_planet_ ful hvala bom bolj spremljala to temo zdej.
Marmelada: Men tud pr testerih je blo še vse v redu!.... Ampak zdej pa joj.
Dej počaki še en teden, ker zdej sem dala Avene iz uporabe, in da vidim kaj bo. Če bodo mozolji še vedno, poem je pravi krivec puder :\
Katere mate pa kej pudre? Če kera uporablja do everyday minerals pudre me zanima kok kej pore mašijo pa to?
jaz mam tekočega od Vichy, pa tko no, zdej sm zadovoljna, sam se po par urah itak začnem svetit pa tko, ni glih celodnevno obstojen... Mi je pa všeč da samo izenači ten kože in prekrije rdečkavost. druzga jaz od pudra ne rabim.
Drugače pa bom Avene uporabljala kot zaščito za morje itd, in jo ponucala na drugih delih kože...dekolte, vrat, pa pač ostalo po potrebi.
In spet sem v iskanju kreme z ZF....Mislim vsaj take da je NEKI. Sej mam ta vichy ma spf 15, sam ne vem...
Everyday minerals pa ma tud zaščito ane? Mineralna zaščita pač? Jao res sem nevedna

Dobro, pol je podgana leto dni starejša od mene

Drugače pa ne vem, a to je od Avene Diacneal? Ker sem rpebrala na sosednjem forumu pa da boh ne daj okrog oči....
Jaz če mojo mami pogledam pri 46, mislim ma res čist lepo kožo, razen okrog oči ima pač gube. Da bi imela pa kake globoke gube, gube po obrazu itd....nope. Nima ne unih po čelu, ima le gubo od nosa do ust pač, to jo mam tud jaz že od rojstva, ker nisem nek smejalni tip človeka

In se mi bo guba prej nardila tuki kšna permamentna pomoje kokr pa okrog oči, ker se ne smejem z očmi...
However me je groza gub okol oči