Jump to content

Photo

Ideje & svetovalnica za moderiranje naglavnega okrasja

• Please log in to reply
3763 replies to this topic

#1581 fire-fly

fire-fly

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 583 posts

Posted 22 November 2008 - 10:19 AM

can we see it, please biggrin.gif
  • 0
Why so serious?

#1582 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19367 posts

Posted 24 November 2008 - 09:58 AM

Ali katera mogoče ve, kolk procenten peroksid imajo razvijalci v blond barvah, ki jih kupiš v trgovini? Na mojem odtenku piše, da posvetli za 2 o 4 odtenke.
No jaz sem si kupla zdaj barvo Pallete delux silver blond in ker nisem vedla kolk procenten peroksid ima, sem zraven še posebej kupla 9% razvijalec. Ker ko sem se barvala pri frizerju, je frizerka uporabla takega. Samo zdaj ne vem, ce je to ok, ker se tega nikoli nisem probala, niti ne vem kako kolicino mi je frizerka zmesala, al naj dan 1:1 tak kot je pri kupljeni barvi, al naj dam 1,5:1...
No ko sem se barvala pri frizerju, sem se vedno z isto barvo in se mi zato nikol niso vidli prehodi... potem pa sem se nehala pri frizerju barvat, ker mi je malo preveč dat 50€ vsake 4 tedne... in potem sem pač sprobavala različne barve.... Naravne lase mam cisto ful temno rjave, zato mi nobena barva ni primla tak svetlo kot bi hotla do zdaj... sem sprobala tud že od Ferie silver blond, pa mi je primla bolj rjavo kot blond.
Barvam si samo narastek, tak da me zato ni tak ful strah, kaj bo nastalo ker gre samo za cm las in če se ponesreči, bom pač z kero drugo barvo popravla.
Res pa bi rada našla svojo idealno barvo, da hodim k frizerju še samo na striženje.
Torej, če ma katera izkušnje, naj prosim pomaga.
  • 0

#1583 fire-fly

fire-fly

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 583 posts

Posted 24 November 2008 - 12:23 PM

Kaj pa profesionalne barve od Keuneja? Js sm slišala same pohvale na njihov račun. Pa tam boš tud točno vedla v kakšnem razmerju morš mešat, k vse gor piše.
  • 0
Why so serious?

#1584 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18622 posts

Posted 24 November 2008 - 10:15 PM

Jst uporabljam od Subrine 80/8 Ice blonde.. Samo ne vem pa kako bi prjel to na temno rjave lase.. Jst mam naravne temno blond oz. svetlo rjave in včasih če pustim mal mnj k pol ure se še kr zna vidt mal prehoda oz pač čist mal temnejši narastek.. za druge barve pa ne vem, ker mi je ta res ful lepa in drugih ne sprobavam da ne bi kej zaj***** biggrin.gif Drugač je pa 12% razvijalec (or whatever) zraven te barve.. smile.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#1585 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17440 posts

Posted 24 November 2008 - 10:33 PM

Tudi jaz bi pohvalila tole Subrinino barvo Ice blonde special. Imam izkušnje z mnogimi mnogimi odtenki blond barve od različnih proizvajalcev pa je ta zaenkrat edina, ki ni tako rumenkasta. Imam pač čuden podton in ne bom nikoli imela platinastih las. Pride res lep ice odtenek (ki sicer sčasoma malce porumeni, ampak itak si osvežim barvo na cca. 2 meseca).
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#1586 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19367 posts

Posted 25 November 2008 - 12:06 PM

Hvala! Ravno to barvo od Subrine ledeno blond sem si kupla, pa me je blo potem strah, ker je 12% razvijalec... zato sem si kupla drugo + 9%. Sem se včeraj potem pobarvala in je spet prišel narastek malo rumen, tak da naslednjič res probam to od Subrine, zdaj ko vem da je ok... smile.gif če pa še tista ne bo ok, pol sprobam še od keune, če pa še to ne bo, pa grem nazaj na rjavo. smile.gif
  • 0

#1587 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 25 November 2008 - 12:50 PM

^^Al pa k frizerju ta prvo? huh.gif
  • 0

#1588 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19367 posts

Posted 25 November 2008 - 11:04 PM

Sem par postov nazaj napisala, da mi je preveč dat vsake 3 tedne 50€ za barvanje narastka pri frizerju...
  • 0

#1589 fire-fly

fire-fly

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 583 posts

Posted 26 November 2008 - 08:33 AM

Kje pa se ti barvaš, da ti za barvanje naastka računajo 50€ ohmy.gif
  • 0
Why so serious?

#1590 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19367 posts

Posted 26 November 2008 - 10:51 AM

Frizerski salon Bianca v MB.... 37 € stane barvanje narasta + likanje... + ostalo kar spada zraven... ni sicer 50, je pa vseeno preveč.
Sem se enkrat sla pobarvat v drugi salon, kjer sem plačala okoli 20 € pa je blo kar precej izven mesta, pa mi je cist drugačna barva nastala, bolj rumena...
ma katera kake izušnje z frizerji v mb, bolj v centru? Da so bolj poceni?
LP
  • 0

#1591 Goddess

Goddess

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2255 posts

Posted 04 December 2008 - 03:18 PM

Jaz sem grem pa jutri pobarvat na takšno barvo klik, obliko frizure bi pa mela tako klik. Bomo vidli kaj bo ratalo smile.gif .
  • 0

#1592 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 16 December 2008 - 08:30 PM

zanima me kak nej ohranim kodre, ki si jih nardim z likalnikom. 2x sm uporabla lak za lase, ampak je preveč agresiven in mi povzroč prhljaj.?
  • 0

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila, 
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo. 
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene, 
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.

#1593 Goddess

Goddess

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2255 posts

Posted 16 December 2008 - 09:00 PM

Preden si začneš kodre delat, si daj kakšno peno gor. Samo če maš probleme s prhljajem, bo mogoče problem dobro peno najdt.
  • 0

#1594 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 21 December 2008 - 10:42 AM

učeri sm bla v savni. not sm šla z mokrimi lasmi, po 15 min so se mi pa lasje čist posušil in nikol v živlenju nism mela še tak lepih kodrov k včeri. zej me pa zanima: bi se mi taki kodri nardil tut doma ne da bi si jih posušila s fenom ampak naravno? al je blo to zarad vročine, da so se mi skodral?
  • 0

#1595 Asha

Asha

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1658 posts

Posted 24 December 2008 - 08:08 PM

Verjetno zaradi vročine, če jih sušiš na zraku se ne skravžlajo (no ne vem točno, jaz imam ravne lase, pa si jih zmeraj sušim na zraku).
  • 0
Contented rest, beloved heart's desire,
you are not found in the sins of hell,
but only in heavenly concord;
you alone fortify the feeble heart.
Contented rest, beloved heart's desire,
therefore none but the gifts of virtue
shall have their abode in my heart.
(Simon Jones)

#1596 freak

freak

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1552 posts

Posted 24 December 2008 - 08:31 PM

Kakšne maš pa naravne lase? Moja sestra ma po naravi take valovite, niso ravni, ful skodrani pa tut ne. Potem pa če si jih posuši s fenom so čisto malo valoviti, če pa jih pusti, da se sami posušijo pa nastanejo res lepi kodri.
  • 0
''I have a great imaginary world, but sometimes I need things to happen for real.'' (A.M.)

• Guests

Posted 24 December 2008 - 08:54 PM

Zarad vlage se ziher skodrajo. Meni je prav hecno, ker imam lase ravno toliko valovite, da niso ne ravni in ne skodrani, pa se ornk pozna, če recimo zunaj dežuje, ker je res visoka vlaga in so prav hecno skodrani takrat. Pa tudi poleti, ko sem bila v Španiji sem opazila, da so bili precej bolj ravni, ker je bil ves čas zelo suh zrak.
Drugače pa itak vlaga na lase ful vpliva. Celo merilce vlage se v meteorologiji dela iz las (sprememba vlage povzroči, da se las skrči, potem se pa meri te spremembe dolžine) (Moram mal pametvat, da mi ni dolgčas tongue.gif)
  • 0

#1598 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 24 December 2008 - 09:52 PM

verjetno je to to ja... vlaga... lase nimam skodrane, ravne pa tut ne-nekje vmes. na dežju se mi mal skodrajo. ahhh zgleda da bo večkrt treba v savno smile.gif
  • 0

#1599 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 25 December 2008 - 01:18 PM

A je kera že slišala za briljantino v spreju? rada bi jo kupla sodelavcu, ker je reku da je enkrat to imel in je blo ful dobr, z pa ne dobi več. takrat je dobil v frizerskem salonu pa on ma dolge, skodrane lase, tko da more bit kej takega da paše na take lase. je reku da mu je naredil ful svetleče pa mehke. na sumu mam da je od Joicota. anyone?
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#1600 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 25 December 2008 - 01:53 PM

Podobno svetleče in mehke lase naredi silikonski sprej TIGI Headrush, ampak je pakunga brutalno pink in ga bo mogoče to motilo. tongue.gif
Aja, pa njihov Shine Junkie, ki pa ni sprej, ampak taka rahla pena/krema v pločevinki s sistemom na potisk (kot smetana za kavo), ki lase totalno zmehča in zgladi, pa potem se noro svetijo.
Sestavinsko je bolj srednja žalost, ampak za uporabo je noro fajn. Ful taka mehka in rahla penasta kremica, porabi se ful malo, na laseh se razporedi v sekundi in res naredi efekt ful lepih, mehkih in negovanih las.

IPB Image IPB Image

Prav to, o čemer ti govoriš, pa ne vem kaj je ...
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users