Jump to content

Photo

Facebook

• Please log in to reply
1917 replies to this topic

• Guests

Posted 08 November 2012 - 05:39 PM

Js sem že čisto zmedena na FB. Kako se blokira Farmville2? Ne znam blokirat prošenj. Pa nič ne znam več. Zmeda cela. Fak.
  • 0

#1582 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 08 November 2012 - 09:17 PM

Meni pa gre na živce, da se FB vzame kot nekaj slabega in da smo ljudje ovčice, če ga uporabljamo. Kdo pa koga sili, da ga moraš nujno imeti?

Če to leti name, si me narobe razumela, nikjer se nisem pritoževala, FB uporabljam zmerno, kot mi ustreza, in ga ne mislim ukiniti.
Ampak vseeno, glede na to, da sem ena izmed mnogih mnogih ljudi, sem del množice, nisem? ;)
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#1583 Michelle

Michelle

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2687 posts

Posted 08 November 2012 - 11:41 PM

Pri meni se je spet na FB-ju našel en težak, ki me zasleduje, kliče 5x na dan in teži na tisoč in en način. To je prav zakon privlačnosti, ker sem prepričana, da se po spletu sprehajajo sami idioti, potem le-ti najdejo ravno mene. Sem ga včeraj skenslala s Facebooka in mu tudi razložila zakaj in sem dobila nazaj užaljeno in nesramno sporočilo. in mi je zdaj prav beden filing, ker ne vem, iz katerega vogala bo skočil.
  • 0

• Guests

Posted 09 November 2012 - 07:02 PM

O, fak Michelle.

Jaz psihotov glih nimam, če kdo pokaže znake, se ga že prej odkrižam. Imam pa enega, ki bi stalno debatiral po chatu. Ampak ni nesramen. Sam vseeno...ajde...ne morem js ves čas na FB preživeti v pogovoru z njim o bozonih pa relativnostni teoriji, pa socializmu itd. Itak imam pa odklopjen chat vedno, razen v kakih kriznih primerih.
  • 0

#1585 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17611 posts

Posted 11 November 2012 - 01:16 AM

Uuu, zanimive debate to morajo biti. :P Drugace pa razumem ja, mogoce je tam okrog 5 ljudi na FB, s katerimi imam voljo 'chatat',
ostalih pa ne klikam.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#1586 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 20 November 2012 - 04:50 PM

A katera ve, kje so nastavitve iskalnika? Torej da nastaviš, ali te lahko nekdo na FB najde ali ne; vse sem preklikala, pa ne najdem. Včeraj me je hotel kolega dodat in me sploh ni bilo, kot da ne obstajam na FB. :D Najverjetneje sem v eni od paničnih fb-is-evil epizod zablokirala to opcijo, zdaj pa ne najdem več. :(
  • 0

• Guests

Posted 20 November 2012 - 09:38 PM

A se kira spomne, ko je ena kle razložila...(mislim da Fluffy), kaj na FB pomeni fejkat?

Grem nazaj iskat...mogoče najdem :)

Nobena ne ve, kako se ta nadležna Farmville 2 blokira, jle? :(

Freya, js ne vem. Js mislem, da sem celem sveti vidna, hahah. Sam slike so baje skrite....ostale objave pa ne. No...vsaj muska vem da ni.
  • 0

#1588 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 20 November 2012 - 09:41 PM

Ko dobiš kako obvestilo od Farmville se postavi z miško nanj, v zgornji desni kot, prikazal se ti bo križec, klikni nanj in izberi "blokiraj to aplikacijo" oziroma nekaj podobnega.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

• Guests

Posted 20 November 2012 - 09:45 PM

Hvala. :) Bom probala, sam se mi zdi, da sem že, pa je blo brez haska. Prej se je dal te prošnje najdit med aplikacijami pa blokirat. Tale Farm2 se pa kar avtomatsko ponuja, zgleda.

A ti si tko naredila? Je preverjen način?

Javim, kako bo šlo, hahah.
  • 0

• Guests

Posted 20 November 2012 - 09:46 PM

O, Sarah....veš kok živcev si mi prišparala zdle.

Prav si mela!!! :worship: Hvala, hvala :D
  • 1

#1591 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 20 November 2012 - 09:47 PM

Haha, super! ;)
  • 1

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

• Guests

Posted 20 November 2012 - 09:48 PM

:) (upam, da drži pol to za skus...)
  • 0

#1593 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 20 November 2012 - 09:55 PM

Ja, vsaj moglo bi!
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

• Guests

Posted 20 November 2012 - 10:01 PM

Sej bo...boš vidla :D
  • 0

#1595 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 20 November 2012 - 10:09 PM

:D No sam da bo!
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

• Guests

Posted 20 November 2012 - 10:12 PM

Javim, haha :)
  • 0

• Guests

Posted 23 November 2012 - 02:23 PM

Kako naj blokiram neko osebo tok, da ji tudi ne pokaže, da sem gor? Da ji napiše, da stran ni najdena?

Ne mislem to bivšemu naredit....ampak enemu tipi, ki mi teži in je nesramen.
  • 0

• Guests

Posted 23 November 2012 - 02:24 PM

Tole hočem, da mu pokaže:

The page you requested was not found.

You may have clicked an expired link or mistyped the address. Some web addresses are case sensitive.
  • 0

#1599 Michelle

Michelle

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2687 posts

Posted 23 November 2012 - 02:25 PM

Blokiraš osebo...pol on enostavno več ne vidi tvojega profila, tudi, če te išče, ne.
  • 0

• Guests

Posted 23 November 2012 - 03:15 PM

Če sm ga, pa me še vidi, se mi zdi....:S
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users