Jump to content

Photo

Vsa vprašanja v zvezi z gradnjo in urejanjem doma

• Please log in to reply
1584 replies to this topic

#1581 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28130 posts

Posted Today, 06:25 PM

Koliko naklona tal imate v tuših, kjer ni kadi?

Starša preurejata kopalnico, da bo primerna tudi za takrat, ko ne bosta več mogla zlezti čez rob tuš kadi. Mojster pravi, da je 1 % naklona dovolj, mami pa skrbi, da je premalo, da bo zastajala voda na tleh tuša.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#1582 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4345 posts

Posted Today, 06:30 PM

Ne bi raje kupila tuš kad z že vgrajenim padcem, ki bi jo mojster vgradil v nivo tal pa bo problem rešen. Pa še lažje jo je čistit, ker ni fug. Drugače nimam pojma kakšen padec je dovolj 🫣
  • 0

#1583 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32803 posts

Posted Today, 06:32 PM

Mi ga imamo tako malo, da niti ne veš, da je. Vodo pa na koncu vseeno malo z nogo potisnem proti kanaleti.
  • 0

#1584 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17749 posts

Posted Today, 07:53 PM

Se mi zdi pametna rešitev od Bellini. Sicer pa če zanesljiv mojster pravi 1%, bi mu verjela.
Imaš pa pametna starša. Moje opozarjam, da bi bilo dobro kaj v tej smeri naredit, pa ni posluha. Foter se že zdaj pri 75 komaj premika.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#1585 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28130 posts

Posted Today, 09:15 PM

Se mi zdi, da ni prostora za vgradnjo tuš kadi v nivo tal zaradi instalacij. Bom mami vseeno predlagala, hvala za
idejo. Bistveno ji je, da čimbolj omeji možnost padca na mokrih in spolzkih tleh.

Matilda, mami je zelo racionalna, oče se pa upira prilagoditvam.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users