Vprašanja, če sem že v srednji šoli ipd., a so nekateri res slepi, al kaj?
Kaj vam gre najbolj na živce?
Posted 20 August 2009 - 07:37 PM
Vprašanja, če sem že v srednji šoli ipd., a so nekateri res slepi, al kaj?
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 21 August 2009 - 05:50 AM
Jaz bom znorela! Že tri noči se eni idioti pred blokom okrog dveh ponoči zbirajo in ene babe se na ves glas režijo, tipi neke bedne zvoke spuščajo, danes je pa en še nek zvonc od kolesa privleku zraven in do štirih zjutraj na vsake par sekund zvonil z njim!
Ko se jim kdo kaj zadere čez okno, jih to samo še bolj spodbudi, da so glasni.
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 21 August 2009 - 07:15 AM
Zadnč sm misla zlit vedro vode na njih skoz okno... Bli so glih tolk oddaljeni, da bi glih lepo jih zalilo!! Sm se odločila, da če se v roku pou ure ne spokajo al pa vsaj mal umirijo, da to nardim.. ampk so v tem času spokal
Posted 21 August 2009 - 07:51 AM
tu pri nama je zadnjič sosed(ki nima vseh pik)ob polnoči začel kosit travo:shock:
Posted 21 August 2009 - 08:20 AM
Ma al pa na nedeljo, grejo eni veselo kosit.. 6 dni v tednu sem obdana s hrupom, ker delam v takem okolju in potem bi rada vsaj v nedeljo mal miru in tišine.. pa začnejo s kosilnico ropotat
Posted 21 August 2009 - 10:33 AM
Ma al pa na nedeljo, grejo eni veselo kosit.. 6 dni v tednu sem obdana s hrupom, ker delam v takem okolju in potem bi rada vsaj v nedeljo mal miru in tišine.. pa začnejo s kosilnico ropotat
Večina folka za tovrstna opravila lih med tednom nima časa.
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 21 August 2009 - 10:55 AM
Aja, pa še to - čez cesto od našega bloka je en bar in tam se zbira svašta. Večinoma nekako napol folk - napol govedo. Ne samo med vikendom, ampak tudi med tednom (itak so večinoma brezposelni, jebe se njim) se derejo ko zverine, kolnejo ko največji prostaki, se kdaj stepejo in podobno. Niti slučajno se ne znajo menit v normalnem tonu, ampak dobesedno krulijo in kričijo, tudi do treh zjutraj. Ta novodobna okna sicer fajn udušijo zvok, ampak midva s fantom spiva celo poletje z na stežaj odprtim oknom in je dobesedno tako, ko da bi se nama drli na uho. Pol pa se včasih še ustavijo pri bloku in mi gor v 3. štuk prinese vonj po pijači in travi + res se ne znajo normalno menit in pol se neke babe tak smejejo, ko da jih je zagrabla histerija prve stopnje (fentala bi jih, nevzgojene puhloglavke), dedi pa si tud med sabo jebe*o mater. Včasih me prime, da bi jim take povedala, da bi ihtel od groze.
Dobesedno živim za dan, ko se bom preselila v našo hišo na samem, takorekoč brez sosedov.
Posted 21 August 2009 - 11:45 AM
Mi je čisto ok da se npr. kosi ob nedeljah, poleg tega pa - če ni hrupa zaradi košnje je pa hrup zardi otročadi ki vrešči naokoli - isto sranje drugo pakovanje.
vuelvo a vos,
Posted 21 August 2009 - 11:59 AM
Posted 21 August 2009 - 12:45 PM
Naša soseda ob šestih zjutri pometa teraso, se pogovarja z mačko ali hčero in ker imamo vrstno hišo in mi okno gleda na teraso se vse izvrstno sliši!
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 21 August 2009 - 01:25 PM
Včasih se vprašaš ja kako je našim staršem zneslo met službo, otroke, it v trgovino do sedme ure in ob sobotah do ene ure, gradit bajto in obenem dat sosedom mir!
Frčica tudi jaz se to velikokrat vprasam. Najbrz so vseeno bili drugacni casi. Ljudje s(m)o bili drugacni. Ko sem bila mala je bila mami malo cez 14 ze iz sluzbe (je pa res, da je vstajala ob 5h, kar je meni nesprejemljivo, sem pac nocna zival in zjutraj ne funkcioniram sploh), foter je se studiral. Lepo je bilo. Danasnji mulariji cisto nic ne zavidam sveta, v katerega se rojevajo, ker mi ni niti slucajno vsec.
Posted 24 August 2009 - 07:10 PM
vuelvo a vos,
Posted 24 August 2009 - 07:37 PM
Posted 25 August 2009 - 11:23 AM
Posted 26 August 2009 - 03:45 PM
Neprofesionalno obnašanje ljudi na višjih položajih.
Posted 26 August 2009 - 04:11 PM
obnašajo se kot da so glavni na cesti, vozijo vštric,se menijo ,vozijo tako na široko. da če se pelje kak avto nasproti,nujno moraš počakat da odpelje mimo....da ne omenjam da se eni kljub kolesarskim stezam peljejo lepo po cesti
Posted 26 August 2009 - 06:26 PM
Ljudje, ki delajo eno, mislijo drugo, govorijo tretje. Pride na pijaco z mano, jaz se razgovorim, clovek me gleda, ne pripomni nicesar, nastane tisina, cez pet minut sledi, a bomo se kaj spili. Kaj vam ni jasno!?!
kot moja mami, ko se hočem v joku nekajkrat na leto pogovorit z njo
Posted 26 August 2009 - 07:38 PM
Posted 26 August 2009 - 07:55 PM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users