Jump to content

Photo

Pudri

• Please log in to reply
3354 replies to this topic

• Guests

Posted 04 January 2008 - 10:05 AM

Se pravi, najprej jo zmočim, potem dam nanjo puder in TAPKAM, če sem prav razumela. Ne vlečem z njo po obrazu, ampak tapkam. Katere gobice mi pa priporočate? Je ok, če kupim kar tiste navadne v DM-u npr.?
S čopičem bom tudi poskusila, samo ne vem, kje naj ga kupim. Ker bi kupila enega cenejšega, toliko da pač poskusim, kako se pri meni obnese.
Ma, neverjetno je to, da v celem Zasavju ne dobiš čopičev za MU. Kot da sploh še niso slišali za njih. Ko vprašam v drogerijah, ali jih imajo, mi na dan privlečejo aplikatorje. To so za njih čopiči. Užas. rolleyes.gif

Eli, tudi meni je bolj všeč od Mullerja noname čopič, kot pa od TBS za nanašanje senčke. Po moje ne delaš nič narobe. Enim pač bolj odgovarjajo mehki čopiči. Meni se tudi od TBS zdi trd, kot nalašč za nanašanje kremnih senčk, ali pa baze. Tko liči mi na čopič za korektor.
Se pravi, ima TBS čopič za tekoči puder. Mogoče pa kar tega vzamem.
  • 0

#1582 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 04 January 2008 - 10:07 AM

Jaz pa si z gobico sploh ne znam nanašat pudra. cry.gif Vem, da je že bilo 1x povedano, vendar a mi lahko še enkrat prilepite sliko čopiča za tekoči puder ? Da nebom jaz falila pri nakupu oops.gif

Eno težavo še imam. Iščem nov puder, do zdaj sem uporabljala Revlonov Colorstay ampak mi je trenutno preveč prekriven, ker nimam več toliko mozoljev (več imam ogrcev). Cena naj bo nekje do 4o€ (ciljam na Chanel, Dior, Lancome). Moje zahteve: - ne sme biti komedogen
- srednja prekrivnost
- DOBRO MATIRANJE
- ne sme delovati ''maskasto'' ampak naravno
- svetli odtenki (pozimi so mi vsi pretemni ponavadi rolleyes.gif )

Moja koža je po licih suha, po T predelu pa mastna z malo nepravilnostmi.
  • 0

#1583 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 04 January 2008 - 10:09 AM

Lala, od Lancome je baje en dober-Teint idole ultra. Je, Jenna tudi oceno napisala, samo je kar drag. Za ostalo pa ne vem. smile.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

• Guests

Posted 04 January 2008 - 10:10 AM

Eli, a ti imaš od TBS čopič za tekoči puder?

• 0

#1585 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 04 January 2008 - 10:11 AM

QUOTE(ciara @ 4. 1. 2008 - 10:05) View Post

Se pravi, najprej jo zmočim, potem dam nanjo puder in TAPKAM, če sem prav razumela. Ne vlečem z njo po obrazu, ampak tapkam. Katere gobice mi pa priporočate? Je ok, če kupim kar tiste navadne v DM-u npr.?

Ko daš gor puder jo še premučkaj, tak, da se puder razporedi po površini gobice.

Za tekoči puder nimam čopiča, sem bla razočarana nad TBS-jevimi, pa jih ne upam več jemat...bom mogoče kdaj vzela MAC-ovega, če se dokopljem do njega
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

• Guests

Posted 04 January 2008 - 10:16 AM

Sam, po moje mora bit pa TBS čopič za tekoči puder kar dober. Ker že ta za senčko je tak, da se lepo z njim nanašajo kremne stvari.
Jaz bi tud MAC vzela, sam, ker pač ne vem, kako se bo čopič obnesel, bom najprej probala TBS.
A ArtDeco ima tak čopič? Če bo katera v Mullerja hodila, naj prosim pogleda no. Pa ceno, seveda. smile.gif

Bom danes nabavla te gobice, pa sporočim, kako se obnesejo pri meni.
  • 0

#1587 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4152 posts

Posted 04 January 2008 - 10:21 AM

Zakaj pa močite gobice preden nanesete puder? Jaz si samo s suho gobico nanašam hmm.gif
  • 0

#1588 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 04 January 2008 - 10:23 AM

Baje se tak porabi manj pudra, ker če jo predhodno zmočiš, potem ni tako vpivna.
  • 0
Once you go Mac, you never go back
IPB Image

#1589 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 04 January 2008 - 10:24 AM

Nevem, tak je pisalo v navodilih biggrin.gif JAz si skorajda ne predstavljam, da bi ga na suho nanesla, ker bi ga najbrž gobica popila...nevem, lahko da se jaz motim?
  • 0

#1590 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 04 January 2008 - 10:27 AM

Jaz imam tudi gobico za nanos pudra (TBS) pa jo uporabljam kakor kdaj no, po pravici povedano mi je še vedno bolj komot in na izi kar z rokami nanašat. Potem magari samo za finiš uporabim gobico, za lepše prehode zabrisat itd.

Lala, tak je čopič za tekoč puder:
IPB ImageIPB Image

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1591 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 04 January 2008 - 10:30 AM

QUOTE(ciara @ 4. 1. 2008 - 10:05) View Post

Katere gobice mi pa priporočate? Je ok, če kupim kar tiste navadne v DM-u npr.?

Po moje lahko kupiš kar te, mislim, da ni neke hude razlike, jaz imam tudi neke navadne iz Mullerja.
  • 0

#1592 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4152 posts

Posted 04 January 2008 - 10:48 AM

Jaz zraven teh čip blazinic nisem dobla nobenih navodil laugh.gif. Bom poskusla tudi zmočit pa da vidimo efekt. Hvala!
  • 0

#1593 babsi

babsi

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 105 posts

Posted 04 January 2008 - 11:09 AM

Jaz sem absolutno za nanašanje pudra z čopičem, ki pa mora biti namenjen temu.
Dobri so od M.A.C.- eni so "ploščati", en je pa "okrogel" !
Je pa potrebno malo veščine za popolen nanos.
Gobic - pa ne uporabljam, ker so "leglo" bakterij !
Potem že raje nanašam "ročno". (stvar izbire)
  • 0

#1594 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 04 January 2008 - 12:06 PM

Gobice sem nekaj časa močila, pa ni potrebe. Zdi se mi, da je, če je gobica mokra, malo tanjši nanos.
Čopič imam pa velik, ploščat in sem bila razočarana nad njim - listasta sem. Imam pa MACov čopič, ki je stal okroglih 40€.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#1595 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 04 January 2008 - 12:09 PM

Sonchika a imaš tistega ki sem nalepila zgoraj?
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

• Guests

Posted 04 January 2008 - 03:01 PM

Sonchika, če ga boš kdaj prodajala, se priporočam wink.gif

Evo, sem kupila gobice, čisto navadne iz DM, pa se mi zdi kar OK nanašanje z njimi. Sicer sem imela občutek, da sploh nisem nanesla nič pudra...ne vem, ali ga je gobica toliko popila, ali pa se je tako lepo razporedil. Za videt je bila polt lepa. Bom probala še malo več pudra gor nanest.

• 0

#1597 babsi

babsi

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 105 posts

Posted 04 January 2008 - 06:22 PM

QUOTE(sonchika @ 4. 1. 2008 - 12:06) View Post

Gobice sem nekaj časa močila, pa ni potrebe. Zdi se mi, da je, če je gobica mokra, malo tanjši nanos.
Čopič imam pa velik, ploščat in sem bila razočarana nad njim - listasta sem. Imam pa MACov čopič, ki je stal okroglih 40€.

Kako lisasta ? hmm.gif
  • 0

#1598 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 04 January 2008 - 07:33 PM

Lisasta. Ne morem enakomerno nanesti pudra s čopičem. Jaz si puder ulijem direkt na čopič (morda je tu napaka), potem z njim natapkam na obraz - pač napackam na par točk na obrazu. Potem pa mažem. In nikoli ne morem tako razmazati, da ne bi bila lisasta. Poleg tega pa čopič pušča za sabo lise od dlakic in se jih ne morem rešiti.
Itak bom še sprobavala, morda sem samo nerodna, pa ne gre.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#1599 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 04 January 2008 - 07:51 PM

Kaj pa če bi puder vlila na zgornji del dlani pa pol tja notri čopič ''pomakala'' ? Mogoče bi bilo boljše, ker nebi toliko pudra gor ostalo.
  • 0

#1600 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 04 January 2008 - 09:21 PM

Hja, nasploh se mi zdi večja packarija kot z gobico. Bom probala še tako.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users