Je katera že gledala Black mirror?
Meni jo je kolegica priporočila, včeraj sem pogledala prva dva dela od mislim, da osmih in sta res fantastična. Izjemno dobro portreti sodobne družbe.
Posted 20 May 2013 - 07:58 AM
Je katera že gledala Black mirror?
Meni jo je kolegica priporočila, včeraj sem pogledala prva dva dela od mislim, da osmih in sta res fantastična. Izjemno dobro portreti sodobne družbe.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 03 June 2013 - 08:30 AM
Na tv sem sujela nekaj delov Perception in mi deluje zanimivo. Spremlja katera?
Jaz sem čisto padla v tole, pogledala celotno prvo sezono, itak ima samo 10 delov.
Posted 03 June 2013 - 09:12 AM
A je za kaj?
Jaz sem tudi pogledala celo prvo The Following, ampak je z vsakim naslednjim delom kvaliteta padala.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 03 June 2013 - 09:21 AM
Začela sem gledat Rookie Blue. Super je! Pa Jerry je seksi
Posted 03 June 2013 - 09:42 AM
A je za kaj?
Jaz sem tudi pogledala celo prvo The Following, ampak je z vsakim naslednjim delom kvaliteta padala.
Meni je kul. On je dr. nevro znanosti, in trpi za shizofrenijo. FBI pomaga pri reševanju umorov, pri tem imajo veliko vlogo njegovi prividi, ki se pojavljajo v zelo različnih oblikah. Genij, na robu pameti.
Posted 03 June 2013 - 09:50 AM
Ok, hvala za odgovor. Mogoče mu bom dala priložnost.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 03 June 2013 - 10:44 PM
Jaz imam že zloadanega na kompu in čaka. Kevin Bacon, to se gleda.
Posted 17 June 2013 - 08:03 AM
Sherlock je fenomenalen. Sem včeraj pogledala prvi del in sem navdušena.
Smaug in Bilbo.
BTW, gledam Shameless, ameriško verzijo. Super res, ne vem, kdo mi je najbolj všeč, mogoče Lip.
Posted 17 June 2013 - 08:31 AM
Lahko pogledaš angleško. Tam je več sezon na voljo.
Posted 17 June 2013 - 08:35 AM
Ja, samo (baje) UK ni tako dober kot US.
Posted 17 June 2013 - 08:38 AM
Scenarij je najbrž isti, imam sicer zloadano, moram preveriti vsaj en del. Začela sem s prvim delom, in se je začel identično kot ameriški, iste besede, vse.
Mogoče si samo na karakterje navezan, in ti je zato ena verzija ljubša od druge. Enako je bilo recimo pri The Office, kjer mi je bila ameriška verzija ljubša samo zato,
ker sem bila navajena na karakterje.
Posted 19 June 2013 - 11:14 AM
sem pogledala prva dva dela britanske in za enkrat je IDENTIČNO!!!!
(ok so male razlike, da UK niso prikazani tako revni, vsi izgledajo bistveno mlajši (oz. dejanko, kolikor naj bi bili stari) in podobne zadeve)
Čeprav ameriški Frank zmaga.
Se bo pa potem sigurno spremenilo; kakor sem gledala, da je delov 138, Fiona in Steve sta pa samo v 20 delih.
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 23 June 2013 - 06:21 PM
Jaz ne bom gledala UK verzije, ne morem, zdi se mi izdajalsko!
Posted 23 June 2013 - 06:45 PM
Zakaj? Oni so dejansko začeli, njihov je scenarij.
Posted 23 June 2013 - 07:11 PM
Ne vem, ne zdi se mi prav.
Posted 23 June 2013 - 07:12 PM
Posted 23 June 2013 - 07:19 PM
Hja, občutek oz. notranji glas mi pravi, da naj UK verzijo pustim pri miru in naj bo tako. -.-
Posted 25 June 2013 - 10:17 PM
Jutri prihaja 4. sezona Rizzoli & Isles.
Posted 29 June 2013 - 06:02 PM
Sem si zloadala 10 delov. Poročam.
0 members, 1 guests, 0 anonymous users