LUSH
Posted 26 June 2008 - 06:20 PM
Posted 27 June 2008 - 11:55 AM
Posted 27 June 2008 - 12:06 PM
Posted 27 June 2008 - 12:11 PM
Posted 27 June 2008 - 12:18 PM

Sem že našla:
Staff of Life: kaolin, fullerjeva prst, smukec, rižev posip, klorofil, alge, sivkino olje
Love Lettuce: Kaolin , Honey (Mel) , Fullers Earth , Glycerine , Almond Oil (Prunus dulcis) , Ground Almond Shells (Prunus dulcis) , Ground Almonds (Prunus dulcis) , Lavender Oil (Lavandula hybrida) , Chlorophyllin , *Geraniol , *Limonene , *Linalool , Perfume
Se mi zdi Love Lettuce še za kanček boljša ane?
Posted 27 June 2008 - 12:22 PM
No, jaz sem imela SOL, pa zagotovo ni bilo noter nobenega česna.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 27 June 2008 - 01:02 PM
Posted 27 June 2008 - 01:04 PM
Posted 27 June 2008 - 01:10 PM

Posted 27 June 2008 - 01:17 PM

Posted 27 June 2008 - 07:56 PM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 27 June 2008 - 08:08 PM

Tole Staff of life si moram tud sama kupit.
Posted 27 June 2008 - 11:12 PM

Posted 28 June 2008 - 08:55 AM

Dobila sem še šampona Cynthia Sylvia Stout in Rehab. Prvi mi ima iz plastenke totalno čuden vonj, nagiba se bolj k ogabnemu, bomo videli kako je med umivanjem. Vonj drugega je pa takšen, ko bi vohala žajbljev čaj z medom, čist identično. Happy Hippy gel je krasna poletna osvežitev, vonj je resnično grenivkast s pridihom limete, zelo naraven in ultra osvežilen. Ja, pa kupila sem že tretjo pakungo The Olive Branch gela, totalno me je zasvojil, mislim da je moj najljubši of all times.
Trdi mili Alkmaar in Rock Star sta obe božanski. Prvo izgleda res kot kakšen kos mlečno belega sira, vonj je nežen, ampak naravnost b-o-ž-a-n-s-k-i. Težko ga opišem, je pa tak izrazito mlečen, kremen vonj, dojenčkasto nežen, ampak nikakor pudrasto osladen. Žal ga ne znam bolje opisat, boste morale povohat (in medtem stopit meter stran od Lusha, ker ga bodo drugače po vsej verjetnosti preglasile druge, močnejše vonjave). Rock Star pa je enkraten punčkast vonj, kot jagodno/vanilijevi bombončki, ampak spet ne umeten ali osladen.
Ok, pa še eno vprašanje - je katera imela Skin Sin losjon za telo? Je dovolj hranljiv za srednje zahtevno kožo po telesu? Ima res vonj po češnjah? A se ga sploh še dobi? Pogrešam namreč pri Lushu kakšen losjon oz. mleko za telo v plastenki, te kreme v lončkih so mi že malo tečne.
Posted 28 June 2008 - 12:11 PM
Meni te masažne ploščice ne palijo, slabše nahranijo kot kreme, po njih sem pa nekaj časa mastna kot odojek.
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 28 June 2008 - 01:13 PM
Tu maš nekaj ocen, vključno z mojo. Bolj razmišljam, bolj mi je bil tale vonj všeč, ker je res nekaj čist ekstra in ko bom mela priliko, si bom ga ponovno kupila. Predvsem je zeliščen, kasneje sili v ospredje češnja, pa vendar ni v splošnem vonj tak, da bi ga poimenovala kot češnjev. Za srednje zahtevno kožo torej bo dovolj (sploh zdaj... za mojo suho pozimi samostojno ni bil), mislim, da se ga še dobi.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 28 June 2008 - 02:13 PM
Jaz sem v večnem iskanju dobrega mleka/kreme/losjona/whatever že pač za telo. Imam zmerno suho kožo, ki ne potrebuje ogromno nege, nekaj pa vseeno rabim. Če se stuširam z dobrim oljem za prhanje in ga pustim učinkovat kakšno minutko, potem ne rabim nobene kreme. Če pa se tuširam z gelom, mi malo zateguje in moram nekaj čez namazat. Pašejo mi zelo vlažilne zadeve, tudi malo hranljive, a nikakor premastne. Super mi je bil od Aubrey Organics Collagen & Almond losjon, ampak znorim ob embalaži, ker je na pumpico (kar je sicer pohvalno) in ne spumpa vsega do konca ven, zihr ostane vsaj za dva prsta še notr. Pri kakih drugih pakungah lahko vsaj na pokrov obrneš in se v par urah vse lepo nateče, tle pa moram pol rezat to plastiko in ven praskat, s tem pa se mi ne da zajebavat. Pri Lushevi simpatiji za kožo mi gre pa na živce lonček na navoj, še sama ne vem točno zakaj ... enostavno imam raje klasične pakunge v obliki flašk. Res bi rada našla eno kvalitetno mleko/losjon za telo, ki ima zanimiv vonj, dobre sestavine, fajn embalažo in seveda ob enem nudi dobre rezultate.
Posted 28 June 2008 - 03:06 PM
DiLeMa Kneippov lotion mandljev cvet si poskusila? Meni je bozanski (super sestavine, odlicen ucinek na kozi - mehka, gladka, nahranjena - in cisto obicajna embalaza.).
Posted 28 June 2008 - 03:18 PM
Posted 28 June 2008 - 03:23 PM

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users