Jump to content

Photo

TIGI

• Please log in to reply
3345 replies to this topic

#1581 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86050 posts

Posted 08 September 2007 - 07:06 PM

Jaz sem na koncu plačala 2,5. ermm.gif
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1582 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 08 September 2007 - 07:18 PM

aha. Pol pa gre na težo.
Ko sem jaz naročala sem mela mini paketek Curls rock (šampon, balzam, amplifier)
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#1583 TASH

TASH

engaged to Brokoli

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4548 posts

Posted 08 September 2007 - 09:39 PM

Jst bi rada neki za lesk, pa je tok izdelkov, da ne vem kerga mela sem že Camera Ready, sam sem zdej ugtovoila, da je ful stvari še ...

Superficial, Shine Junkie, Fashionista Spritz & Shine
Je katera probala kej od tega, bi rada mal primerjala, drugač bi pa kr Camera Ready spet vzela. huh.gif laugh.gif

• 0

Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha

#1584 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 08 September 2007 - 09:51 PM

Fashionista Spritz & Shine ni prvotno za lesk, ampak za zaščito pred likalnikom. Pomoje bi se ti splačalo vzet Superficial, je podoben kot Camera Ready, samo meni lepše diši in je tudi sestavinsko izboljšam. Na internetu o njem piše tole:

''Učinek Superficiala ni le površinski kot to napoveduje ime. Za vaše lase lahko naredi veliko več! Avokadovo olje poveča sijaj las in jih izdatno navlaži, olje žitnih kalčkov jim poveča moč in jih zmehča, medtem ko olje jojobe naredi okoli njih zaščitno plast, s čimer zaklene vlago v lase. Poleg tega to izredno domiselno razpršilo z vonjem po jagodni limonadi celo skrajša čas sušenja.''
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1585 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15194 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 09 September 2007 - 08:54 AM

Mene pa zanima sestavinska primerjava dveh šamponov; kenue-jevega ultra mild in loreal elselve

WATER, SODIUM LAURETH SULFATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, SODIUM CHLORIDE, C12-14 PARETH-2, GLYCERYL OLEATE, COCO-GLUCOSIDE, PARFUM, PHENOXYETHANOL, POLYQUATERNIUM-7, SODIUM HYDROXIDE, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, METHYLDIBROMO GLUTARONITRILE, PEG-35 CASTOR OIL, AESCULUS HIPPOCASTANUM/HORSE CHESTNUT EXTRACT blink.gif, ALCOHOL, POLYSORBATE 20, TOCOPHEROL, CALCIUM PANTOTHENATE, INOSITOL, LINALEIC ACID, BIOTIN

VS.

aqua, sodium laureth sulfate, dimethicone, disodium cocamphodiacetate, sodium chloride, cetyl alcohol, hydroxystearyl cetyl ether, guar hydroxypropyl trimonium chloride, cocamide mipa, sodium methylparaben, dmdm hydantoin, sodium cocoate, phenoxyethanol, safflower glucoside, ppg-5-ceteth-20, ethylparaben, limonene, linalool, benzyl salicylate, propylene glycol, 2-oleamid-1,3-octadecanediol, propylparaben, isobutylparaben, carbomer, citronellol, butylphenyl methylpropional, methylparaben, butylparaben, methyl cocoate, hexyl cinnamal, parfum.

Lorealov mi naredi ful lepe laske, dost shiny, če ga ne sperem v treh sekundah dol, ga ga mal pustim na laseh (ne več kot minutko). Kenuejev me pa mika, ker takisto pravite, da naredi lepe sijoče laske. Ker imam dost uporabe balzamov, mask, bleh. Poližejo mi čupo, preveč nafojtrajo. Pa jih doziram v mejah (bi prišel v upoštev kak naraven balzam, nemasten, vlažilen in s proteini?).
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#1586 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 09 September 2007 - 04:04 PM

Če bi rada uporabljala samo šampon in prenehala z uporabo balzamov, potem naredi lasem uslugo in kupi tale šampon:

http://www2.lepa-si....?showtopic=8248

Garantiram dolgotrajno zadovoljstvo lasišča in las zaradi nežnih, prečudovito fantastičnih in regenerativnih sestavin, ki upravičeno umeščajo tale šampon med tiste resnično najboljše. Las niti malo ne obteži, jih pa vseeno enkratno navlaži, podari zelo lep lesk in svilnato gladkost. Lasje so po njem razčesljivi kot, da bi že uporabila balzam. Ultra Mild in Elseve se z njim ne moreta primerjat. Aja, pa prve sestavine so mi dosti bolj všeč, kot druge.

• 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1587 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 09 September 2007 - 06:05 PM

Kje pa prodajajo Lavera Šampon Mleko Vrtnic?
  • 0

#1588 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 09 September 2007 - 06:09 PM

Mislim, da v Sanolaborju, nisem pa sigurna.
  • 0

#1589 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 09 September 2007 - 06:21 PM

Tudi na internetu se da naročit, na tej strani:

http://www.tm-shop.s...Samponi_novo/-/

Poštnina je ne glede na težo 2,5€, razen če kupiš nad 45€ je zastonj.

V Celju prodajajo te šampone tudi v trgovinah Biotop in Biotopic. Aja pa v Ljubljani se dajo kupit v bio-trgovini Kalček v BTC City-ju.
  • 0

#1590 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15194 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 09 September 2007 - 06:33 PM

Dilemčič, mučoz grasiaz. kiss.gif
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#1591 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 09 September 2007 - 06:35 PM

Thx Dilema cool.gif .
  • 0

#1592 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32364 posts

Posted 10 September 2007 - 06:08 PM

QUOTE(Adriane @ 8. 9. 2007 - 20:18) View Post

aha. Pol pa gre na težo.
Ko sem jaz naročala sem mela mini paketek Curls rock (šampon, balzam, amplifier)

Ola, a se splača tole naročt glede na minijevstvo?
Mene sicer mika take balzam za kodre - firbec pač, pa ne vem, al bi tole vzela ali drugi komplet s šamponom O&H, ki mi bo sicer ostal viška, ker enega že ma doma pa še tega ne uporabljam redno, da ne govorim o balzamu...
Cena je pa tam tam, ni kake razlike...
  • 0

#1593 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86050 posts

Posted 10 September 2007 - 10:08 PM

Ne dobiš balzama za kodre, ampak kremo in peno v spreju, oboje za oblikovanje.
  • 0

― V. Van Gogh

#1594 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 10 September 2007 - 10:10 PM

Ta krema je poden ker čisto zlepi lase. Meni se je posledično na terenu začelo blato limat na lase, kar se nikakor ni dalo sprat ven down.gif .
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#1595 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86050 posts

Posted 10 September 2007 - 10:13 PM

Misliš Curl Amplifier? ermm.gif
  • 0

― V. Van Gogh

#1596 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 10 September 2007 - 10:15 PM

Ja.

Kupila sem ga, da bi malce dlje zdržali kodri ki jih delam z likalnikom, pa se lasje že ful težje razčešejo. Na terenu sem jih pa imela stisnjene v kito.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#1597 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86050 posts

Posted 10 September 2007 - 10:23 PM

cry.gif

Nisem še probala, mi pa tudi nihče še ni te lepljivosti omenil. Sem slišala same pohvale. ermm.gif
  • 0

― V. Van Gogh

#1598 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 10 September 2007 - 10:24 PM

Jaz se spomnim, da je Sončika nekje pisala, da ji ni fajn ker lepi. Verjetno je pa drugače pri kakih naravno dost skodranih.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#1599 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32364 posts

Posted 10 September 2007 - 10:25 PM

Sam ti pol nimaš kodrov že po naravi?
jst jih mam - no, se hočejo delat, ker so bolj kratki trenutno - in bi tole imela, da bi jih mal poudarla, ker niso tako bolj posamezni kodri skupaj vzeti, bolj je vse valovito...
  • 0

#1600 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 10 September 2007 - 10:26 PM

Ne, kodrov ne, imam pa na morju bolj valovite lase, doma (sploh če nucam fen) pa ne (odvisno tudi od dolžine, krajši ko so, bolj so valoviti).
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users