GSM aparati
Posted 07 November 2018 - 02:46 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 07 November 2018 - 02:49 PM
Po moji laični oceni ima Apple vedno močnejšo konkurenco.
Se strinjam.
Posted 07 November 2018 - 08:01 PM
Posted 07 November 2018 - 08:29 PM
Drži, 0.99 : )Za hrambo do 50 GB podatkov mesečni strošek menda znaša 1 euro.
Se strinjam z vsem, kar so že predhodnice napisale o Applu vključno z zasoljenimi cenami. Jaz imam sedaj drugega iPhona, s tem da sem oba dobila za darilo, dvomim, da bi si ga sama kupila.
Posted 08 November 2018 - 08:15 AM
Js imam ogrizkov telefonin, ker imam tudi laptop te znamke, torej je smiselno imeti kompatibilne naprave. Res, niso poceni. Ko sem bil davno nazaj v ZDA je bil ogrizkov namizni komp najboljše, kar se je dalo dobiti in je bil verjetno tudi zato prestižna znamka, kajpak dražja od dugih. Zdaj Apple sestavljajo na Kitajskem in temu primerno je kvaliteta izdelkov slabša, k temu pa je treba prišteti še neznanske količine izdelkov, ker danes ima praktično vsakdo telefonin in računalnik. Clouda se je prvi domislil Apple, tako kot mnogih drugih reči, ki jih je povzela konkurenca. Njej navkljub bo Apple prestižen vsaj tako dolgo, dokler ne bo resno zaškripala kvaliteta manufakture.
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 08 November 2018 - 08:50 AM
Jaz ima pa trenutnega Xiaomi Mi A2 in sem izredno zadovoljna, sploh glede na ceno. Ima pa android one operacijski sistem (osnovni), ki je bistveno prijaznejši do uporabnika kot sam android, ker ti ne vsiljuje svojih programov in aplikacij, ki jih ne potrebuješ in ti zasedajo prostor. Plus garantirajo ti upgrade za daljše obdobje, medtem ko ti pri navadnih androidih ne, zato ti potem začne po nekaj časa štekat (no vsaj tako mi je bilo rečeno).
Jaz sem prej uporabljala Microsoftov telefon (bivša Nokia) in mi je bil njihov windows operacijski sistem zakon. Sam škoda, da potem niso razvijali tržne niše tudi pri mobitelih in je vse skupaj propadlo. No zdaj, ko sem iskala novega, pa mi je ta android one bil najbližji. K sreči sem potem našla še aplikacijo, kjer sem lahko koristila postavitev in ikone kot so v windowsih in imam zdaj vse isto porihtano tako na računalniku, kot na telefonu.
Posted 04 January 2019 - 08:43 AM
kje kupujete ovitke za telefon - poceni, gumijast
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 04 January 2019 - 09:26 AM
Posted 04 January 2019 - 10:11 AM
Posted 04 January 2019 - 11:08 AM
Posted 04 January 2019 - 12:23 PM
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 04 January 2019 - 12:27 PM
hvala! sem naročila na eBayu!
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 01 March 2019 - 08:30 AM
Jaz ima pa trenutnega Xiaomi Mi A2 in sem izredno zadovoljna, sploh glede na ceno.
Moz si je tega za ful poceni narocil na banggood (ce kupujete, so skoz kode za se ugodnejsi nakup kitajskih telefonov in gadgetov pa iz EU dobis). Vmes si je premislil in sem ga jaz dobila. Se dobro, ker je namesto v gold, prisel v rose gold barvi

Zaenkrat mi je super pa ful boljse fotografije dela kot moj Honor 8 (ki ima itak precej slabsi fotoaparat).
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 01 March 2019 - 08:53 AM

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 01 March 2019 - 10:09 AM

Brat je letos iskal nekaj podobnega za tak denar pa se mu je prodajalec samo smejal, ker menda od takrat ne dobiš več takega telefona iz višjega razreda za ceno srednjega.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 01 March 2019 - 10:23 AM
Posted 01 March 2019 - 10:30 AM
Moj LG G2 dela krompirjaste slike in dejansko skoraj vec ne slikam z njim, ce ni res nujno/prakticno potrebno (npr. za kak vozni red ali kaj podobnega), raje rantu recem, naj parkrat skljucne s svojim. Ga bom pa tako ali tako morala v bliznji prihodnosti zamenjat, ker veliko aplikacij ni vec kompatibilnih s sistemom (recimo za spletno bancnistvo pa uradna medicinsko podprta nizozemska aplikacija za cas nosecnosti tudi ne). Nisem pa se nic tipala po trgu, kaj bi zadovoljivega dobila za neprevisoko ceno, tako da se priporocam za kaksna priporocila (in odsvetovanja).
Posted 01 March 2019 - 10:45 AM
Ravno Mi A2. Phone freaki pravijo, da ima najboljše price-performance razmerje. Lahko zbiraš med 32, 64 ali 128GB hrambe. Tule so kode, trenutno stane 150 (64GB).
Ali Pocophone.
Posted 01 March 2019 - 10:52 AM
Kul, taki enostavni odgovori so mi najbolj fajn! Edino vidim, da bom morala poskusit SIM kartico obrezat v nano verzijo (ce ne bo slo skozi, bom menda morala menjat telefonsko stevilko, ker imam trenutno prepaid in mi je ne morejo duplicirat menda).
Posted 01 March 2019 - 11:03 AM
Tu obrezujejo tudi v kakšni poslovalnici se mi zdi.
Zdaj sem raziskala in je moj zagotovo gold, ker rose gold je res roza. Ima pa tak nesrečen zlat odtenek z neko hladnejši rozasto v sebi in ni najbolj možat
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users