Jump to content

Photo

L'occitane

• Please log in to reply
1766 replies to this topic

#1581 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27652 posts

Posted 22 April 2010 - 11:31 AM

QUOTE(Plain Jane @ 21. 4. 2010 - 20:15) View Post

Men je tud Potonika fajn, mam testerje doma.

Si me spomnila, da jaz tudi; se nisem povohala. : )
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#1582 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85923 posts

Posted 22 April 2010 - 11:34 AM

^ laugh.gif

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1583 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27652 posts

Posted 22 April 2010 - 11:36 AM

oops.gif
  • 0

#1584 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85923 posts

Posted 22 April 2010 - 11:53 AM

Jaz sem jo zadnjič vohala, pa mi je kar všeč. Ne bi pa kupila nobene njihove toaletne, ker so tako neobstojne, da je groza. Pa ogromne flaške me odbijajo.

• 0

― V. Van Gogh

#1585 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27652 posts

Posted 22 April 2010 - 12:01 PM

Ej mene je dober mesec nazaj v trgovini naspricala z edt divja cesnja in jo se danes voham na jopi, ki sem jo imela takrat obleceno (jope potem nisem vec oblekla, samo prezracila in pospravila v omaro). Na kozi sem jo vohala do vecera, potem sem se stusirala. Vonj vsec, embalaze pa tudi meni niso spica. : )
  • 0

#1586 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85923 posts

Posted 22 April 2010 - 12:08 PM

Se mi zdi, da se na cunjah (in laseh) vonj dlje obdrži, kot na koži. Verjetno tudi vse edt niso enako obstojne. So mi pa vsi njihovi vonji taki ... preveč enoplastni, imam raje bolj kompleksne. Ko bi porabila petino, bi se sigurno naveličala.

Meni so fajn od The Body Shop-a toaletne, imam Vanilijo in Jasmin (tudi čisto "enostavna" vonja), in sta super za kombiniranje z drugimi parfumi (samo zadet moraš pravo kombinacijo laugh.gif ), pa v manjših flaškah so (30 ml), imajo pa tudi parfumska olja, ta pa so nenormalno obstojna.
Spet nakladam in ne delam pik. laugh.gif

• 0

― V. Van Gogh

#1587 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27652 posts

Posted 22 April 2010 - 12:16 PM

To je res ja, tudi meni se dozdeva, da bi se je znala hitro navelicati, zato je ne kupim, me je ze imelo, da bi jo, ampak sem si premislila. : )

Parfumska olja, interesting. So vejice namesto pik. : )
  • 0

#1588 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85923 posts

Posted 22 April 2010 - 12:20 PM

yes.gif klik

• 0

― V. Van Gogh

#1589 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27652 posts

Posted 22 April 2010 - 01:11 PM

Kul, hvala! Na jagodi narocas? Kar na blef, ne da bi prej povohala? : D
  • 0

#1590 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85923 posts

Posted 22 April 2010 - 01:13 PM

Ne, ko sem v Avstriji, pustim en kupček tam. -D

• 0

― V. Van Gogh

#1591 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27652 posts

Posted 22 April 2010 - 01:53 PM

Aaa, se mi je zdelo, da ne bi kar na blef. : )
  • 0

#1592 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 13 May 2010 - 07:35 PM

Jaz mam en gloss (iz embalaže živo pink, na ustnicah izpade preceeej nežneje), ne da se mi iti gledat,
kateri je odtenek, v glavnem, je zelo prijeten, povprečno obstojen (niti ne maram zelo obstojnih). Tudi,
ko bledi, bledi lepo in pusti nekaj barve. Diši, je lahek, fine teksture. Tudi embalaža mi je lepa.
Mama si je kupila šminko v skoraj istem odtenku, pravi, da je ok, lepo razmazljiva, skorajda že malo maslena,
nekoliko mehkejša kot večina ostalih šmink.
Embalaža šmink mi ni tak všeč, morda rahlo cheap izpade, a pomembna je vsebina.
Oboje tudi sestavinsko kvalitetno, negovalno.
To se odraža na ustnicah - jaz imam izkušnje, da mi gloss že po prvem nanosu izsuši ustnice, ta pa nič.
Od včeraj sem ga večkrat uporabila in čutim, da ustnice malo neguje. So lepo mehke celi čas.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1593 morettina

morettina

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3056 posts

Posted 14 May 2010 - 08:08 AM

aha, vem kateri odtenek misliš. jaz ga pa včeraj nisem vzela (sem vzela svetlejšega pink), ker sem mislila, da je premočen. kupila sem tudi šminko nek bolj peachy odtenek in lepotilno mleko iz te linije. ful mi diši pa še ful mi mehko, lepo kožo naredi. všeč so mi škatle in vrečke s temi rožami.
  • 0

#1594 Neyka

Neyka

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 232 posts

Posted 14 May 2010 - 01:25 PM

QUOTE(Limona @ 2. 5. 2009 - 10:12) View Post

Js sm zadnjič preizkusila ta nov edt- kaj tako brezveznega pa še ne, ful neizstopajoč vonj in men nima niti mal vonja po breskvah.

Hmm. Mogoče zato ker je osnovni vonj zgrajen dejansko na breskvinem cvetu in ne breskvinem sadežu tongue.gif

meni je Cherry Blossom zakon. Pa nova potonika, predvsem make-up izgleda super.
  • 0
Hey girls I lost myself! Anyone found me?
I have gone to look for myself... If I should return before I get back, Please keep me here.

#1595 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85923 posts

Posted 14 May 2010 - 01:31 PM

QUOTE(morettina @ 14. 5. 2010 - 9:08) View Post
lepotilno mleko iz te linije.

Kakšne konsistence pa je? Jaz sem ga samo vohala, me mika.

• 0

― V. Van Gogh

#1596 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 14 May 2010 - 01:45 PM

Jaz sem to novo linijo vohala, pa mi je brezvezna.
Beden cvetlični vonj.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#1597 morettina

morettina

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3056 posts

Posted 14 May 2010 - 07:26 PM

je srednje goste, svilnate konsistenca. meni naredi ful lepo kožo. ma ja ima tak ''naraven'' cvetlični vonj, nič posebnega, samo se nekako lepo zlije z mojo kožo in mi zato ful diši oz. jaz dišim biggrin.gif
  • 0

#1598 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29712 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 21 May 2011 - 05:53 PM

jao, js sm že pečena za junij, ko pride LE Slivov cvet. imela bi piling in EdT.
IPB Image IPB Image
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#1599 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 23 May 2011 - 07:47 PM

Zanimivo. Upam, da bo všečen vonj.

• 0

#1600 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 18 July 2011 - 01:07 PM

No, vonj ni všečen. To je vonj po ničemer! huh.gif

Edino všeč mi je mleko telo, pa še to ne dovolj, da bi ga kupila.
Je pa čist drugačen vonj, precej privlačen.

Oprezam za citronkino linijo ...

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users