vprašanja (zanima me, ...)
Posted 27 January 2010 - 04:41 PM
Posted 27 January 2010 - 04:42 PM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 27 January 2010 - 05:10 PM
Ja, bom verjetno šla, pa bom vidla, kako bo. In kaj bo Mrga rekel.
Drugače se je baje fajn pretegnit, ko maš musklfiber, ampak lahko je rečt ...
Ja, Mrga bo najbolje vedel.
Glede musklfibra se je pa bolje pretegniti prej, da ga preprecis (raztezne vaje).
Posted 27 January 2010 - 05:14 PM
Saj raztezne vaje itak, ampak to je bob ob steno, če prej človek pol zime ne miga skoraj nič. Saj bo ...
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 27 January 2010 - 05:24 PM
Ja, Mrga bo najbolje vedel.
Jp tega se folk sploh ne zaveda. Glavna funkcija bolečine je, da nam sporoči da nekaj ne štima. Folk se fila s tabletami in dostikrat zamaskirajo dejanski razlog bolečine. Samo obstajajo bolečine zaradi menstruacije- tukaj nam je popolnoma jasno, da dela maternica salte in itak ni problem vzet analgetika, al pa npr. pri glavobolu, samo že tukaj konkretno zna bit problem, ker ne iščemo vzroka za bolečino, ampak bolečino samo blažimo- lahko imamo migrenske napade zaradi problemov z očmi....
Posted 27 January 2010 - 05:27 PM
Sej. X|
Ja, ok, bolecine, za katere ves, da pridejo in minejo in zakaj pridejo ni problem, samo recimo te sciplje v krizu, pok tableto cez in potem...te presciplje na pol?? X| Ne vem, ne bi si upala no, sej vem, da je to kruh vrhunskih sportnikov samo zame ni stvari, za katero bi konkretno tvegala svoje zdravje. Ne pride v postev.
Tako ali tako je za moje pojme (najbrz kar vsa zahodna) medicina prevec osnovana na zdravljenju posledic namesto vzrokov. Brezveze.
Saj raztezne vaje itak, ampak to je bob ob steno, če prej človek pol zime ne miga skoraj nič. Saj bo ...
True, true, sej bo Mrga popihal.
Posted 27 January 2010 - 09:50 PM
Posted 27 January 2010 - 09:55 PM
Posted 27 January 2010 - 09:58 PM
Kaj pa ti foliji modra in rdeča...kje se bi lahko kupili (bi si sama nekaj spocala čisto iz radovednosti, če se res da kr preko Tv-ja to gledat)
Posted 27 January 2010 - 10:05 PM
GRAMMY® winners Celine Dion, Jennifer Hudson, Smokey Robinson, Carrie Underwood, and Usher will join together, along with the voice of Michael Jackson, in a moving tribute to Jackson at the 52nd Annual GRAMMY Awards on Sun. Jan. 31, 8 – 11:30 p.m. ET/PT. This very special GRAMMY Moment will feature the never-before-seen 3-D mini-movie for "Earth Song" that was created by Jackson as the centerpiece of his much anticipated "This Is It" tour, but was never seen by the public prior to this GRAMMY performance.
The 3-D film was created to support the performance of "Earth Song," an original composition and a No. 1 hit for Jackson. The song has a strong theme about the future of the planet, and Jackson saw it as a unique opportunity to deliver a message to millions of people who would have seen him on tour.
"It was one of the most important portions of the concert tour to Michael and when Michael saw the film for the first time at his last rehearsal, there were tears in his eyes," according to Ken Ehrlich, GRAMMY co-Executive Producer and longtime Jackson associate, who was also at the rehearsal that night.
VIR:http://www.michaeljackson.com/us/news/special-3-d-tribute-michael-jackson-grammys
Posted 27 January 2010 - 10:10 PM
Posted 28 January 2010 - 12:48 AM
Posted 28 January 2010 - 08:32 AM
Posted 28 January 2010 - 09:44 AM
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 28 January 2010 - 10:50 AM
Meni so tam ok, sem si leče naročila pri njih.
Kar me moti pri teh optikih je, pa Clarus in pa še ena optika, da ko imaš pa težave z lečami, ti pa nihče ne zna pomagati, ampak samo znamko leč zamenjati, res, računajo ti pa 30 evrov takoj.
Kinky, kako 30€? danes sem plačala 20€, so me vprašali če znam sama leče vstavit in računali 20.
Drgač pa so v redu, samo meni niso kaj dosti mogli pomagat ker sem itak na svojo pest izbrala prave leče(no, v bistvu sem upoštevala nasvet od Kinky
A sta se naročili prek neta? Ker meni neki ni jasno v tem sistemu?
A znamko leč ti določijo oni ali lahko predlagaš sam? A cene leč ful variirajo? Kere so kej dobre? Jst mam drugač zdej dioptrijo pomoje že -1.
Posted 28 January 2010 - 11:01 AM
Znamko leč ti oni določijo, saj v tem je finta, ker imajo v Clarusu samo Johnson & Johnson, popravite me, če se motim, v drugi optiki, kjer sem bila - optika Krstič - pa imajo bausch & Lomb.
In ko sem jaz šla k njim na pregled za leče, me je pregledal, in rekel, da je eno oko občuljivo na leče, pa da mi bodo dali drugo znamko leč. In potem je seveda bilo isto sranje, desno oko se mi slabše odziva na lečo, levo super. So bili prijazni, ampak mam občutek, da se niso ravno poglobili v moj problem, nove leče in adijo.
Frčica, piše pa na njihovi strani, da je pregled 30 evrov, za Krstič govorim.
CENIK ZDRAVSTVENIH STORITEV:
okulistični pregled za očala…………………………………………………20 €
okulistični pregled za medicino dela…………………………………...25 €
okulistični pregled za kontaktne leče…………………………………..30 €
Najboljše so Acuvue Oasis, 14 dnevne, ali B&L enomesečne so tudi meni bile kul, pač jaz imam druge težave, je oko krivo.
Naj napiše katera druga o cenah.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 28 January 2010 - 11:05 AM
O šit, a pol če ti oko ne prenese leče, skoz menja pa je ful stroškov? Upam, da bo vse kul.
EDIT: sm se prijavila preko spleta na Optika Clarus - PE BTC Ljubljana okulistični pregled-sej to je to ane? Ker tam pod pregled za leče, niso meli nobenega termina razpisanega?
Posted 28 January 2010 - 11:13 AM
Ne, če ti oko ne prenese leče, jih ne smeš nosit. Če čutiš lečo v očesu, to ni prav. Mene pa po nošnji leče malo oko 'boli'. Ampak mogoče mi te leče ne ustrezajo, ampak ne mislim pa hodit na 1001 pregled, da mi povejo, da je moje oko zdravo, in mi dajo novo znamko leč, sem lahko ob 100 evrov v trenutku na tak način.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users