Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10323 replies to this topic

#1581 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 29 July 2009 - 09:13 PM

To so mene napadali na Bledu ohmy.gif . Omg množijo se.

Pa kdo zaboge je krofe poleti rolleyes.gif , ne rečem sladoled ker hladi.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#1582 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18622 posts

Posted 29 July 2009 - 09:50 PM

Jst sem jih skos jedla v koloniji, potem so nam jih pa učitli prepovedal kupovat ker sta dva zaradi njih imela prebavne motnje (cel dan se kuhajo na plaži itd.). Sem bla pa mejhna takrat. Pa rada sem mela krofe cry.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#1583 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46110 posts

Posted 01 August 2009 - 11:16 AM

Lastminute ponudbe na spletnih straneh slovenskih agencij. Če je last minute ponudba potovanja za november wallbash.gif .... Da ne omenjam debilnih iskalnikov lastminute ponudb, ki ti vržejo ven vse ostalo, samo tistega ne kar iščeš. down.gif
  • 0

#1584 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 02 August 2009 - 08:33 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 24. 7. 2009 - 20:54) View Post

Braunkopf,
kaj pa vem, morda pa malo ima vezo. V glavnem, mi jih imamo - ne zdaj precej, ampak kakšen se pa vedno najde. ;-)

sade,
kelnariš, hehe? Jaz, če nočem ledu, pri naročilu to povem. Je pa res, da se vedno najdejo kelnarji, ki vso situacijo obrnejo tako, da so oni tisti bogi, ti pa si stranka, ki si samo nekaj zmišljuje. Hja, če nekaj plačam, pač hočem, da je tisto tako, kot je meni všeč ... pa vem, da se zdi, kot da sem hudo zakomplicirana stranka (to ni res ... se mi je že svašta zgodilo ... npr. ko sva šle s sošolko jest, so mi prinesli drugo juho, kot sem naročila ... pa sem jo vseeno pojedla in nisem komplicirala (sicer sem ji dala vedet, da nisem te naročila, hehe ... hja, zakaj pa ne ... na koncu koncev tudi ona ne bi bila tolerantna, če bi jaz npr. "zamešala" ceno in plačala manj, mar ne?) Pa tudi sicer znajo biti kelnarji precej zabiti - če naročim npr. koka kolo + kozarec + slamico, me čudno zijajo, češ, da je itak samoumevno, da dobim zraven kozarec ... če pri naročilu ne rečem za kozarec, mi prinesejo samo flašo koka kole in slamico ... brez kozarca. LOL. Da ne omenjam, da skoraj vsak pozabi na slamico. A je to res tako zahtevno naročilo? Mislim, da ne. V glavnem, kar se kelnarju zdi samoumevno, se pač stranki velikokrat ne zdi tako (tako da je morda boljše pri naročilu poleti vprašat, če hočejo z ledom ... marsikdo pač noče in ni nič narobe s tem ... ni to nobena "občutljivost").

Kelnarim, ja. Jaz glede tega leda ponavadi naredim tak, da ga praviloma ne dajem v pijačo, ker so stekleničke in plastenke itak v hladilniku. Dam ga noter, če je pijača slučajno topla ali pa je kozarec topel in nimam drugega. Ali pa če mi seveda gost reče. Slamico dam samo tistemu, ki mi reče in zmeraj zraven še kozarec.
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#1585 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46110 posts

Posted 03 August 2009 - 10:29 PM

poletne nevihte
  • 0

#1586 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 04 August 2009 - 09:41 AM

QUOTE(sade @ 24. 7. 2009 - 20:18) View Post

Mni pa gre na k, ko dam ponavadi poleti led v pijačo in potem ful dosti folka reče, da neeeeeeee... oni pa nejo ledeeeeka rolleyes.gif ... te pa moram nazaj nosit pa vun z žlico grabit rolleyes.gif . Res, neverjetno so vsi občutljivi.

jaz se tu strinjam s Sade,(mam kafič)
če ne prineseš ledu, bi vsi led
če ga prineseš pa joj so občutljivi in pol tisti led po terasi mečejo
  • 0

#1587 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 06 August 2009 - 08:56 AM

Twilight norija ermm.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#1588 Asha

Asha

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1658 posts

Posted 06 August 2009 - 11:54 AM

^ Tud jaz, ne dojamem v čem je fora.

Trenutno mi gre na živce en kreten, ki je preveč len, da bi plastiko peljal v Dinos in jo seveda kuri, kar smrdi kot pri norcih, čez celo vas. Pa p**** zmigaj svojo leno rit, ne pa da nam vsem uničuješ pljuča in povzročaš glavobol!!!
  • 0
Contented rest, beloved heart's desire,
you are not found in the sins of hell,
but only in heavenly concord;
you alone fortify the feeble heart.
therefore none but the gifts of virtue
shall have their abode in my heart.
(Simon Jones)

#1589 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46110 posts

Posted 06 August 2009 - 11:59 AM

Meni pa gre na živce, da so kesoni za papir, plastiko in steklo v našem naselju vedno polni, pa jih je kar nekaj postavljenih. Ko bi to malo bolj redno praznili bi bilo tud krasno. Pa da bi ljudje res metali v kesone samo to kar je namenjeno za te kesone, ne pa da je zadnjič bil v kesonu za papir skiro. rolleyes.gif Kak me razpizdijo taki butli. rolleyes.gif
  • 0

#1590 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6744 posts

Posted 06 August 2009 - 06:35 PM

Meni pa gre na živce ena kolegica, ki skozi jamra, da nima dnarja in potem cele dneve leži doma na kavču, nikol se ji nč ne da...
ja pejd delat, kaj ti ni jasno!!.. mad.gif down.gif
  • 0

#1591 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29895 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 07 August 2009 - 08:48 AM

živce mi kravžljajo fine (in predvsem LENE!) riti, ki se jim ne da peš, z busom ali s kolesom na Trnfest do KUDa FP. mi, ki živimo v blokih KUDu pred nosom, pa nimamo kje parkirat. vse bi jih uplinila, majkemi!
(včeraj je to rezultiralo v totalnem absurdu, da sva morala s K. z avtom na grad, imam ga pa takorekoč pred nosom.)

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#1592 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 07 August 2009 - 08:56 AM

Ja Špela, eni nimajo kolesa, pa ko se končajo prireditve je ravno taka ura, da noben bus ne vozi. tongue.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#1593 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 07 August 2009 - 09:06 AM

saj to smo že večkrat vse pojamrale pa vendarle :
stari ded včeraj(en serviser ko je prišel v službo nekaj popravljat) ko je čist VSE,ampak res VSE obrnil na sex, vsako mojo besedo,stavek....BRUUUUUH twisted.gif bruh.gif bruh.gif enkrat bom enga takega pobruhala(ker mi je slabo ob takih) pa bo mir
  • 0

#1594 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29895 posts

Posted 07 August 2009 - 10:27 AM

QUOTE(Kinky @ 7. 8. 2009 - 9:56) View Post

Ja Špela, eni nimajo kolesa, pa ko se končajo prireditve je ravno taka ura, da noben bus ne vozi. tongue.gif

taxiji zanje očitno ne obstajajo, bog ne daj, da bi šli 400 m peš .... rolleyes.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

#1595 Asha

Asha

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1658 posts

Posted 07 August 2009 - 01:46 PM

Na živce mi gre, da starši vseh otrok ne obravnavajo enako, seveda je dec bolj pomemben od babe, si lahko več dovoli in dela kar se mu zljubi rolleyes.gif

Aja, pa ljudje, ki se ne držijo obljub. Če nekaj obljubiš se tega drži, drugače pa ni treba nč obljubljat!
  • 0
you are not found in the sins of hell,
but only in heavenly concord;
you alone fortify the feeble heart.
therefore none but the gifts of virtue
shall have their abode in my heart.
(Simon Jones)

#1596 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46110 posts

Posted 12 August 2009 - 12:16 AM

Knjige v Univerzitetni knjižnici, ki imajo oznako "za čitalnico", sploh, če so takšne knjige, ki v nobeni drugi knjižnici nimajo te oznake. Še sploh je špasno, ko imajo to oznako vse identične knjige na polici. Verjetno bodo prišli trije hkrati v čitalnico prebirat isto knjigo, to bo. rolleyes.gif

Ljudje, ki jim pošlješ mail z več vprašanji, pa ti oni vrnejo mail, v katerem mogoče odgovorijo na eno vprašanje, ostale pa ignorirajo ali ti pa dajo tak odgovor, ki sploh ni odgovor na vprašanje.
  • 0

#1597 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29895 posts

Posted 12 August 2009 - 08:59 AM

ne gre mi ravno najbolj na živce, ampak jo je mal težko prenašat .... ena sodelavka, ki ji normalen odnos do ostalih sodelavk in sodelavcev (poudarek na SOdelavkah in SOdelavcih, ker smo na istem hierarhičnem nivoju) pomeni vihat nos in biti vzvišena in superiorna. pol pa rečeš kaj, kar ji ni po godu in ti s takim debilnim izrazom na faci še enkrat pove, kaj je hotla, v smislu, a ne razumeš, je treba zate dvakrat govorit? ne, debilna si ti, ker vedno slišiš samo tisto, kar hočeš slišati.
(pardon, če je tole za v Spovednico.)

pa folk, ki ne zna brat mejlov - ej, če česa ne razumeš v mejlu, pokliči tistega, ki je mejl napisal in ne mene!

K. zjutraj. laugh.gif

danes sem sitna, pa mi gre vse na živce. še sploh zajedalci, ki bi vse požrli pa popili, samo, da ne gre iz njihovega žepa, pa majo dobre plače.

• 0

#1598 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46110 posts

Posted 18 August 2009 - 04:23 PM

mala soseda... sploh več ne morš iz bajte, ker kak te vidi, že stoji pri ograji in te kliče. Če jo daš na ignore si pa že ljudomrzneš in nevemkaj že vse. down.gif Zadnjič je soseda spraševala babico, če jaz ne mislim imet otrok?! blink.gif Ja wtf. Jih mislim imet, ampak ne tak zoprnih kot je tvoja vnukinja. Pelji jo raje na sprehod al nekam, ne pa da z njo cele dneve na dvorišču čepiš, da je mala ja sita vsega. rolleyes.gif

Na živce mi grejo tudi obvozi in slaba označba kam morš it.
  • 0

#1599 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 18 August 2009 - 04:37 PM

QUOTE(Kinky @ 7. 8. 2009 - 9:56) View Post

Jp. To se je meni zgodilo prejšnje leto, ko je en dan scalo in je bicikel odpadel, pa sem šla z avtom, ker bi me pa taxi prišel vsaj 20€. ermm.gif

No, to je še ena stvar ki se mi vzpenja na organ - iber drage taxi storitve. Taxi se splača jemat samo če živiš v bližnjem okolišu centra, kamorkoli drugam te pa oberejo kot kup mrhovine down.gif . Ne resno, te cene sploh niso več normalne.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#1600 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 20 August 2009 - 07:26 PM

Dons me je raživciral:
Ko se z eno kolegico dobim na pijači mogoče enkrat na leto ali pa še to ne, pa mi vmes non stop tipka smse (tipu jasno) in, če smo predolge ga še kliče vmes. Ma hallo, a ne more enkrat si vzet urco časa pa bit frej... huh.gif
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users