Jump to content

Photo

Big Brother

• Please log in to reply
3009 replies to this topic

#1581 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15787 posts

Posted 04 April 2008 - 08:20 PM

Meni je Sandi odvraten, upam, da vn leti.
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

• Guests

Posted 04 April 2008 - 08:27 PM

Mene so tudi zelo pozitivno presenetili, ko so zavrnili, da se ponižajo s tistimi roza tangicami. In zdej Nina in komentatorji hočejo Sebastijana v nič dati totalno, ker je pokazal malo nevodljivosti od BB. Ma že s temi zmagami gospodarjev jih samo preizkušajo, kdaj bojo počli, potem pa še hočejo, da se prodajo za en tuš pa kosilo.

Milan pa ni upal povedat, da mu je kakšna moška ritka bolj všeč kot ženska, ane? Pa tak car je rolleyes.gif
  • 0

#1583 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15787 posts

Posted 04 April 2008 - 08:46 PM

Prav so nardil, men se je prav zamalo zdel, kaj so zahtevali od njih. Posirjem se jim čez rešetke. laugh.gif
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#1584 PiiKa*

PiiKa*

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 431 posts

Posted 04 April 2008 - 08:49 PM

me je zdejle kar presenetilo da je šla damjana ven. zdej bo kr mal dolgočasn, sam mi je pa sandi tut vrdu. je šlo pa zlo na tesno biggrin.gif
  • 0

• Guests

Posted 04 April 2008 - 08:49 PM

Enako!!! Je pa malo nepošteno, da je Damjana izpadla. Se je veliko bolj trudila, za moje pojme.

Nini je pa kar usta zaprlo od "uporu" podložnikov. Nekaj časa sploh ni k sebi prošla heheheh. Me zanima, če sledi kazen. Na forumu se jih tudi večina strinja s podložniki.
  • 0

#1586 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15787 posts

Posted 04 April 2008 - 08:52 PM

Ma glupi so. In pol se ful čudijo kako so nesramni, da se niso oblekl in tam z ritjo otresal. Ma svinjarija, gabijo se mi, res. Ma sej kaj se čudim, ljudje so tak zmeraj bolj pokvarjeni in usrani.

Tina pa mi sploh ni smotana, prav simpatična je, med tema dvema starima prdcema, kot ju je že ena poimenovala.

Pa še to. Najbolj fajn bi blo, da podrejo in razbijejo tte rešetke, pa sesujejo un stanovanje pa nabijejo gospodarje. laugh.gif
  • 0

• Guests

Posted 04 April 2008 - 08:54 PM

Ta enako v moje prejšnjem komentarju je bil namenjen Dragici.

Tudi meni je Tina neprimerno bolj simpatična in objektivna od drugih dveh.
  • 0

#1588 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15787 posts

Posted 04 April 2008 - 08:56 PM

Mislim, prav jebejo jih, po moje bi se jim tak fajn zdel, da bi razsul rešetke. In potem bi se "čudl" komentatorji, kako so predrzni.

Damjana pa tok ko mi je bla zoprna, je prav OK baba, res nč zamerljiva, pa ful pozitivna.
  • 0

• Guests

Posted 04 April 2008 - 09:00 PM

Ja, prav čakajo, da poči. Medtem ko čakajo, bi jih pa v roza slončke oblačili, da se bo Gačanovič naslajal.
  • 0

#1590 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 04 April 2008 - 09:02 PM

QUOTE(Dragica @ 4. 4. 2008 - 21:56) View Post

Damjana pa tok ko mi je bla zoprna, je prav OK baba, res nč zamerljiva, pa ful pozitivna.

Enak občutek sem jaz dobila, zato bi raje videla, da Sandi gre ven, ker mi je primitiven. huh.gif

Pa stari ej kok je Gačanovič kul, ej, ko vse na sex obrne. Videt ga ne morem, pederasta metuzalemskega. rolleyes.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#1591 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15787 posts

Posted 04 April 2008 - 09:02 PM

Točno tako. Po moje si prav želijo, da enmu odtrga. Če že ne bojo sexal naj se vsaj stepejo.

Gačanovič pa fujprefuj. Jst ne vem, kterga tam poriva, da lahko tam svoj ogabn kljun otresa.
  • 0

#1592 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 04 April 2008 - 09:09 PM

QUOTE(Dragica @ 4. 4. 2008 - 22:02) View Post

Točno tako. Po moje si prav želijo, da enmu odtrga. Če že ne bojo sexal naj se vsaj stepejo.

Gačanovič pa fujprefuj. Jst ne vem, kterga tam poriva, da lahko tam svoj ogabn kljun otresa.

lol1.gif
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#1593 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15787 posts

Posted 04 April 2008 - 09:15 PM

Komu Gačanovič nastavlja ritko,
da mormo poslušat to njegovo gobcanje plitko?
Se mu že na kilometer vidi, da je peder,
da za fantiče uporablja svoj sveder. laugh.gif laugh.gif laugh.gif

A me lahko kdo toži????
  • 0

#1594 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 04 April 2008 - 09:16 PM

OMG, Dragica, ki jih ti pobiraš laugh.gif ? Jaz pa nisem vedla, da je on gej huh.gif oops.gif .
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#1595 koki

koki

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1975 posts

Posted 04 April 2008 - 09:16 PM

Kolikor spremljam, mi je Damjana bla ok, res taka pozitivna, energična. Un Sandi mi gre pa že od začetka na živce, tak primitivček je. Škoda no, za Damjano.
  • 0

#1596 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15787 posts

Posted 04 April 2008 - 09:17 PM

Ma dej, če pa on ni gej, grem pa kr u klošter.
  • 0

#1597 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 04 April 2008 - 09:24 PM

QUOTE(Dragica @ 4. 4. 2008 - 22:15) View Post

PRICELESS. worthy1.gif

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#1598 Piquet

Piquet

Proud Argish owner

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4435 posts

Posted 04 April 2008 - 09:28 PM

QUOTE(Dragica @ 4. 4. 2008 - 22:15) View Post

A me lahko kdo toži????

HAHAHAHAHAHAH! biggrin.gif
  • 0

#1599 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 04 April 2008 - 09:32 PM

Našla eno hudo sliko, in jo MORAM delit z vami, moram. twisted.gif

IPB Image
  • 0

• Guests

Posted 04 April 2008 - 09:38 PM

Ooooo, kak pičkiiii blush1.gif lol1.gif lol1.gif lol1.gif lol1.gif

Pesem pa super k tej sliki paše heheheh. Bravo Dragica!!!!
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users