Jump to content

Photo

Najgrše oblečeni estradniki ...

• Please log in to reply
1939 replies to this topic

#1581 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15771 posts

Posted 09 November 2007 - 10:06 PM

O đizs kok je kremirana. Pa že z une nadaljevanke Faith & Hope se spomnem, kok je bla vedn zažgana. Obup.
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#1582 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46099 posts

Posted 12 November 2007 - 12:29 PM

Kylie Minouge
IPB Image
če ne bi bilo toliko tila, bi morda še zgledalo hmm.gif ali pa tudi ne laugh.gif

Cate Blanchett
IPB Image
Zgleda kot da bi roza blaga zmanjkalo.

Paris Hilton
IPB Image
no comment

Patti LaBelle
IPB Image
Tortica

Ashley Simpson
IPB Image

Jessica Simpson
IPB Image
Zgleda, kot da bo eksplodirala.
  • 0

#1583 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 12 November 2007 - 01:23 PM

Jessica - js nimam besed. Dobesedno ko da se je do konca našopala s steroidi, Rambota bi lahko igrala. Blond rambota v pisani, frforavi oblekci. Izgleda, ko da ji bodo meča eksplodirala. Groteskno. Njena sestra pa mi tle ni slaba, obleka je čisto solidna in zdi se mi, da ji paše.

Pa Blanchettova je tudi strahotna, ko da ima oranžno vrečo za smeti oblečeno, čist brezoblično. Kdo jo je prisilil to oblečt?

Obleka od Paris mi je dejansko zanimiva, samo štumfi zraven so no-go.

Kylie me v tej obleki spominja na eno kosmato, pisano žuželko.

Patti pa tudi ne vem kaj hudiča je študirala. Izgleda kot blago za bombažni prt na kakem pikniku.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1584 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 12 November 2007 - 01:37 PM

QUOTE(DiLeMa @ 12. 11. 2007 - 13:23) View Post
Pa Blanchettova je tudi strahotna, ko da ima oranžno vrečo za smeti oblečeno, čist brezoblično. Kdo jo je prisilil to oblečt?

Noseča je. =)
In potem se je, kot J.Lo, oblačila v vreče, da bi prikrila - kaj pa misliš, če je selebriti noseča, je pa to huuuuuuge stvar in iz tega mora narediti ful pomp. Kristina je pred kratkim svetu, tik pred porodom skoraj, sporočila, da je noseča, hehe (no ja, se vsaj ni v vreče oblačila).
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1585 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46099 posts

Posted 12 November 2007 - 01:53 PM

Noseča al ne, v take brezoblične gmote se ni treba oblačit. Dandanes ko obstajajo take lepe nosečniške stvari. Sploh glede na to, da je to že tretji otrok za Cate, ne vem zakaj bi mogla to skrivat. Sicer pa 100 ljudi 100 čudi.

Nova porcija:
Mary-Kate Olsen alias Jeti alias Javšnikov kostum v obutem mačku
IPB Image

Nelly Furtado
IPB Image
njej je tudi blaga zmankalo, da bi si prekrila dekolte. hmm.gif

Lucy Lawless
IPB Image

Holly Hunter
IPB Image

Amber Tamblyn
IPB Image
  • 0

#1586 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 12 November 2007 - 02:00 PM

Meni je Nelly Furtado nikakva z blond lasmi. Temna ji veeeeliko bolj paše.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1587 piiiqiii

piiiqiii

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 397 posts

Posted 12 November 2007 - 02:20 PM

oojeej nelly sploh jo nism prepoznala cry.gif
men una ženska iz belo dolgo obleko iz enmi pikci na dalmatinca spominja oops.gif biggrin.gif

lp,sara
  • 0
IPB Image
Being just friends with you is hard,
but I couldnt imagine if I didnt have you in my life at all.

#1588 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 12 November 2007 - 02:24 PM

QUOTE(Kalypso @ 12. 11. 2007 - 13:53) View Post
Noseča al ne, v take brezoblične gmote se ni treba oblačit. Dandanes ko obstajajo take lepe nosečniške stvari. Sploh glede na to, da je to že tretji otrok za Cate, ne vem zakaj bi mogla to skrivat. Sicer pa 100 ljudi 100 čudi.

Se strinjam. Vzameš vrečo, izrežeš 4 lukne in že maš fensišmensi nosečniško obleko, zgleda. To je očitno trenutno moderno. Pa moraš čimbolj očitno skrivati, da ljudje ugibajo oz. o tebi pač govorijo.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#1589 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 12 November 2007 - 05:31 PM

Šele zdle sm opazla ramena od Nelly Furtado in se cepam ko en idiot. lol1.gif
  • 0

#1590 freak

freak

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1552 posts

Posted 12 November 2007 - 05:37 PM

Hahaha js sm tut šele zdj opazla laugh.gif laugh.gif laugh.gif
  • 0
''I have a great imaginary world, but sometimes I need things to happen for real.'' (A.M.)

#1591 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 17 November 2007 - 06:44 PM

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#1592 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46099 posts

Posted 20 November 2007 - 08:52 AM

Carrie Underwood
IPB Image

Amy Adams
IPB Image

Rihanna
IPB Image
  • 0

#1593 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 20 November 2007 - 01:44 PM

Rihanna mi je prov smešna! laugh.gif
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#1594 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4265 posts

Posted 21 November 2007 - 08:24 AM

Kaj pa je tako grdega na Carrie in Amy? Sta se primerno dogodku oblekle. Vsaj po mojem mnenju, če je šlo za premiero Enchanted filma, ki je v bistvu disney-eva pravljica.
Pa pri Heidi tud ne vidim kiksa glede na to da je šlo za VS revijo, kjer se poudarja sexy ženska in je mislim, da edina ki ji uspe tako obleko naredit nosljivo.
  • 0

#1595 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46099 posts

Posted 21 November 2007 - 01:16 PM

Meni sta Carrie in Amy kot tortici. Čeprav imaš po eni strani prav, če je šlo za premiero Entchanted, je še opravičljivo.
  • 0

#1596 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 24 November 2007 - 11:40 PM

men od heidi obleka pač ni všeč, zgleda mi cheap, vse se sveti, barve so mi grozne, uglavnem bruh.gif
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#1597 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 25 November 2007 - 12:21 AM

QUOTE(sahara @ 17. 11. 2007 - 18:44) View Post
IPB Image

Mljask! closedeyes.gif

Rita se ji je vidla... ;p

IPB Image

IPB Image

• 0

#1598 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86414 posts

Posted 25 November 2007 - 03:50 PM

Diskasting. huh.gif
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1599 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 25 November 2007 - 06:24 PM

Od Paris Hilton je meni obleka všeč, tudi čevlji lepo pašejo zraven...razen nogavice so zgrešene. Ne vem zakaj tudi Ashleyina obleka mi je všeč, njej paše.

Vse drugo je pa polom. Nelly je grozna odkar je blond! Poslabšalo se ji je zelo.
Heidi je res preveč bleščeča...Rihanna mi je pa totalno antipatična. Zato bi me verjetno vse kar bi si nadela nase motilo. biggrin.gif
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#1600 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 25 November 2007 - 10:20 PM

Meni tudi Heidi ni všeč. Ni mi estetsko, kako kaže rit. Ni mi všeč. Zgleda mi potlačena in nikakva. Saj lahko, da je super fina fajn in noben ji ne odreka dobre postave, a mi tak globok izrez, ne paše na njeno rit.

• 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users