Jump to content

Photo

HITRI RECEPTI

• Please log in to reply
229 replies to this topic

#141 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28051 posts

Posted 10 December 2010 - 09:15 PM

Povsod prevec sira, prvo fotko komaj gledam. ninja.gif : D Pizza je milostna. smile.gif
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#142 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 10 December 2010 - 09:17 PM

Joj Planet, ti in tvoja mlekofobija. laugh.gif Malo je še zaradi fleša, je pa res, da sem ga malo več dala, kot ponavadi. wink.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#143 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86650 posts

Posted 10 December 2010 - 09:17 PM

Nikoli ni preveč sira. ˆ-ˆ
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#144 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28051 posts

Posted 10 December 2010 - 09:19 PM

Jaz sem res mlekofob, dobro si se to spomnila. laugh.gif
  • 0

#145 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 10 December 2010 - 09:19 PM

Word. sleep.gif

Pa še Planet, veš kakšnega rahlega okusa je mozarella ko se stopi, njaaam.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#146 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28051 posts

Posted 10 December 2010 - 09:20 PM

Sej kdaj jo jem na pizzi, samo res malo pa obvezno cez paradiznik (najbolje svez), da ne vidim sira. : D
  • 0

#147 Piquet

Piquet

Proud Argish owner

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4435 posts

Posted 10 December 2010 - 09:20 PM

Super izgleda, mogoce naredim preko vikenda ali naslednji teden!
  • 0

#148 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46160 posts

Posted 10 December 2010 - 09:21 PM

Podpis pod Jinadaze. smile.gif Sir je njami. Sploh stopljen.
  • 0

#149 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28051 posts

Posted 10 December 2010 - 09:22 PM

Neeeee, ne prenesem stopljenega sira, sploh ne toplega, groza. ninja.gif Ce imam dober dan jem ohlajen sir iz hladilnika, naraje emental, ker ima eno aromo, ki zakrije mlecni okus. Pa ok stopljena mozzarela tudi gre, ker je res milega okusa, prakticno je ne cutim (beri jo zalijem s paradiznikom). : D
  • 0

#150 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46160 posts

Posted 10 December 2010 - 09:24 PM

Jaz pa ga obožujem - stopljeni sir. biggrin.gif
  • 0

#151 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28051 posts

Posted 10 December 2010 - 09:25 PM

Sej kul. smile.gif
  • 0

#152 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 10 December 2010 - 10:10 PM

QUOTE(_Planet_ @ 10. 12. 2010 - 21:22) View Post
sploh ne toplega

Razumljivo, glede na to, da si tudi termofob. ˘-˘

Meni oboje izgleda naravnost NJAM, res delaš lušte, Kinky.
To testo s pico bom tudi jaz enkrat naredila. Naslednjič, ko bo pica na jedilniku.
Pa mocarela je res zakon, mmm.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#153 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28051 posts

Posted 10 December 2010 - 10:25 PM

Fluffy lol1.gif

Sem se pa spomnila, da mi je tudi parmezan vsec (ma res parmezan, ne neki priblizki, cimbolj suh, sveze nariban), ampak spet - na mlacni pašti, da se ne topi in, da ga ne voham. Pa dolocene sirove strucke, ki imajo cisto malo sira gor (ne tiste s celimi plahtami sira) so mi tudi dobre. : )
  • 0

#154 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 11 December 2010 - 06:25 PM

Peče se pizza po Kinkyinem receptu. :=)
Ful fino testo je ven prišlo res! Sem dala sestavine na pol, pa je še vseeno preveč testa, tak da bom dala še enkrat na pol naslednjič.
  • 0
Viens, reste ici!

• Guests

Posted 05 January 2011 - 04:50 PM

I am going nuts. Sem rekla, da zacnem po novem letu z dieto, ker bi rada sla kako kilo dol, zdaj sm pa tip pred menstruacijo, in se mi tk je, da se mi bo utrgalo. AAAaaaaaaaaaaa.

Ok, topel sendvic - zal ga nisem uspela slikat, ker sem ga POZRLA. cry.gif

Ciabatto (ali poljuben kruh) prerezes na pol, namazes obe polovici na tanko s pestom, fajn oblozis z narezano mocarelo, cez das par tankih rezin paradiznika, solis, popras, cez vrzes malo bazilike (sveze ce mas, meni je crknila), cez pa rezine avokada, pokrijes z zgornjim delom, ga malo namazes z olivnim oljem, da se lepse zapece in flik v zagreto pecico - 175 stopinj, 12 - 15 minut, al pa ce mate un velik toaster. It is heaven. cry.gif

Kinky, daj povej, kako je blo testo za pico? Bi mogoce jutr nardila, ko mam ful sira za ponucat, nimam pa kvasa.
  • 0

#156 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 05 January 2011 - 04:52 PM

Mal je kalorično tole. wink.gif

Pa ni treba nič dodatno solit, ker je pesto kr dost slan. Pa tudi olja dodatnega ni treba, lih zato, ker je pesto kr oljnat biggrin.gif .

Jaz bi ti predlagala, da samo eno stran namažeš s pestom, drugo pa s kislo smetano, ali daš not eno tanjšo rezino mocarele, pa namesto navadnega paradižnika češnjevca ali pelate (kot sorto paradižnika, ne mislim omake). Pa na tanko kako črno olivo not. smile.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

• Guests

Posted 05 January 2011 - 05:04 PM

Zgornji del po vrhu cist malo namazes z olivnim oljem, da dobi tako zlato hrustljavo skorjico, ko se zapece. Pesto nima tu kake veze. Mocarele ne dam ful veliko, pac, narezem tisto dolgo rolo na rezine siroke kake 3mm, pa je nalozim v ciabatto tolk, da je prekrit spodnji del. Paradiznika na splosno ne maram, tako, da dobim ven vso tisto sluz in semena, da ostane samo meso, tako da mi cesnjevec ni glih... rezine avokada so tut tanke, ce ne tk ne bi vec mogla skup zapret sendvica. biggrin.gif Men se za kosilo to ne zdi tk GROZNO kaloricno. Pesta je cist malo, res samo za okus, pa jaz odlijem olje dol, namazem in nalijem olje nazaj gor. Solit mogoce res ne bi blo treba, jaz pac vrzem cez par zrnc solnega cveta.

Oliv pa ne jem. smile.gif

Joooj, ve sm mogla zdaj se enkrat razlozit. smile.gif

• 0

#158 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86650 posts

Posted 05 January 2011 - 05:09 PM

IMO je premalo vlaknin in zelenjave za en obrok. Boš bolj in dlje časa sita, če zraven poješ še solato.

Je pa ziher dobro.

• 0

― V. Van Gogh

• Guests

Posted 05 January 2011 - 05:13 PM

Ja, đizs no, a sprasujem za prehranske nasvete? Saj vem, da ni visek zdravja, je pa boljse kot da letim v McDonalds, da zadostim svojim PMS cravings. biggrin.gif

Mislim, WTF? smile.gif

• 0

#160 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86650 posts

Posted 05 January 2011 - 05:15 PM

Sori. huh.gif

QUOTE(izabela @ 5. 1. 2011 - 16:50) View Post

I am going nuts. Sem rekla, da zacnem po novem letu z dieto, ker bi rada sla kako kilo dol, zdaj sm pa tip pred menstruacijo, in se mi tk je, da se mi bo utrgalo. AAAaaaaaaaaaaa.

• 0

― V. Van Gogh

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users