Jaz sem danes dobila gležnarje (3-ka) in so mi premajhni, aaa. Njihovi sandali (isto znamka ASOS) pa mi je 3ka bila prevelika za 2 centimetra. Jezna sem, fajn so težki, tako da bo kr lepa porcija za nazaj poslat. Eh.

ASOS
Posted 09 December 2013 - 09:16 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 09 December 2013 - 09:23 PM
A ful premajhni, se ne bi dalo raztegnit s sprejem/kremo ali pri čevljarju? Čudno, ker so drugače večji, kot njihovi ostali in so mi še z debelim vložkom komot.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 09 December 2013 - 09:33 PM
Resno?? Meni se pa zdijo ful manjši. Jim bom jutri definitivno poskusila še enkrat, danes sem samo na hitro, ampak sem skoraj ziher da se ne bi dalo, me kar fajn tiščijo.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 09 December 2013 - 10:15 PM
Ja, ti so prav glomazni proti njihovim ostalim, pa imam vse iste št.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 12 December 2013 - 11:11 PM
PARTYPARTY
25% na vse. Ne vem pa do kdaj. Mogoče do jutri do sedmih zvečer.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 12 December 2013 - 11:13 PM
Do 8AM Friday.
Zdaj je teh kod kot solate, prej pa 2 meseca nič.
^^ ampak ne dela stran ze par ur, verjetno je naval al kaj
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 13 December 2013 - 11:09 AM
Tole bi imela, saj je ze spet out of stock.

Ah. Si nisva usojeni

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 13 December 2013 - 07:36 PM
Ta koda PARTYPARTY ne dela, vsaj meni ne.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 13 December 2013 - 07:40 PM
Saj boljše.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 13 December 2013 - 07:42 PM
Ne kupujem za sebe, ampak za mamo.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Do devetih zjutraj je
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
V rit naj grejo.
edit: pa res ... eh, še enkrat:: v rit naj grejo.
Posted 13 December 2013 - 07:58 PM
Saj bo še. To je že tretja koda ta mesec (prej sta bili dve po 20%), ziher bo še kej letos.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 13 December 2013 - 08:28 PM
Jaz sem že naročila. Ne bom dežurala, pa še na koncu bo št. sfalilo. Je že tako bilo znižano.
Posted 15 December 2013 - 02:55 PM
For 25% off enter promo code 25XMAS at checkout. Offer ends at 8am GMT on 16th December 2013.
Posted 19 December 2013 - 09:24 AM
Prosim za kakšen nasvet glede nakupa ASOS hlač.
Do sedaj sem se temu vedno izogibala, ker se mi zdi, da bi hitreje zgrešila številko kot pri zgornjih delih.
Rada bi TE hlače, glede na size guide bi mi bila 10 ravno prav,
ampak se spomnim, da je Podgana pisala, da so bile kavbojke, ki si jih je zase naročila, ekstremno ozke.
Sem pa pri H&M ravno med 36 in 38.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 19 December 2013 - 09:55 AM
^ Jaz bi narocila 10 na tvojem mestu.
HA ha ha.
Ce narocim danes na Asosu, je standard delivery skoraj 1 mesec - on of before Tuesday 14 January.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 19 December 2013 - 11:41 AM
Mojo pošiljko so odposlali 12. decembra, a je kaj upanja, da pride v naslednjih dneh? Najbrž bolj ne kot ja...
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 19 December 2013 - 11:42 AM
Jaz mislim, da 100 % ne.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 27 December 2013 - 02:21 PM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users