Jump to content

Photo

vprašanja (zanima me, ...)

• Please log in to reply
35984 replies to this topic

• Guests

Posted 27 August 2006 - 09:43 PM

Martina Cvetožer( upam da sem prav napisala) tak ji je prav ime. Prej včesih je pela pri Funky babes. :puker: :puker: :puker:
  • 0

#1582 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 27 August 2006 - 09:44 PM

QUOTE(hudichek)
Martina Cvetožer

Hohoho!
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

• Guests

Posted 27 August 2006 - 09:49 PM

Mislim, da se piše Cvetežar (pa saj ne vem, kaj je bolj hecno, če se poglobiš v sestavo priimka). biggrin.gif
  • 0

• Guests

Posted 27 August 2006 - 09:50 PM

Ok. Jaz mam en big big problem cry.gif cry.gif
Se opravičujem, če že kje kaka taka tema obstaja, ampak jaz bom zdaj kr tukaj vprašala, ker je res nujno.
Moja sestrična ima jutri RD in jaz sem to komaj zdaj ugotovila. Stara bo 13 let pa me zanima kaj bi blo primernega za njo.
Sem mislila, da bi ji kupla kak MU sam se tak nesme ličit tak, da je brezveze. Laka ji tud nemorem kupit, ker to ji vse mati porabi in zdaj nevemkaj naj.
Pliiiiiiiiiiiiiiiis help.

rolleyes.gif rolleyes.gif
  • 0

#1585 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27538 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 27 August 2006 - 09:51 PM

Mah, kake lepe pisane nogaviičke so vedno dobrodošle. wink.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#1586 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46109 posts

Posted 27 August 2006 - 09:52 PM

Kaka kjutiš majčka. biggrin.gif
  • 0

• Guests

Posted 27 August 2006 - 09:54 PM

Tnx obema. Bom jutri v mestu malo pogledala, če najdema kako vredu majčko biggrin.gif
  • 0

#1588 Chandra

Chandra

sunshine girl

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3400 posts

Posted 27 August 2006 - 10:01 PM

QUOTE(DiLeMa)
Amm ... men neki klikerji delajo ... a ni to neka domača pevka, ko je mela neko navezo z onim grdim mjuzišnom ... ka je že ... Frenk Nova, se mi zdi??

Neki takega ... ja ... al pa tudi ne. biggrin.gif Nism pa vedla, da je manekenka ... a-a.

ne, tisto je bila ena ženščina z imenom Clea(ko Kleopatra frizura)
  • 0
IPB Image

Namen življenja je življenje, prelivajoče se v vseh odtenkih... ( Elene Danel)

www.chandra.si

#1589 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 27 August 2006 - 10:03 PM

Chandra, prehitela si me za stotinko ... sem ravno hotela napisat, da sem zamešala s Cleo. wink.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1590 Chandra

Chandra

sunshine girl

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3400 posts

Posted 27 August 2006 - 10:05 PM

wink.gif
pa baj de vej, ta Clea bo zdaj spet neki poskušala pet, pa zdaj je blont in skraužlana, pa še umetne joške si je privoščila biggrin.gif
  • 0
IPB Image

Namen življenja je življenje, prelivajoče se v vseh odtenkih... ( Elene Danel)

www.chandra.si

#1591 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 27 August 2006 - 10:07 PM

QUOTE(Chandra)
wink.gif
pa baj de vej, ta Clea bo zdaj spet neki poskušala pet, pa zdaj je blont in skraužlana, pa še umetne joške si je privoščila biggrin.gif

Ja, sem zadnjič na oni Nova TV al Paprika al kaj je (vedno mešam) gledala eno oddajo, kjer je bila gostja in je neki razglabljala svoji novi karieri in o tem, da ima tako šibek glas ko govori, da rabi managerja, da se vse meni namesto nje, ker nje in njenega glasu ne jemljejo resno ... whatever. biggrin.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1592 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46109 posts

Posted 27 August 2006 - 10:10 PM

Kdo zaboga je Clea? Prvič slišim ermm.gif
  • 0

#1593 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 27 August 2006 - 10:11 PM

IPB Image

Letos se je na slovenskih odrih pojavila, mlada, temperamentna in nadarjena pevka z umetniškim imenom Clea. Nastopila je na festivalu FENS z lastno skladbo BLAZINE (biggrin.gif biggrin.gif), kjer je pokazala svoj talent za avtorstvo in petje. Je pevka z izrednim potencialom in velikim pevskim razponom, da o sproščenosti odrskega nastopanja ne govorimo, saj je tudi več let plesala jazz balet in trebušne plese. Rojena je v Bagdadu, kjer je več let živela z družino in se po sedmih letih preselila nazaj v Slovenijo. Tam se je navzela njihovega temperamenta in načina življenja, ki ga sedaj tudi izraža in poje v svojih skladbah in je zaradi tega velja ta edinstvena v Sloveniji. Po FENS-uje tudi začela sodelovanje z avtorjem in producentom Frenkom Novo, s katerim sta se odlično ujela v razvoju glasbe, ki jo poje Clea.

http://www.clea-on.net/

Malce napakic pri pisanju. biggrin.gif biggrin.gif
  • 0

#1594 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46109 posts

Posted 27 August 2006 - 10:14 PM

aha. Še ena, ki verjetno misli, da zna pet. rolleyes.gif
  • 0

#1595 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 27 August 2006 - 10:14 PM

Bojda. biggrin.gif

So čohjeni ašnpeherji ... nevrmajnd. =))
  • 0

#1596 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 28 August 2006 - 05:01 AM

Kaj sploh je kaj z misico in spremljevalkami? Nič jih ni videt (slišat na srečo tudi ne, nok nok), mater, me že skrbi, nekaj ni v redu (spustile joške npr twisted.gif ).

Ja tele Clee, Funky Tine in razne podobne cvilidrete imajo verjetno vse velike težave s samopodobo, je jasno, da v špeglu vidijo odsev nekoga popolnoma drugega.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#1597 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 28 August 2006 - 08:11 AM

Mene pa zanima, kje bi lahko dobila lanette sx? Potrebujem ga kot sestavino za izdelavo kreme za roke. :scratch:
  • 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

#1598 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27538 posts

Posted 28 August 2006 - 11:17 AM

QUOTE(crna)
Kaj sploh je kaj z misico in spremljevalkami? Nič jih ni videt (slišat na srečo tudi ne, nok nok), mater, me že skrbi, nekaj ni v redu (spustile joške npr twisted.gif ).

Ja tele Clee, Funky Tine in razne podobne cvilidrete imajo verjetno vse velike težave s samopodobo, je jasno, da v špeglu vidijo odsev nekoga popolnoma drugega.

Huh, sam res .. Aja, Iriska je bla v Evi zdej pred kratkim.

Haha, no lih tko za info, Žana je dubla vsega skupaj 2 točki, Tinka pa nobene biggrin.gif

• 0
Pablo Picasso

#1599 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27538 posts

Posted 28 August 2006 - 11:58 AM

Aja, pa zakaj moraš met več kot 55 kg da lahko daš kri ?
  • 0
Pablo Picasso

#1600 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 28 August 2006 - 12:14 PM

Take zateve imajo.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users