Jump to content

Photo

Ideje & svetovalnica za moderiranje naglavnega okrasja

• Please log in to reply
3763 replies to this topic

#1601 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 25 December 2008 - 04:01 PM

ej hvala Dilema! kiss.gif sj pomoje bom šla najprej v en Joico salon prašat, ker mislm da je neki govoru, če ne bom pa kej od tega.
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#1602 155

155

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 735 posts

Posted 25 December 2008 - 04:22 PM

jz bi prosila za nasvet.
trenutno sm takale;
IPB Image

pa bi si šla ful spremenit čupo, ker mi je dolgočasna.
pa me zanima kaj predlagate, kaj bi mi pasalo ?
najrajš bi se šla barvat na črno, pa pol rdeče špice pa mogoče kk postran fru fru ? hmm.gif
help plz.
  • 0
You can't buy happiness. Steal it.

#1603 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 25 December 2008 - 05:07 PM

jz črne ne bi, ker mi je prečrna tongue.gif in se mi zdi da res redkim paše. še manj pa rdeče špice. jz barve ne bi spreminjala, razn če res hočš spremembo. jz sm mela podobne pa sm obupno hotla spremembo in sm se na rdečo pobarvala. pa še zj jo pogrešam. glede oblike, bi te pa jz povrh mal krajš da bi blo več volumna, mogoče vse mal skrajšat, pa ja, postran fru fru.

IPB Image lej, mogoče kej takega kukr ma nicole richie al pa katie holmes

IPB Image

IPB Image

IPB Image evo, ta mi je NORA
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#1604 155

155

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 735 posts

Posted 25 December 2008 - 06:22 PM

a da bi šla na tok kratko ? hmm.gif
nevem če bi mi pasalo, kr mam mal bl okroglo faco. oops.gif
  • 0

#1605 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 25 December 2008 - 07:11 PM

Zelo si lušna, pa lepo kožo in nos imaš. To moram najprej povedat. tongue.gif wink.gif
Drugače pa se strinjam s Saharo, tale čist zadnja čupa bi ti zelo, zelo pasala, pa ful je lepa in lepo objame obraz, četudi imaš bolj okroglega (čeprav meni se ne zdi, da bi ti imela neki izrazito okrogel obraz).
Poleg tega pa je čupca taka, da je bolj naravnost postrižena in če se naveličaš krajših, si jih lahko spet lepo pustiš rast.

Aja, pa ne črno barvo. cry.gif Meni se zdi, da bi tebi noro pasala ena topla rjava z naravnim rdečkastim odbleskom. Tako imam zdej jaz in mi je tako lepa, da jo skos promoviram. laugh.gif
Sošolke so me tudi full pohvalile, češ kako imam krasno barvo las. Sem dobila noro lep odtenek z Lushevo kano. wub.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1606 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 25 December 2008 - 07:18 PM

Se strinjam z Dilemo in Saharo.

Btw, Dilema kak odtenek si dobla s kano?
  • 0
Once you go Mac, you never go back
IPB Image

#1607 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 25 December 2008 - 07:23 PM

Dilema nisi objavla dobene slike s to barvo al sem samo jaz spregledala?
  • 0
Memento mori.

#1608 fire-fly

fire-fly

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 583 posts

Posted 25 December 2008 - 07:36 PM

sahara, da ni to od Annyerja Brilliantine Forming Cream

www.annyer.com - poglej pod proizvode, linija za sijaj las in maš tam tole kremo
  • 0
Why so serious?

#1609 155

155

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 735 posts

Posted 25 December 2008 - 07:38 PM

Zelo si lušna, pa lepo kožo in nos imaš. To moram najprej povedat.

če bi me vidla v živo ne bi tako misnla, drgač pa hvala useen. smile.gif

drgač pa je tud men zadnja najbolj všeč tako da jo bom mogoče uporabla na seb. tongue.gif
ideja z rjavo barvo pa tud ni slaba ... we'll see.
pa hvala usem. smile.gif
  • 0

#1610 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 25 December 2008 - 07:54 PM

Nisem (še) objavila nobene slike nove barve las. Nisem imela v MB digitalca, zdej pa sem prišla domov in bom poslikala. Verjetno bom kr Dragici rekla naj me slika, ker ima ful finega fotkiča, ki dela res lepe slike s popolnoma avtentičnimi barvami. V splošnem pa sem imela prej tričetrt las naravne barve (zelo hladna, mišje rjava) in spodnjih 10 centi konic barvanih v rjavo s pridihom čudne oranžkaste, pač obšlesano.

Kana mi je popolnoma poenotila barvo las, zdej imam lase ful lepega, toplo rjavega odtenka s pridihom rdeče, se pa odtenki prečudovito prelivajo, pa proti konicam so bolj rdečkasti, čeprav ne zelo in se konkretno opazi šele na sončni svetlobi. Je pa lepa rdečkasta, nima čisto nič skupnega z meni full grdimi umetno rdečimi lasmi, na katerih se takoj opazi, da so fejk in pobarvani s kemično barvo. Izgleda naravno, ker se barva nekak preliva oz. so taki natur 'pramenčki', pač kot naravna barva las, ni kot barvna čelada. laugh.gif tongue.gif

Pred NL se še enkrat pobarvam, prej sem se s caca marron (kostanjeva oz. rdeče/rjava), zdej pa bom dala pol caca marron in pol caca rouge (živo rdeča).
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1611 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 25 December 2008 - 08:03 PM

Hm, jaz sem trenutno pobarvana na čokoladno rjavo, pa se mi ful hitro spira in me mika, da bi si tudi kako kano fliknila gor, ampak mam zadržke, da bi kaj zafrknila. Razmišljala pa sem o tej Caca marron ali pa o Caca brun. Zdaj kana naj bi bla manj obstojna ali ?
  • 0
IPB Image

#1612 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 25 December 2008 - 08:10 PM

Kana se meni nič ne spira, sicer pa kakorkoli obrneš, se zagotovo spira manj kot umetne barve. Sem že pisala o tem v eni temi, pa ne vem točno v kteri. Aja, tle si poglej moje poste z drobno pisavo:

http://www2.cudovita...h...406&st=2600

Drugače pa jaz caca brun nisem uporabila, ampak mi je po opisu sodeč boljša caca marron, ker pride bolj bogat rjav odtenek z lepšim leskom, da pikico rdečkastega odbleska in izgleda vse skupaj bolj iskrivo. Pa ne se bat, ni šanse, da bi po caca marron prišla ven ful rdeča. Še vedno prevladuje rjava, samo odblesk je rdečkast, pač kostanjevo rjava je to.

• 0

#1613 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts

Posted 25 December 2008 - 08:33 PM

Bom še vidla kaj bom. Rdeče me je strah, ker je trdovratna, pa črne tudi, ker sem bla prej črna, pa mam zaj spodnjo polovico posvetljeno in posledično ful uničene lase, zgornjo polovico pa mam svoje pobarvane z čokoladnim odtenkom. Bojim se, da bi kera od teh barv prevladujoče prijela, pomožnosti še neenakomerno. wacko.gif
Kana pa mi je zakon ravno zarad tega, ker tak lepo poneguje in da sijoče lase. Prej ko sem bla črna sem se parkrat s črno kano vmes, pa so bli rezultati fenomenalni. Takrat sem mela najbolj lepe in zdrave lase kar pomnim.
  • 0
IPB Image

#1614 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 26 December 2008 - 12:12 PM

Dilema, kaj te potem sploh ne bomo vidli več u blond verziji? biggrin.gif

Drugače sem se pa jaz pred enim tednom pobarvala z Diadem barvo, ki mi je fajn prijela, zdaj je taka naravna zelo temno rjava, nič topla kar mi je zelo všeč.Ni pepelnata ampak je bolj hladna.Pa spredaj so mi lasje (imam namreč postrani frufru) zrasli že nekje čez nos in sem jih skrajšala malce nad obrvi.Pa lase imam že do začetka ramen oz. do konca vratu in sem že čisto presrečna angel.gif
  • 0

#1615 Asha

Asha

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1658 posts

Posted 26 December 2008 - 06:59 PM

QUOTE(freak @ 24. 12. 2008 - 20:31) View Post

Kakšne maš pa naravne lase?

Po naravi imam ravne, samo si jih zmeraj še mokre v nek čuden čop spnem, pa so potem malo valoviti.
Je pa res, da je odvisno od vlage v zraku. Meni se v bolj vlažnem zraku kar malo kodrajo na konicah (ne ravno kodrajo, tako bolj se zavijejo kot ponavadi).
  • 0
Contented rest, beloved heart's desire,
you are not found in the sins of hell,
but only in heavenly concord;
you alone fortify the feeble heart.
Contented rest, beloved heart's desire,
therefore none but the gifts of virtue
shall have their abode in my heart.
(Simon Jones)

#1616 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 26 December 2008 - 07:19 PM

QUOTE(november.rain @ 26. 12. 2008 - 12:12) View Post

Dilema, kaj te potem sploh ne bomo vidli več u blond verziji? biggrin.gif

Eh, ne vem kaj ti čem rečt na to. Že zdavni bi se lahk štrihnila, pa zavlačujem skos. Enostavno ne vem, če sem pripravljena spet na vso to sranje z narastkom + slabše stanje las + zmetat kopico denarja. Zdej se dve leti nisem čisto nič barvala in mi strašno paše, res ful. Že tole zdej s kano mi je odveč, če ti povem po pravici. smile.gif

• 0

#1617 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 26 December 2008 - 08:29 PM

Tukaj je en uporaben članek o kani http://www.pozitivke...514375290/print

Drugače pa Dilema če nimaš ekstremne želje po blontni se ne barvaj je ful boljše za zdravje tvojih las, lasišča (kolko sem si zapomnila maš še ful občutljivo) in nasploh za tvoje zdravje. Po navadi je tak da ko si enkrat blond vedno siliš nazaj punce smo si kot blondinke najbolj všeč tak da bodi srečna da ne siliš po blontni ker same slabe posledice zraven potegne.
  • 0
Memento mori.

#1618 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26162 posts

Posted 25 January 2009 - 04:32 PM

Rabim nasvet - odločila sem se, da silikoni niso več moji prijatelji. Začela sem uporabljat Joico Daily Care Treatment shampoo, for healthy scalp, imam sicer en balzam od L'oreala za slabe konice, ampak se mi ne zdi, da bi delal čudeže smile.gif

Torej - lasišče imam občutljivo, nagnjeno k mozoljčkom in prhljaju (ta je sedaj pod kontrolo). Lasje pa so gosti in hmm...ma vsega je - od tankih do debelih (ne morem rečt, da mam tanke, debelih pa tud nimam). Lasje se mi po umivanju zdijo taki...globinsko očiščeni, vendar pa ne nahranjeni (ostali pravijo, da izgledajo fino). Frizerka mi je priporočila neko globinsko masko od Joicota. A jo katera pozna? Poleg tega ne vem, kaj naj kupim za nego konic... sad.gif I'm desperate sad.gif

p.s.: nutella, jaz sem bila tudi že blond pa me niti pod razno ne vleče nazaj biggrin.gif
  • 0

#1619 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27997 posts

Posted 25 January 2009 - 04:54 PM

QUOTE(Ancka Pomarancka @ 25. 1. 2009 - 16:32) View Post

p.s.: nutella, jaz sem bila tudi že blond pa me niti pod razno ne vleče nazaj biggrin.gif

nisem bila nikoli blont in me niti malo ne mika, da bi si na svoje temne obrvi in trepalnice omislila blont lase...brr ogabno :\

• 0
Rape of the mind is a social disorder...

#1620 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27451 posts

Posted 25 January 2009 - 04:56 PM

Mene pa zanima, če si je možno s kano tudi malenkost posvetliti lase?
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users