Jump to content

Photo

vprašanja (zanima me, ...)

• Please log in to reply
36431 replies to this topic

#16101 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5289 posts

Posted 25 January 2010 - 04:39 PM

Mi zna kdo povedat kej več o represivni funkciji ocenjevanja?
  • 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

#16102 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30024 posts

Posted 25 January 2010 - 04:52 PM

Ce ne bos tiho in poslusal bos dobil 1? biggrin.gif Ceprav pri danasnji mularji to pomoje vec ne pali, ze pri nas obcasno ni. Moj foter je imel drugacne metode - ko je v razredu nastal nemir, je nabil (v srednji soli je ucil fiziko, kemijo, matematiko) visokofrekvencni zvok, njegovo starejse uho ga ni slisalo, mulcem je slo pa pisaknje skozi usesa. In je bil mir. laugh.gif Pa se radi so ga imeli, so hodili k nam domov na obiske, ful je bila zalost na soli, ko se je poslovil od poucevanja in sel v drugo sluzbo.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#16103 celia

celia

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1626 posts

Posted 25 January 2010 - 10:34 PM

A kdo ve, kako je s parkiranjem v bližini zdravstvenega doma Kranj? Kje se da parkirat?
  • 0

#16104 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 25 January 2010 - 11:01 PM

celia, midva s fantom sva parknla ene 20 M pred zdravstvenim domom, pr enih blokih ko je postavljen znak za zdravstveni dom, ni blo težko najdt parkplac.

• 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#16105 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 90041 posts

Posted 25 January 2010 - 11:29 PM

QUOTE(Errol @ 25. 1. 2010 - 9:47) View Post

Če se jaz kaj spoznam, je v tem naboru dizajnerski revij ziher najboljša Design is Kinky. wink.gif

Pa ga imajo pri nas, jaz ga še nisem videla?

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#16106 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18970 posts

Posted 26 January 2010 - 08:21 AM

Jina, nimam pojma in nisem pogledal v Cobib bazo. Zdi se mi, da si zgrešila hudomušni ton mojega odgovora...

Edit: to je internetni cajteng, btw.
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#16107 celia

celia

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1626 posts

Posted 26 January 2010 - 11:13 AM

o, hvala, rea!
  • 0

#16108 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 26 January 2010 - 07:13 PM

Zadnjič mi je ena od vas za pregled za leče priporočala optiko zajec... A ima kera izkušnje z optiko clarus?
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#16109 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 26 January 2010 - 07:38 PM

Meni so tam ok, sem si leče naročila pri njih.

Kar me moti pri teh optikih je, pa Clarus in pa še ena optika, da ko imaš pa težave z lečami, ti pa nihče ne zna pomagati, ampak samo znamko leč zamenjati, res, računajo ti pa 30 evrov takoj. down.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#16110 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14563 posts

Posted 26 January 2010 - 08:15 PM

Kinky, kako 30€? danes sem plačala 20€, so me vprašali če znam sama leče vstavit in računali 20.
Drgač pa so v redu, samo meni niso kaj dosti mogli pomagat ker sem itak na svojo pest izbrala prave leče(no, v bistvu sem upoštevala nasvet od Kinky sleep.gif ) in dioptrijo.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#16111 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 26 January 2010 - 08:34 PM

Kam moreš it če zgubiš prvo pomoč za izpit za avto?
  • 0
Once you go Mac, you never go back
IPB Image

#16112 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 26 January 2010 - 08:36 PM

QUOTE(Frčica @ 26. 1. 2010 - 20:15) View Post

Kinky, kako 30€? danes sem plačala 20€, so me vprašali če znam sama leče vstavit in računali 20.
Drgač pa so v redu, samo meni niso kaj dosti mogli pomagat ker sem itak na svojo pest izbrala prave leče(no, v bistvu sem upoštevala nasvet od Kinky sleep.gif ) in dioptrijo.

Joj, Frčica, ampak mislim, da sem dala 30 veš, oktobra, bom pa preverila. In ravno tako mi niso nič kazali kako ravnati z njimi, ker sem rekla, da že vse vem.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#16113 freak

freak

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1552 posts

Posted 26 January 2010 - 09:12 PM

QUOTE(rea @ 25. 1. 2010 - 23:01) View Post

celia, midva s fantom sva parknla ene 20 M pred zdravstvenim domom, pr enih blokih ko je postavljen znak za zdravstveni dom, ni blo težko najdt parkplac.

Nasprot zdravstvenga je parkirplac. Samo mislm, da je po tanovem za plačat, je rampa. Alpa če se mal naprej zapelješ do Iskre (sredna šola).
  • 0
''I have a great imaginary world, but sometimes I need things to happen for real.'' (A.M.)

#16114 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 90041 posts

Posted 26 January 2010 - 09:43 PM

QUOTE(Errol @ 26. 1. 2010 - 8:21) View Post
Jina, nimam pojma in nisem pogledal v Cobib bazo. Zdi se mi, da si zgrešila hudomušni ton mojega odgovora...

Edit: to je internetni cajteng, btw.

Hja, pa sem ga res. Za te revije mi je stric Google povedat, sama nimam pojma.

• 0

― V. Van Gogh

#16115 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 27 January 2010 - 12:02 PM

Ena neumna:

a morda kateri forumašici arhitektura oz. razporeditev nekega prostora predstavlja izziv? biggrin.gif imam namreč namen čist preuredit sobo, tut postavitev pohištva, vse, pa iščem kake ideje, haha.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#16116 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 90041 posts

Posted 27 January 2010 - 01:02 PM

Če grem danes na fitnes, ko me še vse boli od zadnjič, bo boljše, ali še slabše?

• 0

― V. Van Gogh

#16117 zarazara

zarazara

sramežljivec

• Člani
  • 84 posts
  • Interests:potovanja, moda, glasba....

Posted 27 January 2010 - 01:20 PM

Mene pa zanima če pozna katera kakšno zares dobro knjigo o Govorici telesa...kar tako za šalo ali zares , bi se rada mal naučila, kaj kej pomeni...kako kdo drži roke, pogled tja itd...sem se odločila, da malo preučim ljudi biggrin.gif
  • 0
(i)When you got nothing, you got nothing to lost(/i)

#16118 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 27 January 2010 - 01:29 PM

IPB Image
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#16119 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 27 January 2010 - 01:42 PM

QUOTE(Jinadaze @ 27. 1. 2010 - 13:02) View Post

Če grem danes na fitnes, ko me še vse boli od zadnjič, bo boljše, ali še slabše?

Točno to sem jaz enkrat na fitnesu vprašala in mi je tip rekel, da je bolečina način, s katerim nam telo sporoča, da nekaj ni v redu, da ne more več. Bolje takrat počivat, kot pa da na silo guraš naprej in si še fajn kaj pretegneš. Ali pa je morda še bolje, če greš v fitnes, ampak si res vzameš bolj na izi, ravno toliko, da se malo raztegneš, mogoče malo pokolesariš ia izi in podobno. Lahko pa se tudi doma malo pretegneš in raje še počakaš kak dan. Nikakor pa se ne neki silit, če te tak boli, da komaj stiskaš zobe in moliš, da bo čim prej konec.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#16120 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 90041 posts

Posted 27 January 2010 - 02:06 PM

Ja, bom verjetno šla, pa bom vidla, kako bo. In kaj bo Mrga rekel. laugh.gif
Drugače se je baje fajn pretegnit, ko maš musklfiber, ampak lahko je rečt ...

• 0

― V. Van Gogh

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users