v red, sploh ne vem kaj naj poskusim, ker nimam zdaj nekih aken, ampak ogrce in te bele stvari, ki jih komot stisneš, pa se drugače ne vidijo (moraš res od blizu gledat), ampak tega je neskočno, plus ten je čist siv. Saj vem, da je tudi stres kriv, sam ne morem več taka naokrog hodit. :(
  • 0

Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha

#1617 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 28 November 2012 - 06:57 PM

Probi od Paula's Choice BHA gel! CK men tud nč več ne pomaga.
  • 0

#1618 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85840 posts

Posted 28 November 2012 - 06:58 PM

Probaj Paula's Choice, meni je kul! Na začetku se mi koža še bolj luščila (sploh ob lasišču sem imela prav luskice), zdaj imam pa ful gladko kožo.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1619 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 28 November 2012 - 06:59 PM

Men je tud ta AHA zakon, samo za ogrce je pa boljš salicilna. Ti bom dala svojega še AHA za probat. :)
  • 0

#1620 TASH

TASH

engaged to Brokoli

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4548 posts

Posted 28 November 2012 - 07:08 PM

:w00t2: Please do!! A drugače se ne da dobit testerja ali pa kšne manjše količine, ane? Pa ful si želim eno kvalitetno mnenje glede kože (sploh ne vem kakšno kožo mam), sam ne vem kje bi to dobila, pa da mi ne bi probal probat goro nepotrebnih stvari.
  • 0

Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users