Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#1581 Hsul

Hsul

Modern Love

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1647 posts

Posted 27 August 2007 - 11:16 AM

Eh, če si pazlji ni to nič takega. Jaz sem si marsikaj v uho porinil. Velikokrat se poškrabam od znotraj s ključem.
  • 0
Moj cheap-healthy-cooking blog

Evey Hammond: Who are you?
V: Who? Who is but the form following the function of what and what I am is a man in a mask.
Evey Hammond: Well I can see that.
V: Of course you can. I'm not questioning your powers of observation I'm merely remarking upon the paradox of asking a masked man who he is.

#1582 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 27 August 2007 - 11:18 AM

QUOTE(luciferka @ 26. 8. 2007 - 21:00) View Post

Namesto palčke za čiščenje ušes uporabljam kovinsko palčko. A sem sam js tok weird, al me bo kdo potolažu, da ma kake podobne "fetiše". No za enga osebka clo vem, da to tud počne:)

Js tud! biggrin.gif K sm bla mejhna sem mela hudo vnetje ušes in sm mogla it na operacijo. Takrat mi je zdravica specializirana za tovrstne bolezni ppriporočila, naj ne uporabljam vatiranih palčk, ker s tem sam maslo "zaštopaš" noter, ven ga pa spraviš zelo malo. Tako mi je priporočila lasne sponke (tiste navadne, črne, k majo zanko), ker s tistim največ dobiš ven in se tak izogneš vnetjem. Luciferka čist nič nisve čudne, ker mi je zdravnica to priporočila! biggrin.gif laugh.gif
  • 0

#1583 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16997 posts

Posted 27 August 2007 - 11:38 AM

Požrla veliki kos belega kruha, debelo namazan z nutelo. Sladkor mi je pado huh.gif
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#1584 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 27 August 2007 - 11:48 AM

Ena ženska mi gre ful na jetra. Ful.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#1585 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 27 August 2007 - 11:50 AM

QUOTE(Hevea @ 27. 8. 2007 - 12:48) View Post

Ena ženska mi gre ful na jetra. Ful.

biggrin.gif samo ena? meni jih gre več.
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#1586 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 27 August 2007 - 12:00 PM

Očitno mam še srečo biggrin.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#1587 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 27 August 2007 - 02:03 PM

Jooooj mojo najboljšo kolegico bi zadavla. Nekaj se pogovarjama in ona reče, da je njen fant danes pretekel 100km v 40 minutah. Jaz padem v smeh, da to sploh ni mogoče. Da najboljši maratonci ne pretečejo tega. Ampak ona je vztrajala, da je on ful hiter in da je to pretekel. Potem sem ji rekla, da je do Ljubljane 120km in, da ni mogoče. Ona je rekla, če se mi je zmešalo, da je do Ljubljane 500km. OMG, do Paga je 500km iz Maribora ne pa do Ljubljane. Živčni zlom sem skoraj dobila. Zdaj pa je užaljena, ker ji ne vrjamem. laugh.gif laugh.gif laugh.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#1588 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 27 August 2007 - 02:06 PM

Poscala se bom od smeha! laugh.gif Verjetno ji je povedal, da je pretekel 10km v 40ih minutah (pa še to je kar precej glede na čas), pa je narobe razumela. Ima pa res domišljijo =)
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#1589 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 27 August 2007 - 02:08 PM

lol1.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1590 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26107 posts

Posted 27 August 2007 - 02:09 PM

LOL smile.gif ne moreš da verjameš smile.gif
  • 0

#1591 Hsul

Hsul

Modern Love

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1647 posts

Posted 27 August 2007 - 02:13 PM

Jaz tudi crkujem. Tale tvoja kolegica ni glih mentalno nadarjena.

Sicer pa kot zanimivost, svetovni rekord na 10 km je 27 min 2 s, tekel pa g aje Haile Gebreselassie iz Etiopije.
  • 0

V: Who? Who is but the form following the function of what and what I am is a man in a mask.
V: Of course you can. I'm not questioning your powers of observation I'm merely remarking upon the paradox of asking a masked man who he is.

#1592 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26107 posts

Posted 27 August 2007 - 02:14 PM

Mogoče je pa 10km prelaufal v 40 minutah. To bi bilo pa še za verjet. Pa je ona eno nulo dodala, da bi fant večji frajer izpadel. biggrin.gif
  • 0

#1593 Hsul

Hsul

Modern Love

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1647 posts

Posted 27 August 2007 - 02:21 PM

On večji frajer, ona pa večja blondika biggrin.gif

• 0

#1594 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 27 August 2007 - 02:28 PM

slap.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#1595 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 27 August 2007 - 03:12 PM

Meni je bolj zanimivo to, da misli, da je od Mb do Lj 500 km.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1596 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 27 August 2007 - 03:29 PM

Ja, ta je še hujša slap.gif lol1.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#1597 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 27 August 2007 - 04:15 PM

Ok zdaj smo pa že nesramni. Jaz jo mam vseeno rada. smile.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#1598 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 27 August 2007 - 04:37 PM

Saj jo maš lahko, seveda.
Samo malo hecno se mi je zdelo, da človek pri teh letih pove tako tumarijo.
No ja, pa saj nihče od nas ni brez masla na glavi, hehe. Pa to še vseeno ne pomeni, da se ne smemo rugati iz takšnih tumastočih, hihi.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#1599 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 27 August 2007 - 04:53 PM

Z današnjim dnem sem na lastno odgovornpost zaključla dolgoletno jemanje enih zdravil. Tako, da so zdej edine tablete, katere jem KT. Ostalo pa upam, da ne bo kake pizdarije, bom mal reskirala, sam kaj pa nej, če so pa v vseh lekarnah te tablete nehali izdelovat, men se pa nekam na drug konc SLO ne da hodt, sam zarad tega. Pa itak sem mnenja, da jih sploh ne rabm!
  • 0

#1600 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 27 August 2007 - 05:09 PM

Jenna saj se razumemo ja. Ostalih njenih cvetk pa rajši ne bom omenjala. tongue.gif
  • 0
Viens, reste ici!

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users