Mango lassi pa masala chai majo tud!
Restavracije/lokali - dobre in slabe kritike
Posted 22 July 2012 - 09:41 PM
Mango lassi pa masala chai majo tud!
Posted 22 July 2012 - 09:58 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 23 July 2012 - 07:24 AM
Fantje so res zelo prijazni, jaz sem bila včeraj spet (že tretjič) in sem testirala nekaj novega, se ne bom spomnila imena, je pa
nek mešan riž z začimbami in zelenjavo, pa omaka je bila iz čičerike (nasploh jo veliko uporabljajo).
Fantu je pa najboljši Pakora sendvič.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 23 July 2012 - 12:17 PM
Posted 23 July 2012 - 12:20 PM
Ja, to moje včeraj je bilo brez kruha.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 23 July 2012 - 12:26 PM
Posted 23 July 2012 - 01:42 PM
Mogoče pa vseeno najdeš kaj zase, upam.
Edited by Kinky, 23 July 2012 - 03:01 PM.
Posted 24 July 2012 - 01:45 PM
Posted 25 July 2012 - 10:21 PM
Posted 25 July 2012 - 10:22 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 26 July 2012 - 06:40 AM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 01 August 2012 - 06:37 AM
Pred nekaj dnevi sem brala oceno Boštjana Napotnika v Mladini, ki je gostilni oz. okrepčevalnici podelil oceno odlično, navadel pa je tudi zelo nizko ceno jedače: http://www.mladina.s...naj-firma-dela/
Včeraj sva jo s fantom odšla sprobati. Nahaja se na Poljanski, malo naprej od Teološke fakultete, če greste iz smeri centra. Mogoče se spomnite, da je bil na isti lokaciji lokal Alamut. Prostor je majhen, ima ok. 6 miz, kuhinja ni fizično ločena in lahko vidite, da se vaše kosilo pripravlja sproti
Všeč mi je ambient, svetel, domač in zračen. Uporabljeno je second hand pohištvo in materiali po principi Do it yourself.
Cene so zares ugodne. Celotno kosilo vas pride 7, 30 evra(juha, glavna jed, solata in sladica), morsko je evro dražje. Vsak dan nudijo eno juho, sladico in 4 glavne jedi(morsko, mesno, solto in brezmesno).Le glavna jed stane 5 oz. morsko 6 evrov. Odprti so od jutra do 6 popoldne.
Hrana je bila odlična. Jedla sem njoke z jurčki. Njoki so domači in odlični! Fant je jedel tuno s caponato(zelenjava). Dobil ej 3 kose tune in veliko zelenjave, ravno tako super.
Ostalega nisva jedla, ampak ne dvomim v Napotnikovo oceno.
Doma em si prebrala še več o gostilni. Pozdravljam idejo, da dajo možnost zaposlitve mladim, ki so težje zaposljivi( več o tem: http://trajekt.org/2...-gostilne-dela/ ), nekako po vzoru Jamiejeve Fifteen.
Za kosili z jabolčnim sokom sva dala 12 evrov.
Nudijo tudi domače mufine, tudi kava je cenejša kot drugod po centru.
Podeljujem oceno 5
Nedvomno se vrnem, tudi zato da spodbudim tovrstno početje!
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 05 August 2012 - 07:17 PM
Danes sem prvič jedla tam. Ambient je nekaj srednjega, kot da so ostali v poznih 90ih in od takrat nič več obnavljali.
Ampak me ni motilo. Hrana je bila odlična: jaz sem jedla gratiniran krompir z jurčki (ODLIČNO - slika desno), fant pa gratinirane kalamare (slika levo).
Za to, čokoladni mousse in 3 Unione = 30 evrov.
Postrežba: hitra in prijazna.
Priporočam.
Posted 07 August 2012 - 11:45 AM
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 07 August 2012 - 11:47 AM
Posted 07 August 2012 - 11:50 AM
in mi je ob tvoji sliki kar malo žal, da sem vzela pico.
Posted 12 August 2012 - 03:52 PM

Kok ne maram fotkat hrane v restavracijah.
Probala sem še eno pico, je bila s polnozrnatim testom. Dobra. Za doplačilo lahko dobiš namesto navadnega sira mocarelo, PZ testo je pa brez doplačila.
Minusi: Hrano so prinesli pred priborom, zato smo na pribor nekaj časa čakali. Vmes sem natakarja 2x prosila še za kozarec vode (prej sem pila sok, tako da nisem žulila vode celo kosilo
Posted 12 August 2012 - 06:19 PM
Posted 12 August 2012 - 06:21 PM
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 12 August 2012 - 06:29 PM
V Piazzi sva bila pa zadnjič na pici, meni je bila precej dobra, malenkost pretanko testo sicer (imam rada tanko testo, ampak če je preveč tanko, pride čisto presušeno). So pa iste kot v Tunelu (itak je isti lastnik in je meni identičen).
1 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 1 anonymous users