TIGI
Posted 08 September 2007 - 07:06 PM

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 08 September 2007 - 09:39 PM
Superficial, Shine Junkie, Fashionista Spritz & Shine
Je katera probala kej od tega, bi rada mal primerjala, drugač bi pa kr Camera Ready spet vzela.

Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha
Posted 08 September 2007 - 09:51 PM
''Učinek Superficiala ni le površinski kot to napoveduje ime. Za vaše lase lahko naredi veliko več! Avokadovo olje poveča sijaj las in jih izdatno navlaži, olje žitnih kalčkov jim poveča moč in jih zmehča, medtem ko olje jojobe naredi okoli njih zaščitno plast, s čimer zaklene vlago v lase. Poleg tega to izredno domiselno razpršilo z vonjem po jagodni limonadi celo skrajša čas sušenja.''
Posted 09 September 2007 - 08:54 AM
WATER, SODIUM LAURETH SULFATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, SODIUM CHLORIDE, C12-14 PARETH-2, GLYCERYL OLEATE, COCO-GLUCOSIDE, PARFUM, PHENOXYETHANOL, POLYQUATERNIUM-7, SODIUM HYDROXIDE, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, METHYLDIBROMO GLUTARONITRILE, PEG-35 CASTOR OIL, AESCULUS HIPPOCASTANUM/HORSE CHESTNUT EXTRACT blink.gif, ALCOHOL, POLYSORBATE 20, TOCOPHEROL, CALCIUM PANTOTHENATE, INOSITOL, LINALEIC ACID, BIOTIN
aqua, sodium laureth sulfate, dimethicone, disodium cocamphodiacetate, sodium chloride, cetyl alcohol, hydroxystearyl cetyl ether, guar hydroxypropyl trimonium chloride, cocamide mipa, sodium methylparaben, dmdm hydantoin, sodium cocoate, phenoxyethanol, safflower glucoside, ppg-5-ceteth-20, ethylparaben, limonene, linalool, benzyl salicylate, propylene glycol, 2-oleamid-1,3-octadecanediol, propylparaben, isobutylparaben, carbomer, citronellol, butylphenyl methylpropional, methylparaben, butylparaben, methyl cocoate, hexyl cinnamal, parfum.
Lorealov mi naredi ful lepe laske, dost shiny, če ga ne sperem v treh sekundah dol, ga ga mal pustim na laseh (ne več kot minutko). Kenuejev me pa mika, ker takisto pravite, da naredi lepe sijoče laske. Ker imam dost uporabe balzamov, mask, bleh. Poližejo mi čupo, preveč nafojtrajo. Pa jih doziram v mejah (bi prišel v upoštev kak naraven balzam, nemasten, vlažilen in s proteini?).
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 09 September 2007 - 04:04 PM
http://www2.lepa-si....?showtopic=8248
Garantiram dolgotrajno zadovoljstvo lasišča in las zaradi nežnih, prečudovito fantastičnih in regenerativnih sestavin, ki upravičeno umeščajo tale šampon med tiste resnično najboljše. Las niti malo ne obteži, jih pa vseeno enkratno navlaži, podari zelo lep lesk in svilnato gladkost. Lasje so po njem razčesljivi kot, da bi že uporabila balzam. Ultra Mild in Elseve se z njim ne moreta primerjat. Aja, pa prve sestavine so mi dosti bolj všeč, kot druge.
Posted 09 September 2007 - 06:05 PM
Posted 09 September 2007 - 06:09 PM
Posted 09 September 2007 - 06:21 PM
http://www.tm-shop.s...Samponi_novo/-/
Poštnina je ne glede na težo 2,5€, razen če kupiš nad 45€ je zastonj.
V Celju prodajajo te šampone tudi v trgovinah Biotop in Biotopic. Aja pa v Ljubljani se dajo kupit v bio-trgovini Kalček v BTC City-ju.
Posted 09 September 2007 - 06:33 PM

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 09 September 2007 - 06:35 PM

Posted 10 September 2007 - 06:08 PM
aha. Pol pa gre na težo.
Ko sem jaz naročala sem mela mini paketek Curls rock (šampon, balzam, amplifier)
Ola, a se splača tole naročt glede na minijevstvo?
Mene sicer mika take balzam za kodre - firbec pač, pa ne vem, al bi tole vzela ali drugi komplet s šamponom O&H, ki mi bo sicer ostal viška, ker enega že ma doma pa še tega ne uporabljam redno, da ne govorim o balzamu...
Cena je pa tam tam, ni kake razlike...
Posted 10 September 2007 - 10:08 PM
― V. Van Gogh
Posted 10 September 2007 - 10:10 PM

como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 10 September 2007 - 10:13 PM

― V. Van Gogh
Posted 10 September 2007 - 10:15 PM
Kupila sem ga, da bi malce dlje zdržali kodri ki jih delam z likalnikom, pa se lasje že ful težje razčešejo. Na terenu sem jih pa imela stisnjene v kito.
vuelvo a vos,
Posted 10 September 2007 - 10:23 PM

Nisem še probala, mi pa tudi nihče še ni te lepljivosti omenil. Sem slišala same pohvale.

― V. Van Gogh
Posted 10 September 2007 - 10:24 PM
vuelvo a vos,
Posted 10 September 2007 - 10:25 PM
jst jih mam - no, se hočejo delat, ker so bolj kratki trenutno - in bi tole imela, da bi jih mal poudarla, ker niso tako bolj posamezni kodri skupaj vzeti, bolj je vse valovito...
Posted 10 September 2007 - 10:26 PM
vuelvo a vos,
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users