Koliko naklona tal imate v tuših, kjer ni kadi?
Starša preurejata kopalnico, da bo primerna tudi za takrat, ko ne bosta več mogla zlezti čez rob tuš kadi. Mojster pravi, da je 1 % naklona dovolj, mami pa skrbi, da je premalo, da bo zastajala voda na tleh tuša.

Vsa vprašanja v zvezi z gradnjo in urejanjem doma
Started by
Kami
, Nov 22 2010 02:54 PM
1584 replies to this topic
Posted Today, 06:25 PM
Rape of the mind is a social disorder...
Posted Today, 06:30 PM
Ne bi raje kupila tuš kad z že vgrajenim padcem, ki bi jo mojster vgradil v nivo tal pa bo problem rešen. Pa še lažje jo je čistit, ker ni fug. Drugače nimam pojma kakšen padec je dovolj 🫣
Posted Today, 06:32 PM
Mi ga imamo tako malo, da niti ne veš, da je. Vodo pa na koncu vseeno malo z nogo potisnem proti kanaleti.
Posted Today, 07:53 PM
Se mi zdi pametna rešitev od Bellini. Sicer pa če zanesljiv mojster pravi 1%, bi mu verjela.
Imaš pa pametna starša. Moje opozarjam, da bi bilo dobro kaj v tej smeri naredit, pa ni posluha. Foter se že zdaj pri 75 komaj premika.
Imaš pa pametna starša. Moje opozarjam, da bi bilo dobro kaj v tej smeri naredit, pa ni posluha. Foter se že zdaj pri 75 komaj premika.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted Today, 09:15 PM
Se mi zdi, da ni prostora za vgradnjo tuš kadi v nivo tal zaradi instalacij. Bom mami vseeno predlagala, hvala za
idejo. Bistveno ji je, da čimbolj omeji možnost padca na mokrih in spolzkih tleh.
Matilda, mami je zelo racionalna, oče se pa upira prilagoditvam.
idejo. Bistveno ji je, da čimbolj omeji možnost padca na mokrih in spolzkih tleh.
Matilda, mami je zelo racionalna, oče se pa upira prilagoditvam.
Rape of the mind is a social disorder...
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users