Jump to content

Photo

Avtošola in inštruktorji

• Please log in to reply
542 replies to this topic

#141 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 12 September 2007 - 10:02 PM

Heh, jst tud komej čakam, da dobim izpit, ker si mi prou ne da več hodit na te vožnje... Ampak brez tega pač ne gre. huh.gif Drgač pa je moj inštruktor tud fajn, ne teži in razloži, če mi kej ne gre. smile.gif Zdej sm pri 13. uri. biggrin.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#142 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27346 posts

Posted 13 September 2007 - 01:57 PM

joj odkar mam izpit ne vem kdaj sem nazadnje peš dam pršla oops.gif
  • 0

#143 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 13 September 2007 - 02:41 PM

Nardila sem izpit, OMG, nardila sem - mislim, NARDILA SEM!!! w00t2.gif w00t2.gif Sploh še nisem dojela, tak grozno sem vesela in čist out sem trenutno. Fura je bla fajn, ker sem mela res zakon komisijo, tip je bil full prijazen in tak simpatičen, proga je bila tudi solidna in super sem se odrezala kljub temu, da sem bla totalna živčna razvalina. Človek kar težko verjame, kok ga lahko ena taka fura psihično zjebe, celo mene, ki sm drgač res zelo velik flegmatik.

Jutr se grem slikat in po izpit, potem pa ... brum, brum. twisted.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#144 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 13 September 2007 - 02:52 PM

Čestitam thumbup.gif
  • 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

#145 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 13 September 2007 - 02:52 PM

BRAVO DILEMA !!!!
  • 0
Viens, reste ici!

#146 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25908 posts

Posted 13 September 2007 - 02:55 PM

Dilema, čestitam! smile.gif

kok ur si pa mela, če ne prašam preveč? smile.gif
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#147 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 13 September 2007 - 03:16 PM

Ne vprašaš preveč, ampak na žalost ne vem točno. Mislim, da je zneslo nekje okoli 60, bom jutri vedela točno, ko grem plačat preostanek ur in bom inštruktorco vprašala. Js sem mela to smolo, da vmes dva meseca sploh nisem vozla (najprej poškodba kolena, potem čakanje na izpit, ker so bli ful zasedeni, pa še inštruktorce nekaj časa ni blo in še potem sem bla js 10 dni na morju) in sm potem morala nardit spet dost ur pred izpitom, da sm nazaj notr padla. Ampak anyway, glavno da imam izpit zdej.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#148 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 13 September 2007 - 03:22 PM

Čestitke thumbup.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#149 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27346 posts

Posted 13 September 2007 - 03:47 PM

čestitke tud z moje strani!!!

par strani nazaj je bilo govora o avtošoli kjer bi lahko vozil avto z avtomatskim menjalnikom. sošolka je pripovedvala o tem, da če narediš izpit v takem avtu ne smeš vozit avta, ki ima normalen menjalnik,torej neavtomatski. je to res?
  • 0

#150 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 13 September 2007 - 05:51 PM

Ora, pomojem je to res, ker če se učiš na avtomatskem menjalniku, pol sploh ne znaš vozit na avtu, ki ima pač sklopko oz. navaden menjalnik. Bi blo logično, da ne bi smel. smile.gif

Dilema, čestitke tudi z moje strani yahoo.gif biggrin.gif Sem vesela zate biggrin.gif
  • 0

#151 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 13 September 2007 - 05:59 PM

jeeeej Dilema!!! thumbup.gif worship.gif hooray.gif BRAVO!!! čestitke tudi z moje strani wink.gif
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#152 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15175 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 13 September 2007 - 06:05 PM

Ora, eve, drži, danes sem pisala republiško teorijo in sem ful na tekočem s temi stvarmi. No, teorijo sem naredila in sem takisto vesela za dilemko, da je sfurala izpti! Kongređulejšnz! Pa zlobica tud bo zdej počas začela vozit, pa sem že sicer v eni temi objavla ta smajli, sam mi je hudo smešen in paše na to temo:

IPB Image

laugh.gif
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#153 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27434 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 13 September 2007 - 06:08 PM

Dilema, kdaj častiš? tongue.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#154 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 13 September 2007 - 06:42 PM

Ej ne vem, jutri grem dvignit izpit (rozasti kartončič, damn sexy laugh.gif ) pa se pol naprej menimo. tongue.gif
  • 0

#155 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 13 September 2007 - 08:20 PM

Ja braaaaaavo, DiLeMa! smile.gif

Srečno vožnjo! Brum brum moto.gif

Pridi kaj v Ljubljano! biggrin.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#156 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 13 September 2007 - 08:45 PM

DiLeMa,
čestitke tudi od mene in obilo modrosti za volanom!

IPB Image

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#157 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4158 posts

Posted 13 September 2007 - 09:10 PM

Dilema pa lepo slikanje želim laugh.gif Meni se je tak hudičevo mudilo po izpit, da sem se v tistem bednem dežju šla slikat (torej zbogom dobra frizura) in sem izpadla na sliki taka, da se mi vsi smejijo...in to me bo spremljajo še ohohohoh let rolleyes.gif V glavnem lepo se zrihtat wink.gif Pa čestitke itak.
  • 0

#158 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18461 posts

Posted 14 September 2007 - 07:33 AM

ph34r.gif Bravo, Dilema. tongue.gif

(Mal' zajebancije mora bit' press) piss.gif moto.gif
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#159 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26105 posts

Posted 14 September 2007 - 07:42 AM

Pa je zdej to kar pravilo, da imate toliko ur pred izpitom (50+)? Jaz sem imela izpitno 27. pa vmes en mesec nisem vozila zaradi operacije. In me en četrtek pokliče inštruktor: v torek imaš izpit. Sva furala še 2 uri in potem gijo na izpit.

Sicer pa čestitke Dilema! Srečno vožnjo pa čim manj nesposobnih voznikov pred in za tabo!
  • 0

#160 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 14 September 2007 - 01:55 PM

Men je reku inštruktor (pa tud cpp-je uči), da je minimalno št. ur, da greš pol lahko na izpit 8. blink.gif To se mi zdi res ful mal, sam sem prepričana, da je zlo mal takih oz. skor nobeden, ki ma tolk ur (že zaradi dnarja ne huh.gif )...
Je pa res dost za čakat za izpitno vožnjo... Moja sošolka je nardila par dni nazaj probno in ima izpitno vožnjo šele čez slab mesec. Ful dolgo za čakat. sad.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users