Sladoledi
Posted 07 March 2018 - 02:11 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 07 March 2018 - 02:18 PM
Za tako ceno ga jaz niti probala ne bi, iz principa.
Se strinjam!
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 13 April 2018 - 03:49 PM
Že dolgo nisem jedla tako dobrega sladoleda kot je pistacija v Cacau. Pa mi drugače ni med najljubšimi okusi, ta je pa res vrhunski. Mislim, da ga je enkrat Špela priporočila.
Hvalijo tudi peanut butter, ampak me ni prepričal, veliko presladek je. Od lani grem raje tja kot v VIGÒ, čeprav imajo tam boljši mango, ki je moj najljubši med sadnimi.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 23 April 2018 - 08:19 AM
Meni ni bila pistacija nič posebnega, za to ceno pa sploh ne. Vsi ostali saloledi pa veliko presladki. Žal je upadla tudi kvaliteta v Vigotu, ostale me je minilo sprobati. V petek sem namreč probala še v Dulcisu v btc-ju in je na meji, da ga vržeš stran. Bo treba v Italijo, da se vzpostavi spet standard dobrega sladoleda pa seveda zagnati domačo proizvodnjo.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 23 April 2018 - 08:36 AM
V Zvezdi imam se najraje. Pa Dobnik je bil enkrat dober, ampak majhen in malo okusov je na izbiro. Ni sladoleda pri nas.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 23 April 2018 - 08:47 AM
― V. Van Gogh
Posted 23 April 2018 - 08:52 AM
Pistacija kot pistacija (pa sva oba fana pistacije), nobene posebne paste. Lahko, da jim kvaliteta niha, kar ni ok.
Podgana, vzela sva še indijski orešček, ma bup no, mlečni sladoled s koščki oreščkov. To znam tudi jaz
Posted 23 April 2018 - 08:55 AM
Jaz tudi pohvalim pistacijo iz Cacaota. Je takšna kot jo opisuje Jina. Je pa res, da sem jo jedla xx let nazaj, ne vem kako je zdaj.
Posted 23 April 2018 - 10:46 AM
Meni je najboljši še v vedno v Fetichu. So pa cene sladoleda povsod po LJ, kot bi notri še zlato mešali.
Posted 23 April 2018 - 10:46 AM
Koliko pa stane kepica?
Posted 23 April 2018 - 11:09 AM
Med 1,5 in 2,5 €.
― V. Van Gogh
Posted 23 April 2018 - 11:26 AM
OMG.
Pol se pa jst razburjam, ker so v naši slaščičarni podražili kepico za 10 centov in je letos 1,20 €
Posted 23 April 2018 - 12:14 PM
Cene v ljubljanskih lokalih so itak neprimerljive z drugimi mesti.
― V. Van Gogh
Posted 23 April 2018 - 12:23 PM
Pri nas je 1,6e.
Posted 23 April 2018 - 12:26 PM
Ana, kje? V Ilichu, če tam ješ? Drugje nikjer ni toliko.
Posted 23 April 2018 - 01:02 PM
Ja, tam sem mislila.
Drugje pa ne jem...
Posted 23 April 2018 - 01:27 PM
Ampak če vzameš v kornet za zraven, je pa 1.30, ne?
Posted 23 April 2018 - 01:43 PM
Posted 23 April 2018 - 02:02 PM
Neee, ful večja razlika je, sem bila pred kratkim in se spomnim, da sem se zgražala.
Posted 23 April 2018 - 02:10 PM
Ok, možno!
Bom naslednjič prav pogledala.
Samo vem, da se vsako leto za 10c draži, pa jaz ponavadi jem kak poseben okus, ki je še dražji.
Zdaj imajo novega - veganski čokoladni z malino. Ful dober!
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users