Jump to content

Photo

NOROST DNEVA

• Please log in to reply
3653 replies to this topic

#1581 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15274 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 03 September 2009 - 09:15 PM

Dejte ga fotkat pa prlepte slikco sem! Me pa res zanima kak je! biggrin.gif Tista ki to nardi, lahko objavi svojo zgodbo podkrepljeno s slikovnim dokazom kar v to temo! w00t2.gif

Jaz sem predvcerajsnjim v trgovini pet minutk potiskala okrog vozicek, ki ni bil moj. IPB Image
Ko sem pogledala dol in videla, da so not ene cist tretje stvari, mi je kar zakuhalo, peljala sem ga nazaj, od koder se mi je zdelo, da sem zbrkljala, pogledam naokrogg, da me nihce ni gledal, pol se pa zasibam k svojmu in oddirjam stran iz tistega oddelka. whistling.gif
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#1582 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28092 posts

Posted 03 September 2009 - 09:28 PM

Cvetka jaz si ne bi upala fotkat. ninja.gif Nisem tak tip. biggrin.gif

LOL vozicek. laugh.gif
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#1583 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30000 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 06 September 2009 - 08:13 AM

bratu sem poslala mms s slikanim zvrhanim koritom usrane posode, ki jo je pustil za njim in napisla 'dobro jutro tudi tebi.'.(pospravila sem jo, zdaj pa teden dni miru in čistoče ..... ommmmmmm laugh.gif)
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#1584 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28092 posts

Posted 06 September 2009 - 10:35 AM

Špela lol1.gif Zakon! laugh.gif

Samo dvomim, da se ga bo kaj prijelo, eni so pac....taksni... :| Mojemu decu sem ravno zadnjic rekla, da on ne potrebuje omar, samo neskocne povrsine, kamor lahko v nalaga robo (hrani vse, se smeti, me cudi, da ne prinese domov v vrecki kamnov s ceste)... Ko mi dosadi (ne prenesem zatrpanih, našarjenih prostorov) in pospravim v omaro (smeti zabrisem proc) me sprasuje, kam sem mu spet skrila stvari. blink.gif
  • 0

#1585 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30000 posts

Posted 06 September 2009 - 10:38 AM

sej se ga ne bo prijelo (se mi je zdel pa dober začetek dneva), sam ne morš tko, no. ker njemu je to, da bi 5 minut prej vstal ravno tako, kot bi mene celo noč silili pit alkohol in mi ne bi pustili spat. laugh.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

#1586 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28092 posts

Posted 06 September 2009 - 10:39 AM

Dober zacetek dneva pa je, se strinjam! thumbup.gif
  • 0

#1587 freak

freak

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1552 posts

Posted 06 September 2009 - 03:52 PM

LOL Cvetka jaz se jočem od smeha. Ahahaha tamav me je samo gledal kaj mi je, sem mu pa pokazala, zdaj se pa skupaj smejeva, lol na kvadrat lol1.gif. Ful mi je smešen, ker si prav živo predstavljam kako je to moralo zgledat laugh.gif

Špela res si legenda
  • 0
''I have a great imaginary world, but sometimes I need things to happen for real.'' (A.M.)

#1588 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27606 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 06 September 2009 - 10:24 PM

Glede Orlanda - na koprski televiziji dela nek tip, ki mu je ful podoben. Pa tudi fejk Johnny Deppa imamo; sicer ga nisem vidla že nekaj mesecev, pa vendar, strašno dober dečko. Aja, pa moja profesorica matematike malo potegne na Keiro - lahko kar Pirate s Karibov posnamemo. laugh.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#1589 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28092 posts

Posted 07 September 2009 - 10:24 AM

Coco laugh.gif

Interested in "Keira"!

• 0

#1590 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27606 posts

Posted 07 September 2009 - 08:17 PM

She's a bitch.
  • 0
Pablo Picasso

#1591 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12166 posts

Posted 07 September 2009 - 08:19 PM

ohmy.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#1592 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27606 posts

Posted 07 September 2009 - 08:30 PM

Če res. S kakim veseljem mi zabije tisto kečino v redovalnico, juhej. ohmy.gif
  • 0
Pablo Picasso

#1593 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28092 posts

Posted 07 September 2009 - 10:36 PM

She's soft underneath. biggrin.gif
  • 0

#1594 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6802 posts

Posted 08 September 2009 - 08:45 PM

Danes sestra na CTG-ju: "Umirite si otroka, ker ne morem posnet normalnega ctg-ja"
laugh.gif

Pa kako lahko take histerične ženske delajo na takem mestu?!
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

• Guests

Posted 08 September 2009 - 09:19 PM

laugh.gif 'Če ne boš priden, gremo takoj domov!' al pa 'Go to your room!' al pa 'Če ne boš priden zvečer ne bom pudinga pojedla.'
  • 0

#1596 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30000 posts

Posted 08 September 2009 - 09:46 PM

mojim bistroumnostim ni videti konca .... poleg tega, da včeraj uletim do zobarja, ko sploh nisem imela termina (jaz valda sveto prepričana, da ga imam), danes pustim mleko na prižganem štedilniku in se jadrno odpravim v trgovino. še dobro, da me je še v pritličju bloka prešinilo, da se mi zdi, da nisem ugasnila štedilnika - rezultat je bilo samo skipelo mleko. sem pač popucala štedilnik in mal preluftala. sam res ..... spreminjam se v lastnega fotra. laugh.gif še najmanjša neumnost današnjega dne je ta, da se ravnokar bašem z maminim štrudlom in pijem kavo zraven. smile.gif
  • 0

#1597 monni

monni

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4072 posts
  • Interests:...zanimive stvari....

Posted 15 September 2009 - 09:00 PM

Danes je bil pa res polom glede denarnih zadev.S sošolke sva bili obe skoraj brez denarja v denarnici, js sem imela v denarnici malo več kot 1€ ona pa nekaj centov.Imele pa sva še eno uro do vlaka in se nisva imele kam dat, tako, da sva si rekle da greve na sok.Najprej js, da bom šla dvignit denar, grem na bankomat vtipkam kodo za katero sem mislila da je pač taprava in mi zavrne, probam še enkrat,ker sem mislila, da sem se pač samo zatipkala in mi spet zavrne in pač v tretje mi požre kartico laugh.gif ...
Potem pa da bo pa ona plačala s kartico greve tja, naročive, gre plačat in ji rečejo, da ne sperjemajo kartic,dvignit pa tut ni mogla.Tko da na koncu sve nastrgale tisto kar sve imele pa še sva bili dolžni 40 centov oops.gif .Na srečno ne dost, če bi pa kaj več naročile bi bile pa lahko v večji zadregi ampak na koncu se je in v smehu razrešlo.Samo js zdej nimam kartice. rolleyes.gif
  • 0
Kakršna sem pač sem. Tako sem narejena, to sem pač jaz. Kadar mi gre na smeh, smejem se na ves glas.
Ljubim tistega, ki me ljubi. Mar je to moja stvar, če res ni zmerom isti ta, ki me vzame za par.
Kakršna sem pač sem. Taka sem, to sem pač jaz.

Jacques Prévert ,Sem kakršna sem

#1598 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 15 September 2009 - 09:04 PM

Še jaz:

si dam pirsing ven iz nosa, ker sem si delala piling face, in ga dam na pralni stroj - grem v kuhinjo - pridem nazaj (brez očal), in vidim, da je neka kao 'smet' na pralnem (hint: je bil pirs), in ga s prstom tako frcnem dol. laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Nema pirsa.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#1599 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 15 September 2009 - 09:05 PM

daj si očala gor pa se plazi po tleh pa ga boš naajdla!
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#1600 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 15 September 2009 - 09:49 PM

Evo me: cool.gif .

Ma ne da se mi, se bojim, da me tip napade od odzadaj. laugh.gif

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users