Jump to content

Photo

MATURA

• Please log in to reply
4072 replies to this topic

#1581 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 06 June 2008 - 09:55 PM

Jaz se lih tega bojim, da bom zajebala kjer ni treba. wacko.gif In upam, da ne bo teles.
  • 0

#1582 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17092 posts

Posted 06 June 2008 - 10:14 PM

Jaaa, nič teles. Kot bi se sošolc izrazil: iz tvojih ust v božja ušesa. smile.gif
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#1583 Sanies

Sanies

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1113 posts

Posted 07 June 2008 - 06:16 AM

Jaz sploh nism šla spat. Mislim, sem probala 3x, pa sem se preveč pravega čaja nalila, pa še živčnost je botrovala k temu.
Mam časa še eno uro, da si pogledam geometrijo, nism uspela še nič. Pa tudi logaritmov ne znam, jih nikoli nisem. Pa še par stvari sem spustila.
Upam na 2, resno me skrbi, da mi ne bo uspelo. Pa MA mi nikoli ni delala problemov, mam lepo 3. Fak sm jezna sama nase. Tole bo polom. Me skrbi, da zaspim med maturo. ohmy.gif

Srečno dečve!
  • 0
Do We Need Distance To Get Close?IPB Image

#1584 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26034 posts

Posted 07 June 2008 - 06:37 AM

sanies, drži sre ;) fajn pište tud ostale smile.gif!

js ne vem ... če ne bojo glih neki detajli (al pa če ne bo moj veleumni um kej kontra pogruntal), bi moglo it.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#1585 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26034 posts

Posted 07 June 2008 - 10:35 AM

haha, nalogo z integralom sem nerešeno pustila. dobr da prfoksa tega ne vidi pred ustnimi, sem glih z integrali oceno zviševala (in jo zvišala biggrin.gif) - ampak ok, na poli je bil določen integral. se pr najboljši volji nisem mogla spomnit, kk to gre. ostalo je pa kr blo.

vam?
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#1586 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 07 June 2008 - 10:56 AM

Integrala nism rešla, pa ono log funkcijo.

Ostalo ni blo težko, prva naloga je bla smešno lahka, prav ono WTF, pa tista z jatami ptic tudi. Za ostalo ne bom govorila, rešvala sem pač, mi je šlo v redu. Zihr sem, da bo dvojka, za kej več pa raj ne govorim. Bomo videli, kako bo ustni naslednjo soboto.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1587 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20006 posts

Posted 07 June 2008 - 11:24 AM

Kakšna je bla ta otročja lahka in ta z jato ptic ?
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#1588 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 07 June 2008 - 11:28 AM

Joj, čist točno se ne spomnim, je pa blo nekak takole - tri jate ptic, po številu ptic so v razmerju 3:5:12 (podatki so izmišljeni, ker ne vem čisto točnih). Navečja jata ptic ima 72 ptic več, kot manjši jati skupaj. Koliko ptic je v posamezni jati.

Jaz sem jo rešila dobesedno v 10 sekundah, pa ful točk je bla vredna, ene 6 zihr.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1589 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20006 posts

Posted 07 June 2008 - 11:30 AM

Aha, hvala smile.gif .
  • 0

#1590 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 07 June 2008 - 11:32 AM

Jo znaš rešit? tongue.gif wink.gif
  • 0

#1591 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20006 posts

Posted 07 June 2008 - 11:35 AM

tašika, NE POVEDAT! verymad.gif
  • 0

#1592 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17092 posts

Posted 07 June 2008 - 11:36 AM

Ko sem prišla ven iz razreda bi se najraje razjokala. Tak slab občutek sem imela, da joj. Kr neke sem reševala. Pol pa smo se mal pogovarjali pa so drugi dobili približno enake rezultate. Sem malo pomirjena. Upam da za 2 sem pa te spocala skupaj.

Integral pa sem celo prav izračunala. Isti integral je bil že na maturi leta 1997. smile.gif Jaz seveda nisem reševala kaj preveč starih pol, jih je pa kolegica. Čeprav se mi dozdeva da sem pozabila dx pisat.
Logaritmov nisem znala. Sem kr nekaj naredla.
Skoraj sem rodila zraven une kvadratne funkcije.

Pri prvi nalogi me je skoraj kap. Množice, jaz pa jih nisem nič pogledla. Hvala bogu ni bilo nič posebnega potrebno ustvarjat.
  • 0

[Napoleon]

#1593 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20006 posts

Posted 07 June 2008 - 11:37 AM

OMG; rešila sem jo! PRAV ohmy.gif

ptic je v jatah: 54, 90 in 216

Mogoče bom še celo maturo naredila lahko laugh.gif
  • 0

#1594 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17092 posts

Posted 07 June 2008 - 11:38 AM

Bravo. Torej na maturi ne bo problemov. biggrin.gif
  • 0

[Napoleon]

#1595 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 07 June 2008 - 11:39 AM

QUOTE(tašika @ 7. 6. 2008 - 12:36) View Post

Skoraj sem rodila zraven une kvadratne funkcije.

To je tisto, ko ne bil na desni strani koren? Sej to si sam kvadriral in uredil pa izračunal, ane?
  • 0

#1596 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20006 posts

Posted 07 June 2008 - 11:40 AM

QUOTE(tašika @ 7. 6. 2008 - 12:38) View Post

Bravo. Torej na maturi ne bo problemov. biggrin.gif

Ampak to je le ena nalogica biggrin.gif

Imam ocene letos 1122(to konferenco sem dvakrat s šutom popravila oops.gif )4432
  • 0

#1597 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17092 posts

Posted 07 June 2008 - 11:46 AM

QUOTE(DiLeMa @ 7. 6. 2008 - 12:39) View Post

To je tisto, ko ne bil na desni strani koren? Sej to si sam kvadriral in uredil pa izračunal, ane?

Tisto je bila korenska funlkcija. Skvadriral in uredil ja. Sam da sem se jaz 500xvmes zmotila in sem dobile neke take rešitve da niso mele furma. Sem potem šla še enkrat. Ma ne vem

V mislih sem imela 3 nalogo ali ktera je že bla. Ko si moral poiskati enačbo kvadratne funkcije.
  • 0

[Napoleon]

#1598 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 07 June 2008 - 11:47 AM

Aaaaaa, pri tej sem se jaz ful lovila, čist sem se zapletla in je nism čist do konca rešla. Enostavno nisem ven dobila nič pametnega, ti sistemi mi nikol niso ležal, ker se vedno zafecljam nekje vmes. Ampak najmanj pol točk bo zihr.
  • 0

#1599 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26034 posts

Posted 07 June 2008 - 12:41 PM

ta naloga s funkcijo je bla izi pizi. je pa mene tud matrala od začetka, v resnici si mogu pa samo teme ven razbrat (je bil podan) pa vedet, da če je NIČLA ne vem kok že, da je y=0 (pa si dobil še drugo točko). vstaviš v temensko obliko enačbe, ven pade a. pol pa samo x pa y of neznank pustiš v enačbi in je to to.
  • 0

#1600 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 07 June 2008 - 12:51 PM

Meni je blo kar fajn. Ne bom pa nč rekla, kolk bo, da se ne bom uštela. Rešila sem pa vse.

Zdej se pa ta vikend ne bom tud premaknila. biggrin.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users