Ideje & svetovalnica za moderiranje naglavnega okrasja
Posted 25 December 2008 - 04:01 PM

Posted 25 December 2008 - 04:22 PM
trenutno sm takale;

pa bi si šla ful spremenit čupo, ker mi je dolgočasna.
pa me zanima kaj predlagate, kaj bi mi pasalo ?
najrajš bi se šla barvat na črno, pa pol rdeče špice pa mogoče kk postran fru fru ?

help plz.
Posted 25 December 2008 - 05:07 PM

Posted 25 December 2008 - 06:22 PM

nevem če bi mi pasalo, kr mam mal bl okroglo faco.

Posted 25 December 2008 - 07:11 PM

Drugače pa se strinjam s Saharo, tale čist zadnja čupa bi ti zelo, zelo pasala, pa ful je lepa in lepo objame obraz, četudi imaš bolj okroglega (čeprav meni se ne zdi, da bi ti imela neki izrazito okrogel obraz).
Poleg tega pa je čupca taka, da je bolj naravnost postrižena in če se naveličaš krajših, si jih lahko spet lepo pustiš rast.
Aja, pa ne črno barvo.

Sošolke so me tudi full pohvalile, češ kako imam krasno barvo las. Sem dobila noro lep odtenek z Lushevo kano.

Posted 25 December 2008 - 07:18 PM
Btw, Dilema kak odtenek si dobla s kano?

Posted 25 December 2008 - 07:23 PM
Posted 25 December 2008 - 07:36 PM
www.annyer.com - poglej pod proizvode, linija za sijaj las in maš tam tole kremo
Posted 25 December 2008 - 07:38 PM
če bi me vidla v živo ne bi tako misnla, drgač pa hvala useen.

drgač pa je tud men zadnja najbolj všeč tako da jo bom mogoče uporabla na seb.

ideja z rjavo barvo pa tud ni slaba ... we'll see.
pa hvala usem.

Posted 25 December 2008 - 07:54 PM
Kana mi je popolnoma poenotila barvo las, zdej imam lase ful lepega, toplo rjavega odtenka s pridihom rdeče, se pa odtenki prečudovito prelivajo, pa proti konicam so bolj rdečkasti, čeprav ne zelo in se konkretno opazi šele na sončni svetlobi. Je pa lepa rdečkasta, nima čisto nič skupnega z meni full grdimi umetno rdečimi lasmi, na katerih se takoj opazi, da so fejk in pobarvani s kemično barvo. Izgleda naravno, ker se barva nekak preliva oz. so taki natur 'pramenčki', pač kot naravna barva las, ni kot barvna čelada.

Pred NL se še enkrat pobarvam, prej sem se s caca marron (kostanjeva oz. rdeče/rjava), zdej pa bom dala pol caca marron in pol caca rouge (živo rdeča).
Posted 25 December 2008 - 08:03 PM

Posted 25 December 2008 - 08:10 PM
http://www2.cudovita...h...406&st=2600
Drugače pa jaz caca brun nisem uporabila, ampak mi je po opisu sodeč boljša caca marron, ker pride bolj bogat rjav odtenek z lepšim leskom, da pikico rdečkastega odbleska in izgleda vse skupaj bolj iskrivo. Pa ne se bat, ni šanse, da bi po caca marron prišla ven ful rdeča. Še vedno prevladuje rjava, samo odblesk je rdečkast, pač kostanjevo rjava je to.
Posted 25 December 2008 - 08:33 PM

Kana pa mi je zakon ravno zarad tega, ker tak lepo poneguje in da sijoče lase. Prej ko sem bla črna sem se parkrat s črno kano vmes, pa so bli rezultati fenomenalni. Takrat sem mela najbolj lepe in zdrave lase kar pomnim.

Posted 26 December 2008 - 12:12 PM

Drugače sem se pa jaz pred enim tednom pobarvala z Diadem barvo, ki mi je fajn prijela, zdaj je taka naravna zelo temno rjava, nič topla kar mi je zelo všeč.Ni pepelnata ampak je bolj hladna.Pa spredaj so mi lasje (imam namreč postrani frufru) zrasli že nekje čez nos in sem jih skrajšala malce nad obrvi.Pa lase imam že do začetka ramen oz. do konca vratu in sem že čisto presrečna

Posted 26 December 2008 - 06:59 PM
Kakšne maš pa naravne lase?
Po naravi imam ravne, samo si jih zmeraj še mokre v nek čuden čop spnem, pa so potem malo valoviti.
Je pa res, da je odvisno od vlage v zraku. Meni se v bolj vlažnem zraku kar malo kodrajo na konicah (ne ravno kodrajo, tako bolj se zavijejo kot ponavadi).
you are not found in the sins of hell,
but only in heavenly concord;
you alone fortify the feeble heart.
Contented rest, beloved heart's desire,
therefore none but the gifts of virtue
shall have their abode in my heart.
(Simon Jones)
Posted 26 December 2008 - 07:19 PM
Dilema, kaj te potem sploh ne bomo vidli več u blond verziji?

Eh, ne vem kaj ti čem rečt na to. Že zdavni bi se lahk štrihnila, pa zavlačujem skos. Enostavno ne vem, če sem pripravljena spet na vso to sranje z narastkom + slabše stanje las + zmetat kopico denarja. Zdej se dve leti nisem čisto nič barvala in mi strašno paše, res ful. Že tole zdej s kano mi je odveč, če ti povem po pravici.

Posted 26 December 2008 - 08:29 PM
Drugače pa Dilema če nimaš ekstremne želje po blontni se ne barvaj je ful boljše za zdravje tvojih las, lasišča (kolko sem si zapomnila maš še ful občutljivo) in nasploh za tvoje zdravje. Po navadi je tak da ko si enkrat blond vedno siliš nazaj punce smo si kot blondinke najbolj všeč tak da bodi srečna da ne siliš po blontni ker same slabe posledice zraven potegne.
Posted 25 January 2009 - 04:32 PM

Torej - lasišče imam občutljivo, nagnjeno k mozoljčkom in prhljaju (ta je sedaj pod kontrolo). Lasje pa so gosti in hmm...ma vsega je - od tankih do debelih (ne morem rečt, da mam tanke, debelih pa tud nimam). Lasje se mi po umivanju zdijo taki...globinsko očiščeni, vendar pa ne nahranjeni (ostali pravijo, da izgledajo fino). Frizerka mi je priporočila neko globinsko masko od Joicota. A jo katera pozna? Poleg tega ne vem, kaj naj kupim za nego konic...

p.s.: nutella, jaz sem bila tudi že blond pa me niti pod razno ne vleče nazaj

Posted 25 January 2009 - 04:54 PM
p.s.: nutella, jaz sem bila tudi že blond pa me niti pod razno ne vleče nazaj

nisem bila nikoli blont in me niti malo ne mika, da bi si na svoje temne obrvi in trepalnice omislila blont lase...brr ogabno :\
Posted 25 January 2009 - 04:56 PM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users