Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10323 replies to this topic

#1601 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86481 posts

Posted 20 August 2009 - 07:37 PM

Vprašanja, če sem že v srednji šoli ipd., a so nekateri res slepi, al kaj? ermm.gif

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1602 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 21 August 2009 - 05:50 AM

Kreteni, ki se spravijo sredi noči med bloki na ves glas smejat, pogovarjat in delat (glasne) bedarije, da bi ja zbudili ljudi. butl.gif

Jaz bom znorela! Že tri noči se eni idioti pred blokom okrog dveh ponoči zbirajo in ene babe se na ves glas režijo, tipi neke bedne zvoke spuščajo, danes je pa en še nek zvonc od kolesa privleku zraven in do štirih zjutraj na vsake par sekund zvonil z njim! sniper.gif 2guns.gif
Ko se jim kdo kaj zadere čez okno, jih to samo še bolj spodbudi, da so glasni. rpg.gif rpg.gif rpg.gif
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#1603 *simoncy*

*simoncy*

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1694 posts

Posted 21 August 2009 - 07:15 AM

Men gre tut to na živce - ne rečem, do kkšnih polnoči, ajd.. ne pa da mam že tko probleme s tem da zaspim zadnje čase in pol se še neka mularija do dveh zjutri pred blokom dere, pa še v stilu ki ga res ne maram "jooo čloouk ej, kaaa je seeekaaal stari, pička ti matrna sam un je pa taakaa prpaaa, deeej ne mooorš čloouk", pa kr neki vsi nakajeni, režal so se kr u tri krasne... kr neki
Zadnč sm misla zlit vedro vode na njih skoz okno... Bli so glih tolk oddaljeni, da bi glih lepo jih zalilo!! Sm se odločila, da če se v roku pou ure ne spokajo al pa vsaj mal umirijo, da to nardim.. ampk so v tem času spokal biggrin.gif
  • 0
Veselje do življenja je, ženske, za nas najlepše ličilo!

#1604 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 21 August 2009 - 07:51 AM

jaz bi ziher prijavla,oziroma bi jih moj dragi spodil biggrin.gif

tu pri nama je zadnjič sosed(ki nima vseh pik)ob polnoči začel kosit travo:shock:

• 0

#1605 *simoncy*

*simoncy*

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1694 posts

Posted 21 August 2009 - 08:20 AM

laugh.gif laugh.gif Kaj ga je polna luna nosila?
Ma al pa na nedeljo, grejo eni veselo kosit.. 6 dni v tednu sem obdana s hrupom, ker delam v takem okolju in potem bi rada vsaj v nedeljo mal miru in tišine.. pa začnejo s kosilnico ropotat rolleyes.gif
  • 0
Veselje do življenja je, ženske, za nas najlepše ličilo!

#1606 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86481 posts

Posted 21 August 2009 - 09:49 AM

QUOTE(Lo-Fi @ 21. 8. 2009 - 6:51) View Post

tu pri nama je zadnjič sosed(ki nima vseh pik)ob polnoči začel kosit travo:shock:

lol1.gif

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1607 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 21 August 2009 - 10:33 AM

QUOTE(*simoncy* @ 21. 8. 2009 - 9:20) View Post

laugh.gif laugh.gif Kaj ga je polna luna nosila?
Ma al pa na nedeljo, grejo eni veselo kosit.. 6 dni v tednu sem obdana s hrupom, ker delam v takem okolju in potem bi rada vsaj v nedeljo mal miru in tišine.. pa začnejo s kosilnico ropotat rolleyes.gif

Večina folka za tovrstna opravila lih med tednom nima časa.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#1608 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 21 August 2009 - 10:55 AM

Jaz pa mislim, da noben ni tak zaposlen, da ne bi mogel med tednom pokosit. Sploh pa zato, ker večina folka nima glih take zemlje, da bi košnja trajala 5 ur. Jaz imam tudi rada ob nedeljah malo miru in tišine in bi lahko glave sekala debilom, ki se spravijo delat ravno v nedeljo večja opravila, pa zabijanje žebljev v steno, košenje in podobno. Sej tudi ko smo mi prenavljali mojo sobo, je v nedeljo delo stalo, čeprav smo glih takrat mel največ časa delat. Pač je treba vedet, da večina ljudi nedeljo še vedno dojema kot edini dan v tednu, ko imaš malo miru in tišine, ko se tempo upočasni in malo lenariš. Nabijanje žebljev, trajblanje kosilnice in podobne zadeve pač motijo nedeljsko vzdušje.

Aja, pa še to - čez cesto od našega bloka je en bar in tam se zbira svašta. Večinoma nekako napol folk - napol govedo. Ne samo med vikendom, ampak tudi med tednom (itak so večinoma brezposelni, jebe se njim) se derejo ko zverine, kolnejo ko največji prostaki, se kdaj stepejo in podobno. Niti slučajno se ne znajo menit v normalnem tonu, ampak dobesedno krulijo in kričijo, tudi do treh zjutraj. Ta novodobna okna sicer fajn udušijo zvok, ampak midva s fantom spiva celo poletje z na stežaj odprtim oknom in je dobesedno tako, ko da bi se nama drli na uho. Pol pa se včasih še ustavijo pri bloku in mi gor v 3. štuk prinese vonj po pijači in travi + res se ne znajo normalno menit in pol se neke babe tak smejejo, ko da jih je zagrabla histerija prve stopnje (fentala bi jih, nevzgojene puhloglavke), dedi pa si tud med sabo jebe*o mater. Včasih me prime, da bi jim take povedala, da bi ihtel od groze. biggrin.gif Ampak kaj, ko je to že nardil kdo, pa je imel naslednji dan vse štiri gume prerezane.

Dobesedno živim za dan, ko se bom preselila v našo hišo na samem, takorekoč brez sosedov.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1609 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 21 August 2009 - 11:45 AM

Lahko je govorti, dokler sam nimaš službe ki traja po 10h, pa še kup otročai doma za katero je treba poskrbet.

Mi je čisto ok da se npr. kosi ob nedeljah, poleg tega pa - če ni hrupa zaradi košnje je pa hrup zardi otročadi ki vrešči naokoli - isto sranje drugo pakovanje.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#1610 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27997 posts

Posted 21 August 2009 - 11:59 AM

Tasca se je, ne da bi karkoli vprasala pri sorodnikih v Istri zmenila, da pride k njim za nekaj dni. Ona ne vozi, tast noce z njo, na avtobus noce in sedaj gnjavi vse (svoje otroke) naokoli, zakaj je nihce noce peljat! blink.gif Wtf bi vsaj kaj rekla/vprasala PREDEN se je zmenila?!
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#1611 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14271 posts

Posted 21 August 2009 - 12:45 PM

Včasih se vprašaš ja kako je našim staršem zneslo met službo, otroke, it v trgovino do sedme ure in ob sobotah do ene ure, gradit bajto in obenem dat sosedom mir!
Naša soseda ob šestih zjutri pometa teraso, se pogovarja z mačko ali hčero in ker imamo vrstno hišo in mi okno gleda na teraso se vse izvrstno sliši!
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#1612 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27997 posts

Posted 21 August 2009 - 01:25 PM

QUOTE(Frčica @ 21. 8. 2009 - 13:45) View Post

Včasih se vprašaš ja kako je našim staršem zneslo met službo, otroke, it v trgovino do sedme ure in ob sobotah do ene ure, gradit bajto in obenem dat sosedom mir!

Frčica tudi jaz se to velikokrat vprasam. Najbrz so vseeno bili drugacni casi. Ljudje s(m)o bili drugacni. Ko sem bila mala je bila mami malo cez 14 ze iz sluzbe (je pa res, da je vstajala ob 5h, kar je meni nesprejemljivo, sem pac nocna zival in zjutraj ne funkcioniram sploh), foter je se studiral. Lepo je bilo. Danasnji mulariji cisto nic ne zavidam sveta, v katerega se rojevajo, ker mi ni niti slucajno vsec.
  • 0

#1613 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 24 August 2009 - 07:10 PM

Moj foter je večino življenja odhajal iz službe komaj po 18h, včasih še kasneje.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#1614 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26162 posts

Posted 24 August 2009 - 07:37 PM

Po tem, ko moja mami ni več delala v šoli (tam nekje do mojega 4. razreda OŠ), je domov redno prihajala ob 17h ali kasneje, okoli 18h, 19h.
  • 0

#1615 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27997 posts

Posted 25 August 2009 - 11:23 AM

Ljudje, ki delajo eno, mislijo drugo, govorijo tretje. Pride na pijaco z mano, jaz se razgovorim, clovek me gleda, ne pripomni nicesar, nastane tisina, cez pet minut sledi, a bomo se kaj spili. Kaj vam ni jasno!?! cry1.gif
  • 0

#1616 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15787 posts

Posted 26 August 2009 - 03:45 PM

Neprofesionalno obnašanje ljudi na višjih položajih.
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#1617 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 26 August 2009 - 04:11 PM

kolesarji,
obnašajo se kot da so glavni na cesti, vozijo vštric,se menijo ,vozijo tako na široko. da če se pelje kak avto nasproti,nujno moraš počakat da odpelje mimo....da ne omenjam da se eni kljub kolesarskim stezam peljejo lepo po cesti
  • 0

#1618 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20006 posts

Posted 26 August 2009 - 06:26 PM

QUOTE(_Planet_ @ 25. 8. 2009 - 12:23) View Post

Ljudje, ki delajo eno, mislijo drugo, govorijo tretje. Pride na pijaco z mano, jaz se razgovorim, clovek me gleda, ne pripomni nicesar, nastane tisina, cez pet minut sledi, a bomo se kaj spili. Kaj vam ni jasno!?! cry1.gif

kot moja mami, ko se hočem v joku nekajkrat na leto pogovorit z njo cry.gif down.gif verymad.gif rolleyes.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#1619 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27997 posts

Posted 26 August 2009 - 07:38 PM

Mladoletna, preden umrem, bi rada ugotovila, kaj se taksnim ljudem plete po glavi. A so res tako zavrti, da ne zmorejo nicesar spraviti iz sebe ali nocejo ali nekaj tretjega. Sej, razumem, morda pac komu ni z mano za deliti osebnih stvari, samo...hm..zakaj potem kao nekaj prijateljujeva?! Vremenske pogovore se lahko grem s prodajalkami pri kruhu. Vsak dan, veckrat.
  • 0

#1620 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29895 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 26 August 2009 - 07:55 PM

Lo-Fi, še raje mam kolesarje na pločnikih. še sploh, če je še kak avto parkiran. najraje mam pa kretene, ki dobesedno zabijejo križišča in ko mamo pešci/kolesarji zeleno luč, pa naj si eno pivo odpremo, medtem ko čakamo, da se bodo ta govna v avtomobilih kam premaknila?! rpg.gif dva dni zapred sta dva fasala fakića od mene na kolesu, sem glih prave volje. twisted.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users